Asda laski bensiinin ja dieselin hinnan 'alimpaan kahteen vuoteen'

Bensiinin Hinnat

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: iStock Editorial)



Asda on ilmoittanut, että bensiinin ja dieselin hintoja alennetaan 2 p litralta, mikä herättää seuraavan supermarkettien polttoaineen hintasodan.



boris johnsonin erokirje

Kuljettajat, jotka täyttyvät missä tahansa Asdan 322 etupihalla, hyötyvät hinnanalennuksesta - nyt jälleenmyyjä on laskenut polttoaineen hintoja jopa 9 prosentilla tammikuusta.



Autoilijat, jotka tankkaavat missä tahansa Asda -huoltoasemalla, maksavat tästä lähtien enintään 116,7 ppm lyijyttömästä ja 118,7 ppm dieselistä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun dieselin hinta on pudonnut 1,20: n alle lähes kahteen vuoteen.

Asdan vanhempi polttoaineen ostaja Dave Tyrer sanoi: '' Olemme iloisia voidessamme välittää tukkuhintojen alennukset asiakkaille. Se on tervetullut lisäys erityisesti diesel -kuljettajille, joiden polttoainehinnat ovat alhaisimmat sitten vuoden 2018.



'Jokainen, joka täyttää Asdassa, maksaa lyijyttömästä korkeintaan 116,7 ppm ja dieselistä 118,7 ppm asuinpaikastaan ​​riippumatta.

Kuvassa Bensiinin hinta pumpulla 99,7 £ ASDA Smaiil Heathissa tänään perjantaina 11.12.2015.

Autoilijat voivat säästää tästä päivästä



'' Helmikuun puolivälissä polttoainekaupasta suoraan johtuva bensiinipumpun hinnan palanne kasvoi suurimmaksi yli vuoteen. Vero- ja tukkumyyntihintojen poistaminen (kaksi viikkoa aikaisemmin, jotta muutokset voisivat saavuttaa pumput kokonaan) jätti 11 prosentin ylijäämän vähittäiskauppiaille ja toimittajille - noin 2 prosenttia enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan ', Luke Bosdet AA: ssa sanoi.

- Tämä on johtanut siihen, että liian monet etualat ovat säästäneet pumppujensa kautta alentuneista tukkumyyntihinnoista. Vaikka Asda ilmoitti keskiviikkona 29. tammikuuta vuoden toisesta hinnanalennuksestaan, 3p litran alennuksesta, kesti seuraavaan maanantaihin saakka, ennen kuin Yhdistyneen kuningaskunnan keskiarvo putosi vain penniäkään, kun muut jälleenmyyjät puristivat toisen viikonlopun korkeat hinnat kuluttajilta. ''

Asdan tulonseuranta osoittaa, että bensiinin ja dieselin keskimääräiset polttoainehinnat nousivat tammikuussa 2,3 p ja 2,6 p litraa inflaation noustessa kuuden kuukauden korkeimmalle hintojen nousun vuoksi.

Tilastokeskuksen mukaan pumpun hinnat nousivat joulukuun 2019 ja tammikuun 2020 välisenä aikana 2,3 p litraa, mutta laskivat samana aikana vuotta aiemmin.

Tällä viikolla tory -kansanedustajien odotetaan varoittavan valtiovarainministeriötä polttoaineveron kiihtyneestä noususta talousarviossa, kun puolue on levinnyt laajempaan huoleen, koska Boris Johnson ja Rishi Sunak ovat valmiita nostamaan veroja 11. maaliskuuta.

Backbenchin kansanedustajat vaativat polttoainetullin alentamista tai jäädyttämistä korostaen Johnsonin vaalikampanjan aikaisia ​​väitteitä, joiden mukaan hänellä ei ollut 'aikomusta' nostaa polttoainetullia, joka jäädytettiin toistuvasti George Osbornen liittokanslerin vuosina.

Fair Fuel -kampanjan perustaja Howard Cox sanoi, että hänelle oli kerrottu, että polttoainetullin korotusta harkitaan Johnsonin vanhemman neuvonantajan Dominic Cummingsin johdolla. Cox sanoi, että se 'iskee pienituloisempia perheitä' ja ennusti valtavan vastareaktion kansanedustajien keskuudessa.

Tarkasteltavana oleva suunnitelma on noin 2 p litran inflaatioon liittyvä nousu, vaikka se toteutetaan vasta ensi vuonna.

Säästä polttoainetta ympäri vuoden

  1. Tankkaa vilkkailla huoltoasemilla - Nämä asemat ostavat enemmän polttoainetta ja voivat hyödyntää hintojen laskua. 'Suurilla huoltoasemilla on toimituksia joka päivä, jotta ne voivat muuttaa hintaa', Arthur Renshaw, huoltoaseman analyytikko Catalist Experian, kertoi The NEWSAMille. 'Mutta pienessä huoltoasemassa kylässä voi olla toimitus parin viikon välein.'

  2. Valitse iso asema - Asemat ostavat polttoaineen tukkumarkkinoilta. Aivan kuten kaikissa muissakin neuvotteluissa, suuret ostajat pystyvät paremmin tekemään sopimuksen.

  3. Etsi joukko asemia - Kun useat asemat ovat lähellä toisiaan, ne todennäköisesti laskevat hintoja houkutellakseen kuljettajia sisään. 'Jos olet Skotlannin ylämailla ja saarilla, sinulla on paljon vähemmän kilpailua kuin Manchesterin keskustassa', Renshaw sanoi.

    barbara windsor ja scott mitchell
  4. Mitä kaikki muut latautuvat? Nettisivu PetrolPrices.com voit verrata alueesi hintoja. Se sisältää myös viimeisimmät keskihinnat, joten tiedät, jos sinut huijataan. Käytä sitä vertaillaksesi alueesi hintoja ennen kuin täytät.

  5. Pelaa supermarket -peliä - Supermarketit kilpailevat polttoaineen hinnasta kaiken muun kanssa. Kun olet ostoksilla, pidä silmällä bensiinialennuksia tarjoavia kuponkeja. Mutta ole tietoinen kokonaiskustannuksista. 'Tämä on yksi tapa saada hinnat alas alle 1 punnan, mutta sinun on ostettava paljon ruokaa saadaksesi tämän tuloksen', PetrolPrices.comin omistaja Peter Zaborszky sanoi.

  6. Pysähdy maakuntien kaupungeissa - Lentokenttien, moottoriteiden, kalliiden kaupunkien ja maaseudun hinnat ovat korkeimmat PetrolPrices.com -analyysin mukaan. 'Kultainen polku on keskellä, missä vuokra on halpaa', Zaborszky selitti.

Katso Myös: