Argos toimittaa nyt tilauksesi samana päivänä - mutta mitä se maksaa sinulle?

Argus

Horoskooppi Huomenna

Tilaa verkossa ja saat sen myöhemmin samana päivänä



Luettelo jättiläinen Argus ottaa Amazonin vastaan ​​pakettiautojen taistelussa käynnistämällä Ison -Britannian halvimman saman päivän palvelun.



Keskiviikosta alkaen verkko -ostajat voivat tilata minkä tahansa 20 000 tuotteesta klo 18.00 mennessä ja antaa ne kotiovellesi klo 22 mennessä hintaan 3,95 puntaa.



Argosin pomo John Walden sanoi, että uusi Fast Track -palvelu, joka on saatavilla kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mullistaa verkkokaupan.

Ketju on palkannut 3300 kuljettajaa kilpailuun voittaakseen verkkokauppasotia tuottoisaan Black Friday -tapahtumaan ja joulun viettoon asti.

Ryder Cup 2012 tulokset

Ja uusi 900 Springs -pakettiautojen laivasto Argosin värityksessä luovuttaa toimitukset neljässä aikavälissä - kolmen tunnin välein - klo 7–22 seitsemänä päivänä viikossa.



Ostajat voivat valita tuhansista Fast Track -merkinnällä varustetuista online -tuotteista saman päivän palveluun ja odottaa puhelua tai tekstiviestiä, kun kuljettaja on matkalla.

Lähetykset lähetetään 170 supersize -keskikaupasta, mutta perheet voivat myös napsauttaa ja kerätä Fast Track -tuotteita 840 kaupasta samana päivänä ilmaiseksi.



Herra Walden sanoi: Haluamme keksiä Argosin uudelleen digitaaliseksi jälleenmyyjäksi. Kauppojen rooli on muuttunut - se on enemmän napsautus- ja keräilykonsepti kuin selausalue.

Mutta hän kielsi verkkokaupoissa näkyvän Argos -myymälöiden sulkemisen ja sanoi: Olemme lisänneet 100 toimipistettä ja meillä voi olla pienempiä kauppoja alueilla, joilla emme normaalisti olisi läsnä.

Ja kaivaessaan Amazonin 79 punnan vuosittaista Prime-jäsenmaksua, joka antaa sähköpostin välittäjille Lontoossa ja Birminghamissa ilmaisen toimituksen kahden tunnin kuluessa tilauksesta, hän sanoi: Palvelumme on halpaa, valtakunnallista, eikä sinun tarvitse liittyä jäsenohjelma sen saamiseksi.

Se on vakuuttava kiinteähintainen ja se koskee sitä, että kilpailemme asiakkaista.

Amazon on valmis vastaamaan

Kun Argos julkisti Fast Trackin, joka tavoittaa Ison -Britannian joka kolkan - lukuun ottamatta 4% erittäin syrjäisillä alueilla - Amazon lisäsi panoksiaan ilmoittamalla laajentavansa Prime Now -palveluaan Lontoon kautta Wandsworthiin, Suttoniin ja Mertoniin.

Tämä tarkoittaa sitä, että miljoonat londonilaiset voivat saada ostoksensa tunnin kuluessa maksu heti -painikkeen painamisesta.

6,99 punnan veloituksella Prime -jäsenten nopeasta palvelusta Amazon sanoi, että kello 8.00–24.00 tunnit ovat nyt saatavilla pääkaupungissa Itä -Lontoosta kaupungin lounaaseen sekä Birminghamissa.

Christopher North, toimitusjohtaja Amazon.co.uk sanoi: Palvelu on osoittautumassa erittäin suosituksi pääkaupungissa, ja olemme nähneet suuren kysynnän kaikelle olennaiselle, kuten pullotetulle vedelle, kahville ja vaipoille, uusimpiin suosittuihin tuotteisiin, kuten pelikonsoleihin, leluihin ja urheiluvälineisiin. toimitettavissa alle 60 minuutissa.

Lisää Prime -paikkoja

Amazon yrittää saada ihmiset tilaamaan Amazon Prime

Ja ilmaiset Prime Now kahden tunnin toimitusajat on jaettu Surreyn kaupunkeihin Kingstoniin ja Sunburyyn ja Croydoniin.

Amazon Prime tarjoaa myös maksullisille jäsenille eri puolilla maata ilmaisen toimituksen seuraavana päivänä, ja taistelulinjat piirretään ennen maratonin verkkokulutusta mustana perjantaina 27. marraskuuta.

Herra Walden sanoi: Meillä on arvio tilausten määrästä - Black Friday täyttää meidät kapasiteettiin asti.

Mutta hän paljasti, että halpa, koska pelimerkit 3,95 puntaa, toimitusmaksu voi nousta, ja lisäasiakkaat voivat kohdata vähimmäistilauksen saadakseen hinnan tai ne voidaan veloittaa per kohde.

Harkitsemme monia asioita, mutta se on päätettävä, hän sanoi.

17 vuotias tyttö

Lue lisää

Argus
Argos lahjoittaa ilmaisia ​​kuponkeja Argos myy koko kehon kuumavesipulloja Argosin ostokset hakkeroivat Viimeisin Argos -alennus

Katso Myös: