Isän tytön miljonäärin tytär, 21, käyttää 100 000 dollaria leikkaukseen sen jälkeen, kun hänet on valettu

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Saffron Drewitt-Barlow on käyttänyt 72 000 puntaa leikkaukseen 21-vuotiaana

Saffron Drewitt-Barlow on käyttänyt 72 000 puntaa leikkaukseen 21-vuotiaana(Kuva: saffron_db/Instagram)



Miljonäärin tytär, joka on käyttänyt 100 000 dollaria (72 000 puntaa) kosmeettiseen leikkaukseen vain 21 -vuotiaana, aikoo roiskua useampiin toimenpiteisiin isänsä siunauksella.



Saffron Drewitt-Barlow oli vain 16-vuotias, kun hänellä oli huulten täyteaineita, koska hän oli tyytymätön ulkonäköön.



Ja siitä lähtien hän uskoo, että hän on käyttänyt noin 50 000 dollaria (36 000 puntaa) lisäyksiin ja viime kuussa hän rintaimplantit korotti 34AA: n rintansa täyteen C: een, kun julmat trollit kohdistuivat häneen ja sanoivat hänen näyttävän poika.

Saffronin Tony ja Barrie Drewitt-Barlow tekivät historiaa 90-luvun lopulla, kun heistä tuli Yhdistyneessä kuningaskunnassa ensimmäiset homomiehet, jotka isättivät lapsia sijaissynnytyksen kautta.

Britannian 100 parasta koiraa

Pariskunta, Essexistä, nousi otsikoihin, kun heidät kuvattiin Saffronin ja hänen kaksosensa Aspenin kehdossa vuonna 1999.



Saffron oli vain 16 -vuotias, kun hänellä oli huulten täyteaineita

Saffron oli vain 16 -vuotias, kun hänellä oli huulten täyteaineita (Kuva: saffron_db/Instagram)

Myöhemmin he muuttivat Yhdysvaltoihin ja saivat vielä kolme sijaislasta-Orlando, joka on 17- ja 11-vuotiaat kaksoset Dallas ja Jasper.



vanha ja mukava Katya

Saffron sanoi sisään Aurinko että Barrie tukee täysin häntä kosmeettisessa leikkauksessa ja jopa kertoi hänelle, että hän pahoittelee, ettei ole mennyt isommaksi äskettäisen rintatyönsä kanssa.

'Kun kerroin isälleni [Barrie], mitä suunnittelin, hän sanoi vain:' Voi, mene isoksi. Jos maksat jostakin, saat suurimman ja parhaan mahdollisen, jotta sinun ei tarvitse palata takaisin '', hän sanoi.

Saffron kuitenkin tarttui C -kuppiin ja sanoi haluavansa olla 'luonnollinen'. eikä DD, kuten Barrie ehdotti.

21-vuotias on noussut AA-kupista C-asteeseen

21-vuotias on noussut AA-kupista C-asteeseen (Kuva: saffron_db/Instagram)

Julmat online -peikot kohdistuivat Saffroniin

Julmat online -peikot kohdistuivat Saffroniin (Kuva: saffron_db/Instagram)

mitä 415 tarkoittaa

Mutta vaikka hänen isänsä sanoi, että he olivat rahan tuhlausta, koska he eivät olleet isompaa kokoa, hän sanoi olevansa tyytyväinen uusiin rintoihinsa ja antanut hänelle enemmän luottamusta.

Nyt Saffron, joka täytti 21 vuotta joulukuussa, hoitaa itseään 30 000 dollarin (21 000 punnan) brasilialaisella Butt Liftillä sen jälkeen, kun Tony antoi hänelle 15 miljoonan dollarin (10,8 miljoonan) dollarin viime viikolla juhlimaan liiketoiminnan odottelua.

Itsensä tunnustanut isän tyttö sanoi: 'Se tulee olemaan luonnollista. He ottavat oman rasvansa ja laittavat sen bumsiisi, joten se ei ole implantteja tai silikonia tai mitään. Se näyttää isommalta ja herkullisemmalta, mutta ei luonnotonta. '

Stephen tehdä tai rikkoa

Saffron ei sulje pois muita kosmeettisia leikkauksia tulevaisuudessa, kun hän suunnittelee leuan täyteainetta ja Botoxia.

Saffron perheensä ja entisen Scott Hutchinsonin kanssa

Saffron perheensä ja entisen Scott Hutchinsonin kanssa (Kuva: @donbarrie/Instagram)

Sahrami isän Barrien ja Scottin kanssa

Sahrami isän Barrien ja Scottin kanssa (Kuva: @donbarrie/Instagram)

Hän haluaa myös tehdä töitä yhdessä Barrien kanssa.

'Voimme tehdä pakettitarjouksen, isä voi saada kasvojenkohotuksen ja lipon, ja minä saan Botoxin', hän sanoi.

joka voitti bachelor uk 2019

Saffronin isät Tony ja Barrie ovat ansainneet miljoonia sijaisliiketoimintansa kautta.

32 vuoden jälkeen he erosivat ja saivat uusia kumppaneita, ja Barrie toivotti tervetulleeksi neljän kuukauden ikäisen Valentinan myös sijaissynnyttäjän kanssa uuden rakkautensa, Scott Hutchinsonin, 27, kanssa, joka on myös Saffronin entinen poikaystävä.

Sen lisäksi, että Saffron pilaa itsensä ja roikkuu perheelle ja ystäville, ja viime jouluna hän käytti 33 000 puntaa ylellisiin lahjoihin heille.

Barrie kuitenkin paljasti, ettei hän voinut vaivautua käärimään niitä kaikkia.

51-vuotias kirjoitti Instagram-sivullaan: 'Miljoonan dollarin vauva käärisi lahjoja koko päivän !!! En voi uskoa, että hän käytti 45 000 dollaria lahjoihin ja jätti minut käärimään ne lol. '

Katso Myös: