Athletico Mincen podcast -tähti Andy Dawson varoitti poliisia Michael Goven twiitistä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Andy Dawson, oikein. Athletico Mincen pääosassa Bob Mortimer



Poliisi on varoittanut podcasteria, kun hän kertoi Michael Goven vaimolle, että hän haluaa potkia torilaisen ministerin kiveksiä heidän lastensa edessä sosiaalisessa mediassa.



Andy Dawson, joka isännöi Athletico Minceä Bob Mortimerin kanssa, lähetti viestin Twitteriin, joka herätti vastakaikua.



Kiistanalainen twiitti, joka lähetettiin Sarah Vineelle, totesi, että juontaja 'maksaisi kovaa käteistä jahtaakseen helvetin kadulle ja käynnistämään' MP: n nivusiin.

Hän lisäsi, että tällainen tapahtuma avautuu 'lastesi edessä'.

julian ja anne norton

Dawson, joka kirjoitti joitakin artikkeleita NEWSAM Onlineen ennen podcastin käynnistämistä vuonna 2016, on sittemmin poistanut twiitin ja tilinsä.



Torin ministeri Michael Gove (Kuva: REUTERS)

Vaikka jotkut puolustivat sitä harhaanjohtavana huumoriyrityksenä, toiset kokivat 47-vuotiaan Sunderlandin olleen menneet '' liian pitkälle '' ja vannoivat, ettei koskaan kuuntele ohjelmaa uudelleen



ikuisesti 21 .com

Chi Onwurah, Newcastle Centralin kansanedustaja, sanoi, että huolimatta siitä, että hän oli eri mieltä `` voimakkaasti Gove'n kanssa melkein kaikesta '', twiitti oli epäkunnossa, kun otetaan huomioon hänen ja muiden poliitikkojen aiemmin verkossa käyttämät väärinkäytökset.

Dawson kieltäytyi kommentoimasta, kun hän otti yhteyttä Chronicle Live eikä ole vastannut toiseen pyyntöön.

Northumbrian poliisin tiedottaja sanoi: ”47-vuotiasta miestä on haastateltu varoen ilkivaltaviestinnän raportin yhteydessä.

Poliisi on sittemmin saanut varoituksen. ''

Athletico Mincestä on tullut kultin suosikki.

Jokainen jakso houkuttelee noin 200 000 kuulijaa, ja siinä on surrealistisia luonnoksia, jotka valaisevat entisiä jalkapalloilijoita, kuten Peter Beardsley ja Mark Lawrenson.

Herra Goven toimisto ei ole vielä vastannut kommenttipyyntöön.

Katso Myös: