Asos neuvottelee kauneusjätti Feeluniquen ostamisesta 330 miljoonan punnan Topshopin haltuunoton jälkeen

Asos

Horoskooppi Huomenna

Kauneusjätti Feelunique on myynnissä

Kauneusjätti Feelunique on myynnissä(Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)



Vaatetusjätti Asos neuvottelee kahden suuren kauneuskauppiaan ostamisesta vain kuukausia sen jälkeen, kun hän on pelastanut useita muotimerkkejä romahtamisesta.



Yhtiön ymmärretään tutkivan mahdollisia tarjouksia Feelunique- ja Cult Beauty -tuotteille, kun ne laskeutuvat kosmetiikkaan ja ihonhoitoon pandemian aikana tapahtuneen kysynnän kasvun jälkeen.



Asos on kuulemma yksi edelläkävijöistä kahden merkin hankinnassa, jotka molemmat ovat saattaneet myyntiin nykyisten omistajiensa mukaan. Sky News .

Lähteet kertoivat lähetystoiminnan harjoittajalle, että virallista tarjousta ei ole vielä tehty, mutta Asos toivoo saavansa yhden kahdesta verkkosivustosta.

Asos osti Topshop-, Topman-, Miss Selfridge- ja HIIT -tuotemerkit 330 miljoonalla punnalla helmikuussa

Asos osti Topshop-, Topman-, Miss Selfridge- ja HIIT -tuotemerkit 330 miljoonalla punnalla helmikuussa (Kuva: Getty Images)



Helmikuussa muotibemotti osti Sir Philip Greenin Topshop -imperiumin 330 miljoonalla punnalla Arcadian hallinnon jälkeen.

Yritysosto lisäisi sen kasvavaa brändikokonaisuutta, joka on suunnattu kaksikymmentäkahdelle, kun se on myöntänyt, että kasvo- ja vartalotuotteiden myynti on kasvanut ennätyksellisissä 114% viimeisimmissä tuloksissaan.



Raporttien mukaan sekä Cult Beauty että Feelunique työskentelevät neuvonantajien kanssa myyntimenettelyissä.

Pankkilähteiden mukaan nämä kaksi yritystä voivat määrätä satojen miljoonien puntien arvot.

Alan sisäpiiriläisten mukaan muiden online-kauneusalan strategisten toimijoiden, kuten THG Holdingsin, The Hut Groupin emoyhtiön, ja saksalaisen kilpailijan Zalandon odotetaan myös tekevän tarjouksen Cult Beauty- ja Feelunique-tuotteista.

x-factor joka meni ulos

Hintatarjousten odotetaan maksettavan molemmille yrityksille tulevina viikkoina.

NEWSAM on ottanut yhteyttä Asosiin saadakseen lausunnon.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: