Apple MacBook Pro 2016: Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisupäivä, hinta, tekniset tiedot ja viimeisimmät uutiset

Macbook Pro

Horoskooppi Huomenna

Applen uusin MacBook Pro oli tärkein arvonta yrityksen yksinoikeudella 27. lokakuuta järjestetyssä Kalifornian tapahtumassa.



Huhut suuren muutoksen tekemisestä suosittuun kannettavaan tietokoneeseen osoittautuivat oikeaksi, kun Tim Cook ja Phil Schiller paljastivat uuden tuotteen innostuneen, vempaimia kaipaavan yleisön edessä.



Uudesta MacBook Prosta julkaistiin kolme mallia-yksi 15 tuuman näyttö ja kaksi 13 tuuman näyttöä.



Syy kahdelle 13 tuuman versiolle on se, että Apple käyttää toista niistä (sitä, jossa ei ole kosketuspalkkia - lisää siitä myöhemmin) MacBook Airin korvaamiseen.



Uusimmat uutiset

Molemmissa malleissa on uusi Force Touch -ohjauslevy ja TouchID - sormenjälkilukija, jota käytetään myös iPhonessa - joten voit kirjautua verkkosivustoille ja maksaa tavaroista Apple Paylla.

Erottuva ominaisuus on kuitenkin uusi OLED-kosketuslevy näppäimistön yläpuolella, jota Apple kutsuu Touch Bariksi, jota voidaan muokata sen mukaan, miten haluat käyttää sitä.



Kosketuspalkki korvaa perinteiset toimintonäppäimet, joten sitä voidaan käyttää äänenvoimakkuuden ja kirkkauden säätämiseen. Se ehdottaa myös sanoja kirjoittaessasi viestejä ja näyttää joitakin emoji -ehdotuksia.

Julkaisupäivä

Apple avasi uuden MacBookin ennakkotilaukset heti tapahtuman päätyttyä.

Vaikka toimitus kestää kolme viikkoa, ei ole mitään syytä, ettet voi mennä ostamaan itsellesi kiiltävää uutta tietokonetta juuri nyt.

Victoria Woodin kuolinsyy

Pää vain kohti Applen tärkein sivusto ostaa sellainen - mutta varoitan, ne eivät ole halpoja.

Hinta

Kuten odotat premium -Applelta, uudessa MacBook Prossa on hämmästyttävä hinta.

Vuoden 2016 MacBook Pron hinnoittelu Isossa -Britanniassa on seuraava:

  • 13 tuuman MacBook Pron hinta on 1 449 puntaa, ja siinä on 2,0 GHz: n kaksiytiminen Intel Core i5 -prosessori Turbo Boost -nopeudella jopa 3,1 GHz, 8 Gt muistia ja 256 Gt flash-tallennustilaa.
  • 13 tuuman MacBook Pro ja Touch ID Alkaen 1 749 puntaa, ja siinä on 2,9 GHz: n kaksoisytiminen Intel Core i5 -prosessori Turbo Boost -nopeudella jopa 3,3 GHz, 8 Gt muistia ja 256 Gt flash-tallennustilaa.
  • 15 tuuman MacBook Pron hinta on 2 349 puntaa.

Lue lisää

Apple MacBook Pro
Uusi MacBook Pro 2016 -julkaisupäivä Kuinka katsoa 27. lokakuuta keynote MacBook Pro UK hinta ja kosketuspalkki MacBook Pron tapahtuma RECAP

Design

Uudessa MacBook Prossa on kaksi eri väriä - avaruusharmaa tai hopea. Täällä ei ole ruusukultaa.

Porttien ja liittimien osalta Apple ei ole kopioinut iPhone 7: tä ja poistanut 3,5 mm: n kuulokeliitäntää.

Se on poistanut kaikki jäljet ​​tavallisesta USB -portista. Sen sijaan sinulla on 4 USB-C/Thunderbolt-porttia. Vaikka se on ärsyttävää, jos sinulla on paljon vanhoja USB -lisävarusteita, uusien lisävarusteiden määrän pitäisi lisääntyä.

Se tarkoittaa tietysti, että sinun on tietysti ostettava ne uudelleen, mutta Apple -asiakkuus ei ole koskaan halpaa. Ne eivät ainakaan vie paljon tilaa laukussasi.

14,9 mm paksu 13 tuuman MacBook Pro on 17% ohuempi ja 23% pienempi kuin edellinen sukupolvi ja lähes puoli kiloa kevyempi 1,36 kg.

Uusi 15 tuuman MacBook Pro, 15,5 mm ohut, on 14% ohuempi ja 20% pienempi kuin aikaisemmin ja painaa 1,81 kg.

Tekniset tiedot

Mitä tulee Pro -malleihin, Apple ei välttele virtaa.

'Kuudennen sukupolven kaksoisydin Core i5 eDRAM: llä, kaksoisydin Core i7 eDRAM: lla ja neliytiminen Core i7 Intel -prosessori tarjoavat ammattitason prosessointitehokkuuden samalla kun ne säästävät energiaa', lukee myynninedistämistarkoituksessa.

'Uudessa 15 tuuman MacBook Prossa on tehokas Radeon Pro -näytönohjain, joka tuottaa jopa 2,3 kertaa enemmän suorituskykyä kuin edellinen sukupolvi; 13 tuuman MacBook Prossa on Intel Iris Graphics -näytönohjain, joka on jopa kaksi kertaa nopeampi kuin ennen.

'' Kaikissa malleissa on SSD -asemat, joiden lukunopeus on yli 3 Gbps, ja Thunderbolt 3, joka yhdistää tiedonsiirron, latauksen ja kaksinkertaisen videon kaistanleveyden yhteen porttiin - jolloin käyttäjät voivat ajaa 5K -näyttöä ja käyttää MacBook Proa yhdellä kaapelilla. ''

Ei-numeroisille murheilijoille keskuudessanne se tarkoittaa vakavaa voimaa. Ei ole yllättävää, että MacBook Pro 2016 on suunnattu raskaille käyttäjille, jotka vaativat paljon virtaa. Ja oletettavasti syvät taskut.

Kuinka suoratoistaa tapahtumaa

(Kuva: Apple)

Applen pääpuhuja on päättynyt, mutta voi katsoa koko tapahtuman uudelleen yrityksen erityistapahtumasivulla Juuri täällä .

Muista vain, että tarvitset Apple -tuotteen sen katsomiseen - mikä tarkoittaa joko Macia tai iPhonea tai iPadia.

kyselyn lataus

Ostaisitko uuden Macbookin?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JOOÄLÄ

Lue lisää

Applen tarjoukset
MacBook Pro iPad MacBook air Parhaat Applen tammikuun myyntitarjoukset

Katso Myös: