Azeem Rafiq antaa synkän testikriketin varoituksen Moeen Alin kuultuaan ODI-kuolemankelloa

Kriketti

Horoskooppi Huomenna

Jälkeen Englanti tähti Moeen Ali väitti, että ODI-kriketti voi kuolla 'muutamassa vuodessa', koska nykyinen aikataulu 'ei ole kestävä', Azeem Rafiq on varoittanut, että 'sama keskustelu käydään pian testikriketistä'.



Ben Stokes jäi hiljattain eläkkeelle ODI:sta ja nimesi aikataulun 'kestäväksi', kun taas useat muut huipputähdet ovat ilmaisseet huolensa sen tulevaisuudesta. Australian Usman Khawaja uskoo, että formaatti on 'kuolemassa hitaaseen kuolemaan'. Intiaanit Ravi Ashwin tuntee sen menettäneen 'relevanssinsa'.



lee hendrie becky hendrie

Ja Moeen on viimeisin antanut jyrkän varoituksen sanoen: 'Se on kaikkialla hetkessä. 'Yrität saada pari franchising-keikkaa, jotka ovat kunnollisia, mutta menetät pari keikkaa. Testiottelut tai ODI:t - se on mielestäni kamalaa, koska haluat pelata Englannissa niin paljon kuin voit. Et halua puuttua… Vihasin lepäämistä vähän nuorempana.



'Tällä hetkellä se ei ole mielestäni kestävää. Jotain on tehtävä, koska pelkään menettäväni 50-yli-formaatin parin vuoden sisällä, koska se on melkein kuin pitkä, tylsä, jos siinä on järkeä.

'On melkein kuin sinulla olisi T20:t, sinulla on testiottelut, jotka ovat mahtavia, ja sitten 50 ohitukset ovat vasta puolivälissä - sille ei tällä hetkellä anneta mitään merkitystä. Joten joo, mielestäni siellä on liikaa. henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että tapahtuu liikaa.

'Se on tavallaan hienoa, koska krikettiä pelataan aina, mutta sen ei pitäisi mielestäni koskaan olla kansainvälisen kriketin tiellä.'



Englannin MM-voiton jälkeen 50 yli -muoto näyttää jääneen takapenkille, ja pelaajat ovat usein levänneet ODI-sarjoihin keskittyäkseen testiotteluihin ja T20I:iin sekä kotimaiseen One-Day Cup -turnaukseen, joka pelattiin samaan aikaan The Hundredin kanssa. 'kehityskilpailuna'.

Ja samalla kun Rafiq reagoi Moeenin kommentteihin sosiaalisessa mediassa, hän jakoi pettymyksensä siitä, miten asiat ovat edenneet MM-kisojen jälkeen. Hän twiittasi: 'Todella pettymys, kuinka 50 over -muodosta on puhuttu.



enkeli numero 747 tarkoittaa

'2019 MM-kisojen voittamisen olisi pitänyt olla alku hyvin erikoiselle ajanjaksolle, kuten Australia 1999-2003-2007 MM-kisoissa. Myös jos todella ajattelemme, että tämä loppuu 50:een, meidän on herättävä, koska tämä sama keskustelu tulee olemaan Test Cricketin tapahtumat jälkeen'.

Katso Myös: