Apple Watch 6 ja iPad Air 4 voidaan julkistaa huomenna – tässä on mitä odottaa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Sillä hetkellä Omena fanit ovat odottaneet voisi vihdoin olla täällä, huhujen kahdesta laitteiston julkaisusta huomenna.



Uudet huhut viittaavat siihen, että teknologiajätti voisi julkistaa Apple Watch 6:n ja iPad Air 4:n huomenna.



Huhu tulee LeaksAppleProlta, joka väittää, että uudet laitteet julkistetaan huomenna klo 16.00 BST (11.00 EST).



Samaan aikaan Jon Prosser, arvostettu vuotaja, väittää myös, että Apple paljastaa tuotteet huomenna, mutta hieman aikaisemmin klo 14.00 BST.

Hän twiittasi: Applen lehdistötiedote on tällä hetkellä suunniteltu tiistaiksi (8. syyskuuta) klo 9.00 EST - mutta minun on huomattava, että se ei ole lukittu ennen kuin lehdistölle on tiedotettu, päivänä.

Prosser lisäsi, että hän twiittaa huomenna aamulla, jos laukaisuaika todennäköisesti muuttuu.



Vaikka monet Apple-fanit herättävät toiveensa mahdollisesta iPhonen julkaisusta huomenna, tämä on valitettavasti epätodennäköistä.

Apple on aiemmin vahvistanut, että uusi iPhone viivästyy aikaisempiin vuosiin verrattuna.



Herra Prosser väittää myös, että iPhone 12 -tapahtuma on asetettu viikolle lokakuun 12. päivä, joten sinun on kestettävä vielä muutama viikko!

Huhut tulevat pian raportin jälkeen Bloomberg väitti sen Omena valmistautuu julkaisemaan neljä uutta iPhone-mallia sekä kaksi Apple Watchia ja iPad Air.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
iPhone 12 huhuja

Raportissa mainitaan 'ihmiset, jotka pyysivät olla tunnistamatta heitä', ja väittää, että suuri paljastus voisi tapahtua lokakuussa.

eddie ja leann rimes

Bloomberg kirjoittaa: Syksyn kattavan tuotepäivityksen ohessa Apple valmistelee myös uutta iPad Airia, jossa on reunasta reunaan iPad Prota muistuttava näyttö, kaksi uutta Apple Watch -versiota ja ensimmäiset over-ear-kuulokkeet Beats-brändin ulkopuolella. Pienempi HomePod-kaiutin on myös työn alla.

Raportin mukaan Apple on valmistellut komponentteja jopa 75 miljoonaan uuteen iPhoneen.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: