Amazon myy Applen tuotteita ensimmäistä kertaa, mutta yksi keskeinen kohde puuttuu

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Omena laitteisto myydään edelleen Amazon Isossa-Britanniassa sekä muissa Euroopan maissa. Sopimus ulottuu myös Japaniin ja luonnollisesti Yhdysvaltoihin.



Amazon myy jo Applen laitteita, mutta se tapahtuu kolmannen osapuolen kauppapaikkakauppiaiden kautta. Tämä tarkoittaa hurjasti erilaisia ​​hinnoittelu- ja asiakaspalvelutasoja sekä erilaisia ​​palautuskäytäntöjä, jos jokin menee pieleen.



Uusi sopimus tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada uuden iPhonet , Macbookit ja iPadit suoraan Amazonista – ehkä jopa nopeammin kuin Apple pystyy toimittamaan ne asiakkaille. Amazon tarjoaa monille tuotteille toimituksen samana tai seuraavana päivänä.



iPhone XS Max

iPhone on ostettavissa suoraan Amazonista (Kuva: Ian Morris)

Applen tuotteiden myynnin seurauksena Amazon voi saada lisätietoa myyntitiedoista. Tämä voi lopulta johtaa siihen, että Amazon kehittää enemmän omia tuotteitaan kilpaillakseen Applen kanssa.

Amazon myy suurimman osan Apple-laitteistoista, lukuun ottamatta Homepodia. Applen älykaiutin kilpailee Amazonin Alexalla varustettujen Echo-laitteiden kanssa. Tämä ei ole yllättävää, sillä Amazon kieltäytyy myös myymästä Googlen kilpailevia tuotteita.



Mielenkiintoista on, että Applen iPad, joka vastustaa Amazonin omia tabletteja, ei ole poissuljettu - mutta nämä kaksi yritystä kilpailevat markkinoiden eri alueilla. Applen on huippuluokan, kun taas Amazonin on edullinen ja perhekeskeinen.

Pitkäaikainen riita kanssa Google alkoi, kun Amazon leikkasi yrityksen Fire TV -tableteistaan ​​ja päätti rakentaa sen sijaan oman sovelluskaupan. Google kosti lopulta poistamalla Amazonin pääsyn YouTubeen.



Koska Amazonin Echo-laitteisto kilpailee Homepodin kanssa, se ei sisälly tähän kauppaan

Koska Amazonin Echo-laitteisto kilpailee Homepodin kanssa, se ei sisälly tähän kauppaan (Kuva: Amazon)

Alun perin Amazon piti Prime TV:n poissa myös Applen laitteistosta, vaikka tilanne muuttui vuoden 2017 lopulla, kun höyrytyspalvelu vihdoin saapui Apple TV:hen.

Myös kolmannen osapuolen jälleenmyyjille on pistos. Heidän nykyiset listauksensa poistetaan Amazonista, ja heidän on haettava Applelta valtuutettuja jälleenmyyjiä, jos he haluavat jatkaa yrityksen laitteistojen myyntiä. CNET raportoi .

iPhone XR
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: