Kaikki Kate Middletonin LK Bennettin mekot, takit, kengät ja asusteet vuosien varrella

Tyyli

Horoskooppi Huomenna

Kate Middleton LK Bennett

Katella on melkoinen LK Bennett -kokoelma



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Meillä kaikilla on suosikkikauppamme, joissa teemme ostoksia kerta toisensa jälkeen, ja Cambridgen herttuattarelle yksi hänen suosituimmista brändeistään on LK Bennett .



mollie king stuart leveä

Ennen häitään vuonna 2011 Kate nähtiin muutamissa kappaleissa brittiläiseltä tuotemerkiltä, ​​mutta juuri hänen mustat ja raffia -Maddox -kiilat auttoivat aloittamaan Kate -efektin. kun hän pukeutui niihin Zara -mekon kanssa häätään seuraavana päivänä.

Linda Kristin Bennett avasi ensimmäisen myymälänsä Wimbledonissa vuonna 1990 ja aloitti sen luksusjalkineiden etiketinä, joka tuli kuuluisaksi kissanpentujen korkokengistä. Valmisvaatemallistot esiteltiin vuonna 1998 ja laajentuminen ulkomaille alkoi vuonna 2000 Pariisin ensimmäisen jälkeen.

Kun visio on tuoda hieman Bond Streetin ylellisyyttä High Streetille, ei ole ihme, että Kate fani heidän imartelevista, painetuista mekkoistaan ​​ja nahkakengistään.



Katsomme taaksepäin kaikkia hänen LK Bennett -asujaan ja -tarvikkeitaan, mukaan lukien hänen luotettavat Sledge -pumput.

Mekot

Herttuatar on vuosien varrella loistanut useissa LK Bennett -puvuissa lohkojen värinumeroista kauniisiin tulosteisiin.



Kate toi tämän 80 -luvun tyylin peplumin takaisin muotiin (Kuva: REX)

Tunnin sisällä Kate astui ulos sinivihreässä Davina -mekossa ja Jude peplum -takissa kuningattaren juhlavuoden kiertueelle Leicesterissä vuonna 2012, LK Bennettin verkkosivusto oli loppuunmyyty kaikenkokoisina, kun fanit vaativat kopioidakseen hänet.

Epäsymmetrinen bias-cut-siirto oli bestseller, ja se tehtiin monella eri värillä. Ed Milibandin vaimo Justine Thornton pukeutui vaaleanpunaiseen versioon työväenpuolueen konferenssissa vuonna 2011.

Jos etsit vuoden 2017 päivitystä - Sissi -mekko, 225 € , on hyvin samanlainen.

Catherine, Cambridgen herttuatar saapuu avaamaan ICAP -taidehuoneen Northolt High Schoolissa

Kate rakastaa LK Bennettin työvaatetyylisiä työpukuja (Kuva: Getty)

Vieraillessaan Art Roomissa vuonna 2014 Kate pukeutui snorkkelin siniseen Detroit-mekkoon, jossa oli imarteleva lovi-kaulus-pääntie ja istui hänen hoikkaan hahmoonsa täydellisesti. Myöhemmin hän käytti sitä kihlauksessa Lontoon tornissa samana vuonna ja erottui punaisten unikonmeren joukosta.

LK Bennett julkaisi myöhemmin päivityksen - Ross jade -sävyllä, mutta se on myös lentänyt hyllyiltä.

Kate Middleton

Lasa -mekko on ehkä tunnetuin Kate's LK Bennett -mekoista (Kuva: Getty)

Lasa -unikonmekko teki debyyttinsä Katen ja Willin kuninkaallisen kiertueen aikana Australiassa ja Uudessa -Seelannissa vuonna 2014, ja hän pukeutui siihen jälleen viime vuonna vierailulle.

Suosittu tyyli tuli myös punaiseksi ja kehotti LK Bennettia julkaisemaan päivitetyn version & Lasana, & apos; joka tuli kuumana vaaleanpunaisena, keltaisena ja mustana/vaaleanpunaisena. Myös joukko julkkiksia hyppäsi kelkkaan, erityisesti tv -juontaja Susanna Reid, Lorraine Kelly ja Amanda Holden.

Tämän kauden tarjonta on brodeerattu Corin -mekko, 247 € mutta saat samanlaisen ilmeen halvemmalla tällä mekko, 42 €, Closet London .

Kate Middleton

Kate kääntää päätään Wimbledonissa Willin kanssa vuonna 2015 Cayla -asussaan (Kuva: Rex)

Kun Kate käytti punaista Cayla -mekkoa Wimbledonissa vuonna 2015, se myytiin loppuun neljässä tunnissa. Lohkonvärinen midi -mekko ja sen levenevä hame varmistivat, että herttuatar erottui kentällä.

Vaikka se on yksinkertainen mekko, rakastamme sitä, että Kate lisäsi tulosteita leopardi Diane Von Furstenberg -kytkimellä.

Kate, William ja prinssi Harry tapaavat entisen presidentin Barack Obaman ja vaimonsa Michelle Obaman (Kuva: Getty)

Tapaamaan Obamoja huhtikuussa 2016 herttuatar pukeutui silkkiäpunaiseen ja sinivihreään Addison -midi -mekkoon ja lisäsi laivastovyön vyötäröllä.

Siinä oli pelkät sifonkihihat ja takana avautuva avaimenreikä, ja Kate lisävarusteena sen laivasto mokkanahkaisilla Malory -pumpuillaan Rupert Sanderson .

Hän pukeutui mekkoon jälleen Hobbs & Celeste & apos; takki ja Lock & Co -hattu, elokuussa 2017 kirkon jumalanpalveluksessa Balmoralissa.

Vaikka mekko ei ole enää varastossa, tämän kauden tarjonta on Mäti musta painettu silkki mekko, 425 € mutta voit saada ulkoasun halvemmalla tämä tyyli, 28 puntaa, Boohoo ASOS: lta .

Kate ja Will kuninkaallisissa tehtävissä viime kesänä (Kuva: WireImage)

Me kaikki tiedämme, että Kate rakastaa pientä punaista mekkoa, ja hän lisäsi viime kesänä vaatekaappiinsa lisäyksen LK Bennettin Eugenia -mekon muodossa vierailulle mielenterveysjärjestöön Lontoossa.

Luistelija -tyylinen mekko on hyvin samanlainen kuin Cayla -mekko, mutta lyhyempi pituus oli täydellinen kuuma päivä vankilassa. Ja tietysti hän teki sen yhdessä LK Bennettin kanssa Nina -kytkin (lisää siitä myöhemmin) ja hänen mokkanahansa Gianvito Rossi 105 tuomioistuinta praliinissa .

655 enkelinumeron merkitys

Vaikka Eugenia oli myös loppuunmyyty, voimme varmasti nähdä Katen yllään Vivi Roca punainen mekko , NYT 125 £, LK Bennettin SS17 -kokoelmasta

Kate Middleton

Kate kanavoi talvipainatuksia Cersei -mekossa (Kuva: Getty)

Kate lisäsi painettujen mekkojen arsenaaliaan viime marraskuussa, kun hän astui ulos Cersei -midi -asuun jättämään jäähyväiset Dippy the Diplodocusille luonnonhistoriallisessa museossa.

Kate muistutti tyylistä, jolla hän käytti tapaamaan Obamoja, Kate yhdisti sen harmaiden Hugo Boss -korkokenkien kanssa.

Takit

Puvutakkeista pitkiin kaivantoihin Katella on muutamia luotettavia LK Bennett -takkeja ja -takkeja.

Kate yhdisti LK Bennettin leikkaava takki Burberry -kuoppien kanssa Sandringhamissa vuonna 2012 (Kuva: Rex)

Kate havaittiin ensimmäisen kerran suklaanruskeassa takissa vuonna 2012, ja hän on käyttänyt sitä virkavapaana useaan otteeseen, maaseudulla kävellessä ja polo-otteluissa.

Cambridgen herttuatar Catherine saapuu Tanskan kruununprinsessa Maryn kanssa vierailulle UNICEFin hätähuoltopalveluun Kööpenhaminassa (kuva: Reuters)

Kate saapuu Kööpenhaminaan

Herttuatar esitteli upean viininpunaisen punaisen Ami -takin vieraillessaan Kööpenhaminassa vuonna 2011, ja hänet on käytetty julkisesti neljä kertaa sen jälkeen.

Ole nopea napsauttamaan tämä tyyli Sosandarilta ja valmistaudu talveen.

Cambridgen herttuatar osallistuu ICAP: n 23. vuotuiseen hyväntekeväisyyspäivään keskiviikkona 9. joulukuuta

Cambridgen herttuatar osallistuu ICAP: n 23. vuotuiseen hyväntekeväisyyspäivään vuonna 2015 (Kuva: Ian Vogler/)

Kotkasilmäiset Kate-fanit tietävät, että hän käytti ensimmäistä kertaa Jude-peplum-takkia vuonna 2012, mutta huomasimme sen uudelleen hänen kanssaan, myös alkuperäisellä vyöllä vuonna 2015. Mietimme, nouseeko se jälleen hänen vaatekaapistaan ​​tänä vuonna, kun hän on lisännyt hänen kuninkaallisia sitoumuksiaan?

Cambridgen herttuatar

Kate kääritty uuteen LK Bennett -takkiin (Kuva: PA)

Kate lisäsi kokoelmaansa LK Bennett -takkeja vuonna 2017 heidän kanssaan 450 £ Delli & apos; tarkista takki . Vyöllinen tyyli, jossa oli sotilaalliset läppätaskut, osoitti vihjeen hänen kasvavasta vauvan koukustaan ​​kolmannen raskauden aikana.

Kengät

Kate rakastaa kenkiään ja on rakentanut kokoelman LK Bennett -niittejä - hänen tunnetuin on Sledge -tyyli.

Kate Middleton

Kate Middletonin LK Bennett Art -kengät kolme viikkoa ennen häitään (Kuva: Getty)

Ennen kuin Kate tuli Cambridgen herttuatariksi, huomasimme hänen yllään LK Bennett Art -kengät hänen ja Williamin viimeisen kihlauksen aikana ennen häitään huhtikuussa 2011. Paksu kantapää tekee heistä käytännöllisen parin ja luultavasti järkevin, jonka hän omistaa.

Hän käytti niitä äskettäin uudelleen Gucci -tweed -minimekon kanssa avatakseen V & A: n uuden näyttelygallerian.

William ja Kate lähtevät Buckinghamin palatsista häiden jälkeisenä päivänä lentämään salaiseen häämatkapaikkaan 30. huhtikuuta 2011

William ja Kate lähtevät Buckinghamin palatsista häiden jälkeisenä päivänä (Kuva: Getty)

Summer Monteys - Fullam Nude

Katen patentti ja raffia Maddox -kiilot olivat niin suosittuja, että LK Bennett julkaisi ne uudelleen toukokuussa 2011. Tämän kauden versio - Smaragdi - tuli musta, punainen ja vaaleanruskea.

Kate käytti ensimmäistä kertaa kelkkakengät Epsom -kilparadalla vuonna 2011 (Kuva: Getty)

Ah, ne luotettavat Kelkka nude pumput - ehkä tunnetuin Kate -jalkineista ja hänen käytetyimmät yhdessä vaiheessa. Niin paljon, että me kaikki huusimme häntä investoimaan uuteen tyyliin.

mansaaren tt kuolemia

Lähikuva hänen kelkkakengistään (Kuva: Getty)

Kate rakasti pukeutumistaan ​​ja alastomien lisäosiensa yhdistelmää, ja näimme sen hänen kerta toisensa jälkeen. Vaikka hän näyttää vetäneen heidät suosimaan uudempia malleja Fern ja Floret, ne pysyvät ikuisesti hänen allekirjoituksensa.

Kate Middleton pukeutuu Jenny Packhamiin katsomaan prinssi Williamia pelaamaan poloa Santa Barbara Polo- ja Racquet Clubilla

Kate käyttää Jenny Packhamia ja LK Bennettia katsomassa prinssi Williamin poloa (Kuva: Chris Jackson/Getty Images)

Kate pukeutui alastomiin Sliver -kiiltonahkaisiin crossover -sandaaleihin hyväntekeväisyyspallokilpailussa Santa Barbarassa ensimmäisellä kuninkaallisella kiertueellaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Cambridgen herttuatar Catherine

Kate osallistuu palkintotapahtumaan Natural History Museumissa (Kuva: Rex)

Herttuatar on pukeutunut vaaleanpunaisiin Agata -keula sandaaleihinsa pariin iltatapahtumaan, yhdistämällä ne hänen upeiden Jenny Packhamin takkiensa kaltaisiin, kuten yllä. Yksi hänen hauskemmista korkokengistä kenkäkokoelmastaan ​​ja brändin varastosta tyyli musta .

LK Bennett Fern -kengät

Kate käyttää LK Bennett Fern -kenkiä nykyään useammin kuin Sledge -pumppuja (Kuva: Getty)

Kate debytoi Saniainen kenkä kaivossa, 195 € kuninkaallisella kiertueella Intiassa ja Bhutanissa vuonna 2016, ja tästä näyttää tulleen hänen menevä alastonkorkonsa Sledge-tyylin tilalle.

Lähikuva Kate Floret -kengästä

Floret -kenkä kaivossa (Kuva: Getty)

Näimme myös ensimmäisenä Floret -kenkä kaivossa, 175 € Kate Intian kiertueella. 3,3 tuumaa, ne ovat hieman alempi kantapää kuin saniaisen 3,9 tuumaa. Hän käyttää usein saniaista tai Floretia Natalien tai Ninan kytkimien kanssa.

Lisätarvikkeet

Missä herttuatar olisi ilman tarvikkeitaan? Katella näyttää olevan mahdollisuus LK Bennettin laatikkokytkimiin.

Cambridgen herttuatar

Persikkapitsinen McQueen -mekko puutarhan juhliin Buckinghamin palatsissa vuonna 2014 (Kuva: REUTERS)

Yksi ensimmäisistä Kateen havaituista laukkuista oli LK Bennettin Avona -suuri rullakytkin harmaasta kiiltonahasta, kevään 2013 kokoelmasta. Täällä hän käyttää sitä Buckinghamin palatsin puutarhajuhlissa vuonna 2014 persikan Alexander McQueen -mekon kanssa.

Kate Middleton vierailee Ben Ainslie Racingin ja 1851 Trustin kotona Portsmouthissa

Kate, raskaana prinsessa Charlotte vuonna 2015, yllään Max Mara -takki ja LK Bennett Frome -kytkin, Portsmouthissa (Kuva: Splash)

Ensimmäisen kerran Kateen havaittu vuonna 2014, mokkanahkaisessa navy -kytkimessä on LK Bennettin kukka -tunnus ja siitä on tullut yksi hänen suosituista sinisistä pusseistaan.

Kate Middleton pitää Natalie -kytkintä

Natalie -kytkin keltaisella Roksanda Ilincic -mekolla (Kuva: Saeed Khan/AFP/Getty)

Mutta tunnetuin kaikista Kate's LK Bennett -lisävarusteista on hän Natalie raffia -kytkin , jota käytettiin usein hänen kelkkakenkiensä kanssa. Monipuolinen laukku on yhdistetty useiden herttuatar & amp; asuja, mukaan lukien keltaiset ja harmaat Roksanda Ilincic -mekot.

LK Bennett Nina -laukku

Katen LK Bennett Nina -kytkin kaivossa (Kuva: Getty)

Vaikka brändi yrittää usein täydentää Natalie -kytkintä, Kate näyttää suosivan vuoden 2016 päivitystä - Nina -laukku kaivossa, 185 € . Ihmettelemme, hemmotteleeko hän itseään tällä kaudella navy metallic versio ?

Katso Myös: