BBC iPlayer lakkaa toimimasta tuhansilla televisioilla - ja ongelma korjataan vasta vuonna 2020

Bbc

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: julkisuuskuva)



Se on yksi suosituimmista tilaus-TV-palveluista ympäri, mutta näyttää siltä, ​​että BBC iPlayer on lakannut toimimasta monilla Samsungin älytelevisioilla tällä viikolla.



BBC on ilmoittanut, että ohjelmistovirhe estää streaming -palvelun toimimasta tuhansilla televisioilla - ja ongelma korjataan vasta vuonna 2020.



Jotkin uudemmat mallit voivat ratkaista ongelman ohjelmistopäivityksen avulla, mutta vanhempien televisioiden on odotettava viikkoja korjausta.

Samsungin mukaan ongelma johtuu sunnuntaina vanhenevista ”turvavarmenteista”.

BBC sanoi kuitenkin, että Samsungin oli tarkoitus toimittaa laiteohjelmistopäivitys televisioilleen ennen tätä.



Samsung LT24D390SW/FI -televisio (Kuva: Samsung)

BBC: n tiedottaja sanoi: Samsung kertoo meille, että he työskentelevät kovasti korjatakseen ohjelmisto -ongelmansa, ja kaikkien katsojien, joilla on vaikeuksia katsella iPlayeria Samsungin televisioissa, tulee ottaa yhteyttä valmistajaan korjatakseen se.



Jotkut Samsung -televisiot päivittyvät automaattisesti uuteen ohjelmistoon, mutta toiset vaativat pakotetun päivityksen TV -valikon Asetukset -osiosta.

mistä voin katsoa oscarit 2014

Kuitenkin 11 televisiota ei voi käyttää BBC iPlayeria ennen vuotta 2020.

Nämä ovat SEK-1000/XC, SEK-2000/XC, SEK-3000/XC, UE82S9WATXXU, UE32S9AUXXU, UE40LS001AUXXU, UE32LS001AUXXU, UE24LS001AUXXU, LT24D390SW/EN, LT/LT27D390S

Samsung lisäsi: Tavoitteenamme on päivittää nämä mallit vuoden 2020 alussa.

Jos sinulla on jokin näistä televisioista ja haluat katsoa BBC iPlayeria sillä välin, sinun on ostettava kolmannen osapuolen dongle tai digisovitin BBC: n mukaan.

Ei ole yllättävää, että monet käyttäjät ovat raivoissaan uutisista.

Lue lisää

Viimeisimmät tekniset uutiset
WhatsApp on nyt estetty näissä puhelimissa Snapchatin toimitusjohtaja rajoittaa äänen käyttöaikaa Louis Theroux'n Twitter -tili hakkeroitu Google Maps: King Henryn telakka piiloutuu

Yksi käyttäjä kirjoitti: Häpeällistä !!! On täysin mahdotonta hyväksyä sitä, että BBC iPlayer ei toimi tänään Samsung -televisiossani, koska tarvittavia päivityksiä ei ole saatu TV -malliin. Tämä on sovellus, jota käytämme päivittäin, olet pilannut kokonaan perheemme joulun.

Toinen lisätty: Vastaisitko ystävällisesti, miksi Samsung -televisioni ei voi enää suoratoistaa BBC iplayeria, vaikka televisiossa ei ole päivityksiä. Tämä ei ole hyväksyttävää @SamsungUK.

Ja koomikko Marcus Brigstocke jopa punnitsi uutisia twiittaamalla: Hei @SamsungUK miksi olet tehnyt mahdottomaksi @BBCiPlayerin saamisen televisioomme ?! Päivityksiä ei ole saatavilla. Samsungin verkkosivuston mukaan saat sen toimimaan vuonna 2020. Ei tarpeeksi hyvä.

Katso Myös: