Louis Tomlinson ja Zayn Malik kuvassa oudon näköisillä savukkeilla ylellisellä huviveneellä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Purjehdus on sellainen vetovoima(Kuva: Splash)



One Direction palkkasi 2,3 miljoonan punnan luksusjahdin pakenemaan fanejaan Miamin rannalla, joten pojille voidaan antaa anteeksi, että he ovat pudottaneet vartionsa.



Mutta siisti pop-tähti Louis Tomlinson on aiheuttanut kohua sen jälkeen, kun hänet nähtiin pitelemässä oudon näköistä savuketta.



Se voi olla yksi niistä ulkomaalaisista tyypeistä, joissa on valkoiset suodattimet tai vain vitsikaupan kepponen ... mysteeri pysyy.

Louis, 21, nähdään pitämässä hauskaa pedoa, kun taas Zayn Malik näyttää suojaavan tuulta suunsa ympärillä.

Toinen ciggie näkyy pöydällä, kun One Direction -fanit keskustelivat kuvista Twitterissä.



Kuvat ovat varmasti herättäneet kiinnostusta verkossa, kun fanit pohtivat, mitä heidän idolinsa keuhkotivat.

Yksi henkilö kirjoitti: Toivon, että Louisin tupakointi on yksi miljoonasta, ja toivon, että se ei ole potti.



Toinen kirjoitti: Kuka välittää, jos Louis ja Zayn tupakoivat ruohoa? Se on heidän elämänsä ja jokainen kasvaa ja yrittää asioita.

One Directionin tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta.

Harry ja Niall keinuvat hyvin eri rusketuksia (Kuva: INFPHOTOS.COM)

He ovat Miamissa Floridassa Take Me Home -maailmankiertueellaan ja pitivät tauon viettääkseen koko päivän ylellisellä veneellä, joka nukkuu jopa 8 henkilöä neljässä osavaltion huoneessa.

Ei ole yllätys, että he eivät halunneet nousta jahdista, jossa on täydet kävelypöydät, räätälöity sisustus ja mediahuone, joka voidaan muuntaa todelliseksi elokuvateatteriksi.

Vietettyään päivän merellä Harry Styles, Niall Horan ja Zayn Malik saapuivat telakkaan tervehtimään kymmeniä faneja, jotka epätoivoisesti tapasivat epäjumalansa.

Kun Niall ja Zayn peittivät poikabändinsä, Harry oli hieman ylpeämpi esittelemään satunnaisia ​​elottomia esineitä, jotka oli pysyvästi kiinnitetty hänen ihoonsa.

Yksi fani oli hieman yli innokas, kun hän kohtasi 1D: n kiharat kasvot, mutta todistaja sanoi, että Harry oli täydellinen herrasmies.

One Direction luksusjahdilla Miamissa Katso galleria

Kun Harry näki tuulettimen pyörätuolissa, jolla oli multippeliskleroosi, hän meni ja esitteli itsensä ja antoi hänelle suukon poskelle. Se oli uskomattoman makeaa, sanoi fani.

Tervehtiessään fanejaan pojat palasivat takaisin ylelliseen rantahotelliinsa valmistautuessaan konserttiinsa Sunrise Cityssä huomenna [13. kesäkuuta]-mikä on yhtä ihanaa kuin miltä se kuulostaa.

Entiset X Factor -tähdet ovat matkalla (valtameren vedet) 30. lokakuuta asti kiertäessään Amerikassa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa -Seelannissa.

Toki heillä on viikko vapaata keikkojen välillä, mutta he epäilemättä odottavat jonkin aikaa lomaa mammutin 117-päiväkierroksen päätyttyä.

Se on ollut kiireisiä muutamia kuukausia Harrylle, Niallelle, Zaynille, Liam Payneelle ja Louis Tomlinsonille ja onneksi viihdearvon vuoksi - kaikki on tallennettu kameraan.

Odotettu One Direction 3D -elokuva This Is Us julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna yhdessä kolmannen studioalbumin, kirjan ja tuoksun kanssa (ilmeisesti).

Katso galleria

Joten ystävien ja perheen pitäisi odottaa erityisiä joululahjoja tänä vuonna.

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian

Katso Myös: