Asda Black Friday -tarjoukset 2019: Parhaita tarjouksia ovat edulliset 50-tuumainen televisio ja Nintendo Switch

Asda

Horoskooppi Huomenna

Asda on noussut takaperin Black Friday -tapahtumaan niiden kuuluisien valokuvien jälkeen vuonna 2016, jolloin ostajia taisteltiin alennetuista televisioista.



Mutta näyttää siltä, ​​että he ovat nyt muuttaneet mielensä, koska supermarket -jättiläinen on juuri ilmoittanut, että tänä vuonna Asda tekee Musta perjantai - ja he ovat jo ilmoittaneet joistakin sopimuksistaan.



Kaikki nimitykset ovat 'Roll Black', eikä Black Friday, vaan kaikki tarjoukset ovat saatavilla vain tietyissä myymälöissä, ja näet täydellisen luettelon kaikista osallistuvista Asda -myymälöistä heidän verkkosivuillaan täällä.



Jotkut tarjoukset ovat jo myymälöissä eri puolilla maata, joten Asda on antanut meille kurkistuksen muutamiin verkkosivustollaan oleviin tarjouksiin, joihin kuuluvat LEGO, pelaaminen, elektroniikka ja keittiövälineet.

49 tuuman älytelevisio

Vanhoihin Black Friday -tarjouksiin nyökkäämällä yksi tämän vuoden tarjouksista on Polaroid 49 '' Smart TV hintaan 229 puntaa tavallisen 299 punnan sijaan - säästö 70 puntaa.

Ja vaikka emme löydä täsmälleen samaa televisiota verkossa, eri 49-tuumainen televisio yleensä asettaa sinut takaisin 300–350 puntaa LG: n tykkääjiltä.



Nintendo Switch Lite

Kaikille pelaajille Asda myy myös Nintendo Switch Lite -laitteen hintaan 169,99 puntaa eikä 199,99 puntaa - mailia halvempaa kuin Amazonin 191,22 puntaa .

Lue lisää



Musta perjantai 2020
Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi? Milloin on musta perjantai 2020? Milloin on Cyber ​​Monday 2020? Parhaat Black Friday -tarjoukset

Brevillen mikroaaltouuni

Hyödyllisempi alennus osallistua, Asda myy myös 800 watin Brevillen mikroaaltouunin hintaan 38 puntaa (oli 58,96 puntaa) - 20,96 puntaa ja vaikuttavasti halvempaa kuin John Lewis & apos; 49 £ täsmälleen samalle tuotteelle.

Salter -ilmakeitin

Erinomainen joululahjaksi, Asdan Salter Air Fryer on nyt 40 puntaa eikä 80 puntaa, joten se ei ole vain puoleen hintaan vaan 20 puntaa halvempi kuin Amazon.

Katso Myös: