Argos käynnistää vauvojen ja lastentarhojen myynnin - ja jopa kolmasosa pois

Argus

Horoskooppi Huomenna

Myynnissä yli 300 tuotetta



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Pikkupojan toivottaminen perheeseesi ei ole koskaan halpa asia, mutta Argos on juuri tehnyt siitä hieman edullisemman julkaisemalla valtavan myynnin vauvojen ja lastentarhojen tavaroista.



Alennustapahtumaan kuuluu yli 300 tuotetta, mukaan lukien paljon tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Disney, Fisher-Price ja Braun electronics.

Kaikki saatavilla sekä Argosin verkkosivusto ja kaupoissa ympäri maata näyttää siltä, ​​että kaikki vanhemmuuteen liittyvät asiat ovat mukana.

Kalliista tuotteista, kuten rattaista, pinnasängyistä ja pinnasängyistä, hieman halvempiin tarjouksiin, kuten leluihin, pulloihin, leikkimattoihin, pomppuihin ja kolmipyöriin.



Kätevästi on myös paljon teknisempiä esineitä, kuten rintojen kuoppia, turvaportteja ja terveystarvikkeita, kuten elektronisia lämpömittaria. Olemme listanneet alla olevat erän suosikkitarjouksemme - joka sisältää jopa puoleen hintaan kuuluvan leikkimökin!

Älä näytä lapsille ... mutta tämä tuli todella halpaa



Vaikka joillakin tuotteilla on vain 25 prosenttia alennusta, toisilla on täysi 33 prosenttia, ja myynti on määrätty tiistaina 19. maaliskuuta asti tai niin kauan kuin varastoa riittää.

Huomasimme myös puoleen hintaan Little Tikes -leikkitalon Argosin verkkosivuilla hintaan 199,99 £ 199,99 £ sijaan - melko kunnollinen, jos etsit Wendy -taloa juuri nyt.

Vauvatavarat eivät kuitenkaan ole ainoita alennuksen kohteita tällä hetkellä, ja Argos isännöi myös valtava Tu -vaatemyynti liian.

amanda ja clive owen

Jotkut asiat ovat jopa puoleen hintaan, ilmaisella klikkauksella ja keräyksellä, ja hinnat alkaen 2 puntaa. Täydellinen vauvavaatteiden noutamiseen, kun olet siellä!

Parhaat vauvatuotteet Argos -alennuksesta

Kylpyhuone

Pinnasängyt

Matkapuhelimet ja nukkumaan menevät lelut

Terveydenhuolto

Syöttötuolit

Rokkarit ja pomppijat

Lue lisää

Vanhemmuuden perusasiat
Halvat vaipat Parhaat vaihtopussit Parhaat vauvan näytöt Parhaat vauvan pomppijat

Katso Myös: