Harry Potter -tähti Sophie Thompson kutoo taikuutensa auttaakseen kodittomia

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Harry Potter -tähti Sophie Thompson kutoo taikuutensa auttaakseen kodittomia

Harry Potter -näyttelijä Sophie Thompson lisäsi joitakin omia taika -ainesosiaan uuteen kokkiin valmistettavaan ruokaan hyvin erikoisessa kahvilassa, kirjoittaa Nigel Pauley Sunday People -lehdessä.



Hän vaihtoi elokuvastudiot kahvilaan, jota johtaa kodittomien hyväntekeväisyysjärjestö Crisis Lontoon East Endissä.



Sophie antoi harjoittelijoille kokin oman reseptin maukkaasta kurpitsakeitosta, joka tarjoillaan asiakkaille seuraavana päivänä - 3,50 puntaa kulhoon ja leipää.



Aloittavat kokit, kuten Fred, Winston ja Angela keittiössä, ovat joko kodittomia tai äskettäin majoittuneita-ja tarvitsevat epätoivoisesti apua, jotta he voivat rakentaa uudelleen särkyneen elämänsä.

Työskentely Crisis Cafessa trendikkäässä Shoreditchissa antaa heille mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja toivoa kääntää asiat ympäri.

lämpimin joulupäivä uk
Harry Potter

Näyttelijä: Sophie Harry Potterin kohtauksessa



Sophie, 53, joka näytteli taikuusministeriön byrokraattia Malfalda Hopkirkia Kuoleman varjeluksissa, myönsi olevansa hyvin liikuttunut kahvilan henkilökunnan ahdingosta.

marcel ennen ja jälkeen rakkauden saari

Hän sanoi: Tulin tänään tukemaan, koska minusta Crisis tekee täällä hämmästyttävää - uusien taitojen, kuten ruoanlaiton, oppiminen todella antaa näille yksilöille uutta toivoa ja keskittymistä.



Liian usein kodittomista tulee näkymättömiä muulle yhteiskunnalle - tämä hanke tuo heidät lujasti takaisin julkisuuteen ja osoittaa, että heillä on mahdollisuus antaa paljon mahdollisuuksia.

Aloin tehdä oman version kurpitsakeitosta, ja yksi kokkeista Winston ehdotti hieman erilaista tapaa käsitellä ainesosia, mikä teki siitä vielä maukkaampaa.

Hän sanoi: ”Miksi et paahda kumina -siemeniäsi ensin?” En ollut koskaan ajatellut sitä. Se on loistava idea ja saa sen maistumaan vieläkin paremmalta.

Sophie Thompson

Maaginen hetki: Sophie valittiin Celebrity MasterChef 2014 -voittajaksi (Kuva: PA)

Sophie, Oscar -voittaja Emma Thompsonin nuorempi sisar, soitti myös Stella Crawfordia EastEndersissä ja näytteli elokuvassa Four Weddings and a Funeral, lisäsi: Meillä on erittäin hieno viiva, jonka kuljemme mukavan asumisen ja vaikeiden tilanteiden löytämisen välillä. . Meidän ei pitäisi koskaan unohtaa sitä.

Tällaiset paikat, joita johtavat Kriisin kaltaiset ihmiset, ovat erittäin inspiroivia, koska ne asettavat sinut suoraan ihmiskunnan perustasolle ja muodostavat yhteyden ihmisiin. Emme elä eri maailmassa. Me kaikki elämme samassa maailmassa.

milloin laittaa joulukoristeita

Kahden nykyisen harjoittelijan tarina on melko tyypillinen niille, joille Crisis Cafe antaa uutta toivoa.

Fred, 39, löysi itsensä kodittomaksi, asui karkeasti ja hostelleissa, palattuaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan avioliiton hajoamisen jälkeen Italiassa työskentelyn jälkeen.

Asiat ovat menneet niin huonosti miehelle, joka on kokenut talon työntekijä ravintoloissa, että hän on jopa nukkunut yöbusseissa, jotka matkustavat pääkaupungissa.

Fred, kotoisin Durhamin kreivikunnasta, sanoi: Löysin itseni alaspäin suuntautuvasta kierroksesta, enkä pystynyt irtautumaan siitä. täällä työskentely on antanut minulle toivoa. Se on antanut minulle luottamusta hakea töitä.

Sophie Thompson

Kahvitauko: Sophie Thompson Angelan (ja Fredin) kanssa. (Kuva: Steve Bainbridge)

parhaat käteisrahat 2015/16

Angela, 45, löysi itsensä ilman kotia sen jälkeen, kun hän muutti Iso -Britanniaan New Yorkista huolehtimaan vanhasta tädistään.

Crisisin ja organisaatioiden ansiosta hän on löytänyt yksiön ja ilmoittautunut catering -kurssille yliopistossa lähellä kotiaan Pohjois -Lontoossa.

Minusta kahvilassa työskentely on siunaus - olen oppinut niin paljon. Se on upea paikka, hän sanoi.

Asunnottomuus on kasvava ongelma Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sekä hallituksen että paikallisviranomaisten palveluita ja budjetteja leikataan edelleen.

Kriisin mukaan yli 200 000 kotitaloutta kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa haki paikallisilta viranomaisilta asunnottomuusapua vuosina 2013/14 - 26 prosenttia enemmän kuin vuodesta 2009/10.

man utd aloitusaika

Hieman alle 100 000 hyväksyttiin kodittomiksi ja 'ensisijaisesti tarpeellisiksi'.

Sillä välin pelkästään Lontoossa 6 508 ihmistä ilmoitettiin nukkuvan rajusti kaudella 2013/14.

Vuonna 2008 Lontoon pormestari sitoutui Crisisin ja muiden kampanjoinnin seurauksena lopettamaan karkeat unet vuoteen 2012 mennessä.

Koalitiohallituksen tuesta huolimatta tätä tavoitetta ei kuitenkaan saavutettu.

kyselyn lataus

Tekeekö hallitus tarpeeksi kodittomuuden torjumiseksi?

Yli 1000 ÄÄNETTÄ

JOOÄLÄ

Kuten tämä? Tiesitkö, että meillä on oma TV- ja elokuvasivu Facebookissa?

Katso Myös: