Amazon ja eBay poistavat NHS:n kaulanauhat peläten ihmisten esiintyvän avaintyöntekijöinä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Amazon ja eBay ovat poistaneet NHS kaulanauhat alustoiltaan, kun pelätään, että ihmiset ostavat niitä esiintyäkseen avaintyöntekijöinä.



Yhdistyneessä kuningaskunnassa NHS:n työntekijöille on annettu tiettyjä etuoikeuksia, mukaan lukien yksinoikeus supermarketeihin yleisön edessä.



Kuitenkin uskotaan, että jotkut ihmiset ostavat NHS:n kaulanauhoja, jotta he voisivat hyödyntää näitä etuja.



Mukaan Health Service Journal (HSJ) , yksi NHS:n kaulanauha myytiin edelleen eBay vain seitsemän kertaa 21. maaliskuuta mennessä, mutta myynti nousi räjähdysmäisesti yli 40:een seuraavan viikon aikana.

EBayn tiedottaja sanoi: Lähes kahden kuukauden ajan olemme ottaneet käyttöön yhä tiukempia toimenpiteitä ihmisiä vastaan, jotka yrittävät käyttää eBayta toisten hyväksikäyttöön – erityisesti nykyisessä ilmastossa.

(Kuva: Bloomberg)



'Olemme poistaneet nämä tuotteet ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin täytäntöönpanotoimiin myyjiä vastaan, jotka jatkavat tämän tyyppisten tuotteiden luetteloimista.'

Valvonta- ja valvontatiimimme, jonka koko on äskettäin yli kaksinkertaistunut, työskentelee kellon ympäri estääkseen ja poistaakseen tällaiset listaukset. Jatkamme tiivistä yhteistyötä viranomaisten, mukaan lukien kaupankäyntistandardit, kanssa varmistaaksemme, että sivustomme pysyy turvallisena paikkana osta ja myy.



NHS England on suhtautunut myönteisesti eBayn ja Amazonin muutoksiin.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Koronavirus ennaltaehkäisy

Ruth May, NHS:n Englannin pääsairaanhoitaja sanoi: Olen tyytyväinen Amazonin ja eBayn nopeaan toimintaan näiden väärennettyjen NHS:n kaulanauhojen poistamisessa – mutta on hyvin surullista, että siellä on mahdollisuus saada nopeasti rahaa annetusta anteliaisuudesta. NHS:n henkilökuntamme.

NHS:n työntekijänä oleminen on suuri kunnia, mutta se vaatii urasi ja suuren osan elämästäsi omistamista yleisön palvelemiseen – jopa vaikeimmissa olosuhteissa, kuten tänään kohtaamamme ennennäkemätön globaali terveysuhka.

Kuva kohteesta www.digitalid.co.uk .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: