Amazon myy rannekorua, joka antaa sinulle sähköiskun, jos syöt liikaa roskaruokaa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Jos sinulla on vaikeuksia hallita roskaruoan himoasi, saattaa olla aika harkita itsesäädettävää sokkihoitoa.



Amazon myy rannekorua, jonka väitetään auttavan sinua pääsemään eroon huonoista tavoistasi antaa 350 voltin sähköiskun aina kun kurkottelet keksivuokaan.



Iskun voi antaa itse rannekkeen napilla tai se voidaan aktivoida ulkoisella anturilla, joka on liitetty pariksi liitetyn älypuhelimen Pavlok-sovellukseen.



kuinka vanha deborah meaden on

Ystäväsi ja perheesi voivat myös ladata sovelluksen seuratakseen sinua, ja jos he näkevät, että olet syönyt liikaa, he voivat kaataa sinut etänä.

McDonalds ravintola

(Kuva: PA)

Pavlokin mukaan se ei toimi vain roskaruokaan, vaan sitä voidaan käyttää myös huonojen tapojen rikkomiseen tupakoinnista ja kynsien pureskelusta ylinukkumiseen.



Sen lisäksi, että rannerengas antaa sähköiskun, se voi myös piipata ja väriseä.

kamilla osman ennen leikkausta

Joten jos esimerkiksi haluat herätä aikaisemmin, voit asettaa hälytyksen sovelluksessa. Pavlok värisee kevyesti ranteesi ympärillä herättääkseen sinut, mutta jos jätät sen huomiotta, saat sähköiskun.



Voit myös linkittää sen pankkitiliisi, jolloin saat a shokki kulutusrajan ylityksestä tai käytä GPS-sensoria toimittamaan sähköisku, jos et mene kuntosalille .

'Pavlok antaa sinun puhua matelija aivot kieltä lisäämällä epämiellyttävän elementin (turvallinen ja vaaraton sähköisku ranteeseesi) siihen, mitä sinulle on opetettu rakastamaan (ilkeä viipyvä tapasi), yhtiö toteaa verkkosivuillaan.

'Kohtoile mielesi nopeasti yhdistämään 'epämiellyttävä' tunne huonoon tapaasi… ja lopeta se yhdessä.

Pavlock 2 -rannekorun mukana tulee valikoima värikkäitä silikonirannekkeita ja micro-USB-kaapeli latausta varten.

parhaat luotettavat käytetyt autot

Akku kestää yli 150 pientä tärähdystä yhdellä latauksella.

Keksijä Maneesh Sethi kertoi ABC Newsille, että vaikka se ei ole yhtä voimakas kuin tazerin isku, se antaa silti tarpeeksi jännitettä hyppäämiseen.

'Tuntuu kuin koskettaisit ovenkahvaa hierottuasi sukkia matolle', hän sanoi.

Pavlock 2 rannekoru on saatavilla osoitteessa Amazon.co.uk hintaan 193,62 puntaa, plus 3,67 puntaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Käytettävä tekniikka
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: