Apple paljastaa uusia hymiöitä, jotka tulevat iPhonellesi iOS 11.1:llä – mukaan lukien kiroilevat kasvot, merenneito ja 'I love you'

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Apple on tarjonnut huipun satojen uusien emojien suhteen iPhoneen ja iPadiin julkaisemalla iOS 11.1 .



Näihin kuuluu joukko uusia kasvoja, mukaan lukien kiroilevat kasvot, typerät kasvot, 'shhh'-eleet tekevät kasvot ja kasvot monoklilla, sekä uusia sukupuolineutraaleja hahmoja.



Talveen on tarjolla uusia pukeutumisvaihtoehtoja, kuten trenssi, hattu, hanskat ja huivi sekä ruokalajit, kuten piirakka, parsakaali, dimsum ja takeaway.



Uusia eläimiä ovat kirahvi, siili, sirkka ja dinosaurus, ja uusia myyttisiä olentoja ovat merenneito, velho, keiju ja vampyyri.

(Kuva: PA)

Päivitykseen sisältyy myös 'love you' -ele, joka on suunniteltu I love you -käsikyltin jälkeen amerikkalaisella viittomakielellä.



Uudet emojit on muokattu hyväksytyistä hahmoista Unicode 10 ja sisältää myös hahmot julkistettiin maailman emojipäivänä Kuten imettävä nainen , nainen huivi (hijabi) , ja 'järkystynyt kasvot räjähtävän pään kanssa' (mielestä räjähtäneet).

Yhteensä 56 uutta emojia on hyväksynyt Unicode Consortium, voittoa tavoittelematon järjestö, joka hyväksyy uusia emojihahmoja julkiseen käyttöön.



Muita huomionarvoisia lisäyksiä ovat 'parrakas mies', 'virnistelevät kasvot tähtisilmillä', 'hymyilevät kasvot ja käsin meikkaavat kasvot' ja 'kasvot, joissa suu oksentaa'.

coleen rooney rebekah vardy

(Kuva: PA)

Konsortio hyväksyy karkeat kuvat, mutta yritykset, kuten Apple ja Google, voivat vapaasti luoda oman versionsa jokaisesta emojista.

Aiemmin tällä viikolla WhatsApp julkisti oman emojivalikoimansa, joka on lähes identtinen Applen luomien emojien kanssa.

Vain muutama pieni ero paljastaa päivityksen - esimerkiksi vesipistooli on muuttunut oranssiksi, haamuemojilla ei ole enää vinoja silmiä ja paistomuna on nyt kaksoiskeltuainen.

Vaikka emojit esiteltiin alun perin kevyeksi hauskaksi, niistä on tullut historian nopeimmin kasvava kieli , ja ne ovat nyt keskeinen osa modernia digitaalista viestintää.

Nuoret naiset lähettävät tekstiviestejä puhelimeen

Julkkikset, kuten Kim Kardashian ja Justin Bieber, ovat julkaisseet oman valikoimansa yksilöllisiä kuvakkeita, kun taas virallinen Unicode-standardi sisältää nyt yli 2 500 ikonia.

'Visuaalisena kielenä emoji on jo kaukana hieroglyfit, sen muinaisen egyptiläisen esiasteen, jonka kehittyminen kesti vuosisatoja', sanoi professori Vyv Evans Bangorin yliopistosta.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: