Amazon Fire HD 8 (2017) -arvostelu: Täydellinen viihdepaketti – 12 tunnin akunkestolla.

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Amazonilla on jo markkinoilla lukuisia tabletteja – ja ne eivät ole vain edullisia – vaan myös perheystävällisiä.



Fire HD 7 on äärimmäinen taskulaite - se on loistava lapsille, sohvalla selailemiseen, päivittäiseen työmatkaan ja jopa pitkille lennoille.



Huippuetuja ovat mehukas 12 tunnin akunkesto, joka vastaa Samsungin ja Applen kaltaisia.



Se on myös merkin kaikkien aikojen ensimmäinen Alexa-tabletti, jossa on lippulaivaäänentunnistusominaisuus, kuten Echossa havaittiin.

Ja siinä on jopa 32 Gt tallennustilaa - ihanteellinen elokuvien, musiikin, kirjojen ja podcastien lataamiseen.

halvin päivä lentää

Mutta jos sinulla ei ole Primea, saatat huomata olevasi hieman eksyksissä. Tabletin käyttöliittymä on keskittynyt pitkälti Amazonin omaan sovellusten ekosysteemiin, ja siinä on valmiiksi ladattu Amazon Video, Music ja Kindle.



Ilman sitä saatat tuntea olosi lukituksi, sillä sinulla ei ole oletusarvoisesti pääsyä Applen iOS- tai Google Play Kauppaan.

Jos harkitset sijoittamista Fire HD 7:ään, saat rahallesi tämän.



Osta se: Fire HD 8 on ostettavissa useissa eri väreissä osoitteessa Amazon.co.uk 79,99 £ .

Design

Sitä on saatavana mustana, sinisenä, punaisena ja keltaisena (Kuva: Amazon)

Amazonin tabletteja ei ole suunniteltu kilpailemaan huippuluokan laitteiden, kuten iPadin tai Galaxyn, kanssa, mutta alle 80 punnan hinta ei ole ollenkaan huono.

Sen 8 tuuman lasinäyttö on isompi kuin älypuhelimesi ja pienempi kuin kannettava tietokoneesi - joten se sopii ihanteellisesti käsilaukullesi - ja tien päällä lukemiseen, vieritykseen tai pelaamiseen.

grace blakeley tehty chelseassa

Edeltäjänsä tavoin laitteessa on värikäs mattakuori - neljässä sävyssä - mukaan lukien merensininen ja kanariankeltainen.

Mutta se ei sijoitu vain kuvan panoksissa. Se on myös uskomattoman tukeva, eli jos annat sen luisua, se ei todennäköisesti halkeile ensimmäisellä kerralla. Itse asiassa Amazon väittää, että se on kestävämpi kuin uusin iPad ja iPad mini 4.

Yksi Fire 8:n suurimmista vahvuuksista on sen kaiuttimet. Nämä on asennettu sivulle ja tuottavat terävän ja kovan äänen, joka on ihanteellinen musiikin kuuntelemiseen ja elokuvien katseluun.

Jos haluat lukea siitä kirjoja, muista päivittää Fire OS for Blue Shade -käyttöjärjestelmään. Tämä kätevä työkalu säätää ja optimoi taustavalon automaattisesti, jotta näyttö on selkeämpi Kindle-käyttöä varten.

ominaisuudet

80 punnan hintaan et varmasti tule pettymään (Kuva: Amazon)

Fire 8 on viihdelaite - se on täydellinen kaikille, jotka haluavat nauttia Prime-etuistaan ​​- katsoa elokuvia, lukea kirjoja ja seurata listoja missä ja milloin tahansa.

Jos kameran laatu on kuitenkin listasi kärjessä, tämä laite ei ole sinua varten.

mitä 408 tarkoittaa

Fire 8:n kamera on melko huono, ja se tuottaa epäselviä kuvia, joissa on vähän yksityiskohtia. Se on ihanteellinen hätäkäyttöön, mutta sinulla voi olla parempi onni käyttää älypuhelinta, jos haluat selkeämmän tarkennuksen.

Sen lisäksi, että sen pikselitiheys on 189 ppi verrattuna Fire 7:n 171 ppi:iin, se tuottaa parempaa laatua videoita katseltaessa tai pelejä pelattaessa.

Ja tila ei myöskään lopu kesken. Sen 16 Gt (tai valinnainen 32 Gt) tallennustila riittää kouralliseen TV-ohjelmaan ja elokuviin. siellä on microSD-korttipaikka, jos tarvitset lisää.

Tabletti on täynnä Amazonin koko tuotevalikoimaa sen sähköisestä kirjastosta Audibleen.

Ja vaikka se ei salli pääsyä Android- tai iOS-kauppaan, voit asentaa Facebookin, Spotifyn, TuneInin, Instagramin ja paljon muuta käden ulottuvillasi.

Jos olet Prime-tilaaja, saat myös lisäbonuksena ilmaisen rajoittamattoman pilvitallennustilan kaikelle Amazon-sisällöllesi.

Akku ja säilytystila

Saatavilla on myös 32 Gt:n vaihtoehto, joka maksaa alkaen 99,99 puntaa (Kuva: Amazon)

Uudessa Fire HD 8:ssa on sama 1,3 GHz:n neliytiminen prosessori ja 1,5 Gt RAM-muistia kuin vuoden 2016 versiossa.

Se on nopea - etenkin Amazonin omien tuotemerkkien palveluissa - ja pystyy käsittelemään useimpia sovelluksia, mukaan lukien pelit, täydellisesti.

Se on varustettu kestämään noin 12 tuntia täydellä latauksella. Mutta säädä kirkkautta, niin huomaat, että se voi venyttää paljon pidempään - kuten se teki minulle 14 tunnin pitkän matkan lennolla.

Sen lataaminen ei kuitenkaan ole nopeaa työtä, noin kuudessa tunnissa - joten sinun on ehkä parempi jättää se täyttymään yön yli.

Johtopäätös

Fire HD 8 on tarkoitettu Amazon-sisällön portaaliksi - joten jos sinulla on Prime, naurat

zayn malik yhteen suuntaan

Kaiken kaikkiaan Fire HD 8 on varmasti päivitys vuoden 2016 kilpailijaansa - ja 7:stä.

Saat kaksi kertaa enemmän tallennustilaa, paljon pidemmän akun keston, selkeämmän näytön ja paremmat kaiuttimet edulliseen 20 puntaa enemmän.

Siinä ei ole korkeimpia teknisiä ominaisuuksia, mutta jos kaipaat käsilaukkua tai perhelaitetta saadaksesi Prime-tilauksesi edut, se varmasti auttaa.

Voit ostaa Amazon Fire HD 8:n täältä .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: