Gemma Collins 'ei välitä' avioliitosta tai lapsista katkeran James Argentin eron jälkeen

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Gemma Collins on paljastanut, että hän 'ei todellakaan vaivaudu' löytämään rakkautta uudestaan ​​katkeran eronsa jälkeen poissaolevasta poikaystävästään James Argentista.



Diva Forever -tähti, 40, kertoi ITV: n Keith Lemonille, että hän pani unelmansa avioliitosta ja lasten saamisesta odottamaan, kun hän sai sydämensä särkyä TOWIE -tähti Arg.



GC myönsi tulevaisuutensa perhesuunnitelmistaan ​​ja myönsi olevansa hullu rakastunut Argiin, mutta heidän eronsa jälkeen hän ei ole ”vaivautunut” harjoittamaan asioita kenenkään muun kanssa.



Sen sijaan todellisuus -tv -tähti otti jonkin aikaa itselleen ja panosti uraansa ja henkilökohtaiseen elämäänsä.

Olin erittäin rakastunut johonkin, ja valitettavasti se ei onnistunut, hän tunnusti.

Gemma Collins on paljastanut, että hän ei 'ole oikeastaan ​​vaivautunut' löytämään rakkautta uudelleen katkean eronsa jälkeen poissaolevasta poikaystävästään James Argentista

Gemma Collins on paljastanut, että hän ei 'ole oikeastaan ​​vaivautunut' löytämään rakkautta uudelleen katkean eronsa jälkeen poissaolevasta poikaystävästään James Argentista (Kuva: Instagram)



En todellakaan välitä, jos menen koskaan kenenkään kanssa ulos, jos olen rehellinen sinulle, Gemma kertoi Keithille.

Luulin, että menen naimisiin hänen kanssaan ja olen hänen kanssaan ja teen kaiken hänen kanssaan.



Joten se, että sitä ei ole vielä tapahtunut, johtuu siitä, että todella halusin kaiken olevan hänen kanssaan.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun Gemma myönsi äskettäin, että hänen suhteensa Argiin aiheutti hänelle ja hänen perheelleen paljon ahdistusta.

Entiset TOWIE -persoonallisuudet seurustelivat yhdeksän vuoden ajan

Entiset TOWIE -persoonallisuudet seurustelivat yhdeksän vuoden ajan (Kuva: ITV)

Entiset TOWIE -persoonallisuudet seurustelivat ja sammuvat yhdeksän vuoden ajan ja koko suhteensa ajan he kestivät useita ylä- ja alamäkiä - lähinnä siksi, että James taisteli huume- ja alkoholiriippuvuutensa kanssa.

Nyt Gemma on puhunut avoimesti siitä, kuinka hänen täytyi luopua Jamesista, koska 'riippuvuus on erittäin vakava sairaus', ennen kuin hän on lisännyt, että ennen pitkää asiat tulivat 'todella ahdistaviksi' hänelle ja hänen perheelleen, koska he olivat kaikki 'voimattomia' auttaa todellisuus -tv -tähtiä.

Gemma tarjosi neuvoja faneilleen keskustellessaan podcastissaan Gemma Collinsin podcast ja kertoi, että hän voi jakaa kokemuksensa, kun hän sai T-paidan & apos; olla rakastunut johonkin, joka kamppailee viinan ja huumeiden kanssa.

Niin paljon kuin rakastat heitä, he todella tarvitsevat apua ja riippuvuus on erittäin vakava sairaus.

Gemma myönsi äskettäin, että hänen suhteensa Argiin aiheutti hänelle ja hänen perheelleen paljon ahdistusta

Gemma myönsi äskettäin, että hänen suhteensa Argiin aiheutti hänelle ja hänen perheelleen paljon ahdistusta (Kuva: David Fisher/REX/Shutterstock)

- Kerron teille nyt, jos jatkatte niin, että nämä asiat ovat erittäin hallitsemattomia ja joudutte todella ahdistavaan tilanteeseen.

'Voin puhua sydämestäni tästä, koska olen ollut siellä.

Arg lopetti juomien ja huumeiden käytön osuessaan matalaan pisteeseen syntymäpäivänään joulukuussa 2019, kun hänet joutui sairaalaan.

Tammikuussa tähti vietti 12 kuukautta raittiutta.

Katso Myös: