Asda liittyy EE: hen käynnistääkseen uuden valtavan datapuhelutariffin, joka maksaa vain kymmenen senttiä

Asda

Horoskooppi Huomenna

Ainoastaan ​​SIM -kauppa aloittaa hullun verkossa(Kuva: Getty)



Nykyään paljon dataa ja halvat puhelutariffit näyttävät olevan toisiaan poissulkevia.



Mutta nyt voit saada molemmista sanoista parhaan hyödyn, sillä Asda on juuri julkaissut aivan uuden puhelutariffin, joka tarjoaa sinulle mahtavan 12 Gt: n datan sekä rajoittamattoman määrän minuutteja ja tekstiviestejä vain 10 puntaa kuukaudessa.



nhs-hoitojen hinnasto

Vaikka sopimus on saatavilla vain Asda Mobile, verkko saa virtansa EE: stä, joten voit silti odottaa melko kohtuullista palvelua käyttämään datapakettiasi.

belinda stewart-wilson kuuma

Asiantuntevat ostajat havaitsivat sopimuksen kauppojen jakamisyhteisössä HotUKDeals, ja on saatavilla tästä päivästä 9. tammikuuta 30 päivän sopimuksella.

Kuitenkin 9. tammikuuta jälkeen 12 Gt: n datapanos muuttuu vähäiseksi 2 Gt: ksi, joten sinun on ehkä vaihdettava sopimuksesi toiseen.



12 Gt: n datan ansiosta voit nauttia niin paljon sosiaalisesta mediasta kuin haluat (Kuva: Getty)

Jos haluat noutaa sen, sopimus on saatavana verkossa nyt Asda Mobilelta, sinun tarvitsee vain tilata ilmainen sim -laitteesi ja soittaa ja aloittaa.



Haluatko selata, mitä muita vain SIM -tarjouksia on tällä hetkellä saatavilla? Olemme keränneet parhaat tarjoukset kaikista suurista verkoista, mukaan lukien Carphone Warehouse, EE, Three ja Tesco Mobile.

paljonko kello on ufc tänä yönä uk

Lue lisää

Matkapuhelintarjoukset 2020
Parhaat matkapuhelintarjoukset Parhaat vain SIM-tarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020 Parhaat Android -puhelimet

Kauppa johtuu ilmeisesti Asdan kuuluisista juhlatarjouksista, joten valtava tietopaketti kestää vain uuteen vuoteen.

Katso Myös: