Asos sulkee A-luettelojärjestelmänsä, ja se tarkoittaa, että tuhannet ihmiset saavat 10 punnan hyvityskupongin

Asos

Horoskooppi Huomenna

Asos on seurannut Newcastlen ketjun Fenwickin jalanjälkiä päättäessään romuttaa seuran(Kuva: PA)



Vähittäiskauppa Behemoth Asos on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​luopua suositusta kanta -asiakasohjelmastaan ​​ensi kuussa, mikä vaikuttaa tuhansiin ihmisiin.



Verkkokauppa, jossa on kymmeniä high street -merkkejä, sanoi lopettavansa A-listan 24. lokakuuta, mutta korvaa ostajille lahjakortin muutosten tullessa voimaan.



Asos A-luettelo lanseerattiin vuonna 2016 tarjotakseen asiakkaille tavan ansaita ostoksia tehdessään.

Ostajat voivat ansaita jokaisesta käyttämästään 1 punnasta viisi pistettä - 500 pistettä, joka vastaa 5 punnan lahjakorttia.

Palkinnot vaihtelevat 15%: n syntymäpäiväalennuksesta ilmaiseen seuraavan päivän toimitukseen, kaksi päivää, jolloin käyttäjät voivat ansaita kaksinkertaisia ​​pisteitä ja osallistua kilpailuihin.



Järjestelmä seurasi Asos Rewards -kokeilua vuonna 2014, jonka tarkoituksena oli saada 9,7 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuluttamaan useammin.

ASOS -sivusto

Muotitalo Asos sulkee uskollisuusjärjestelmänsä ensi kuussa



A-lista suljetaan 24. lokakuuta, mutta Asos sanoo lähettävänsä kaikille jäsenille 10 punnan Asos-kupongin korvaukseksi.

Minimikuluja ei ole, joten voit käyttää sen mihin tahansa haluamaasi tuotteeseen tai johonkin ilmaiseen hintaan 10 puntaa.

Jos olet uskonnollinen Asos -ostaja, voit käyttää sen Asos Premier sen sijaan - joka antaa sinulle ilmaisen seuraavan päivän toimituksen vuodeksi hintaan 9,95 puntaa.

Hyvä uutinen on, että voit saada kupongin riippumatta siitä, tunnetko olevasi jäsen, koska Asos rekisteröi automaattisesti useita asiakkaita tämän vuoden toukokuussa.

st. Juudan päivä

Jokainen, joka käytti verkkosivustolla vähintään 1 puntaa ennen 3. toukokuuta 2018, lisättiin järjestelmään oletuksena.

Tämä lasketaan kuitenkin vain, jos vastasit sen GDPR -sähköpostiviestiin, joka lähetettiin 7.5.2018 alkavalla viikolla.

Sähköposti lähetettiin kaikille järjestelmän jäsenille - myös automaattisesti rekisteröityneille - ja pyydettiin heitä päivittämään 'hallintapaneelinsa'. jäämään klubiin.

Kaikki, jotka eivät vastanneet, poistettiin järjestelmästä automaattisesti 25. toukokuuta - mikä tarkoittaa, ettet ole oikeutettu 10 £: n kuponkiin.

Asos pyysi kaikkia järjestelmän asiakkaita vahvistamaan tilinsä toukokuussa

pete ja sophie -lasilaatikko

Jos ostit jotain Asosta 3. toukokuuta 2018 jälkeen, olet järjestelmän jäsen vain, jos valitsit sen.

Jos olet jäsen, sinun pitäisi saada sähköposti rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi, joka varoittaa muutoksista tällä viikolla.

Jos olet epävarma, voit kirjaudu sisään verkossa tai käy sovelluksessa ja tarkista, oletko jäsen.

Jälleenmyyjän päätös hylätä suosittu järjestelmä seuraa kanta -asiakaskorttien muutoksia pääkadulla viime vuosina.

Helmikuussa Waitrose hylkäsi & quot; valitse omat tarjouksesi & quot; aloitteesta ja ilmoitetut asiakkaat eivät enää voisi noutaa ilmaista kuumaa juomaa myymälästä tekemättä ostosta ensin.

Viime aikoina Tesco romutti Orchard -kanta -asiakasklubinsa yhdessä kumppaneiden kanssa. sen Clubcard -järjestelmästä, joka rajoittaa sitä, miten ja missä asiakkaat voivat lunastaa pisteensä. Ruokakauppa toi markkinoille myös uuden nopeamman kupongin. aloite viime kuussa.

Tässä kuussa, Asda peruutti tuotemerkkitakauksensa miljoonat siihen luottavat kotitaloudet ovat tuhoutuneet.

Myös Newcastlen vähittäiskauppaketju Fenwick romutti myymäläkorttinsa elokuussa sen jälkeen, kun sen käyttäjien määrä oli jatkuvasti laskenut.

Puhuessaan muutoksista Asosin tiedottaja kertoi NEWSAM Money: 'Huolellisen harkinnan jälkeen päätimme lopettaa A-List-kanta-asiakasohjelmamme 24. lokakuuta alkaen.

'Opimme paljon siitä, mitä asiakkaamme pitävät arvokkaana ja rakastavat uskollisuutta Asosilla, ja olemme edelleen sitoutuneita tarjoamaan heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Ajattelemme edelleen oikeaa tapaa tehdä tämä kaikissa ehdotuksissamme. ''

Mitä pisteilleni tapahtuu, kun tilini vanhenee?

Kaikki jäljellä olevat pisteet muunnetaan kuponkeiksi (Kuva: Bloomberg)

Uskollisuusohjelma suljetaan 24. lokakuuta 2018, minkä jälkeen se lähettää kaikille jäsenille maksamattomien pisteiden arvoisen kupongin sähköpostitse. Tähän liittyy 10 euron Asos A-List -voucher.

Jos sinulla on esimerkiksi 350 lunastettua kupongipistettä 24.10.2018, saat 3,50 £ arvoisen kupongin sekä 10 £ Asos -listan lahjakortin.

Mutta jos sinulla on yli 3 000 kupongipistettä, niiden enimmäismäärä on 3 000.

Kaikki jo ansaitut tositteet, joita ei ole käytetty 24. lokakuuta mennessä, ovat voimassa ilmoitettuun viimeiseen voimassaolopäivään asti (kuusi kuukautta sen myöntämisestä).

Katso Myös: