BBC:n pomot romuttavat kiistanalaisen jalkapallon lippulaivatulospalvelun

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

BBC on tehnyt rohkean päätöksen kutsua aikaa lähetystensä tärkeimmälle osalle poistamalla radioasemiensa luokitellut jalkapallotulokset.



ikea puiset kaihtimet lopetettu

Lähettäjä on lukenut jalkapallotuloksia 1950-luvun alusta lähtien, ja tuhansia ilmoituksia pitää jalkapallofanit ajan tasalla tuloksista joka lauantai. John Webster luki ne ensin, ennen kuin James Alexander Gordon teki niistä tunnetuksi. Hän toimitti tulokset tavaramerkkillään skotlantilaisaksentilla vuosina 1973–2013 ennen kuin luovutti viestikapula Charlotte Greenille.



Kaikki tämä historia päättyi lauantaina, kun luokitellut olivat silmiinpistäviä niiden poissaolollaan BBC Radio 5 suorana. Brittiläinen instituutio on lopetettu, kun BBC yrittää modernisoida sen tuotantoa.



'Lisättynä klo 17.30 live Valioliiga vastaa uutisointiamme, Sports Report on tiivistetty lyhyemmäksi ohjelmaksi', BBC:n tiedottaja kertoi Päivittäinen posti .

'Tarjoamme edelleen kattavan maalipalvelun koko päivän ajan televisiossa ja BBC Sportin verkkosivuilla sekä lopputuloksen BBC Onessa. Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat lukeneet luokitellut jalkapallotulokset 5 Livessä vuosien varrella.

Ollut osa jalkapallofanien elämää vuosikymmeniä, siirto aiheutti varmasti järkytystä. Ja BBC on todellakin saanut osakseen kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. 'Kuulkaamme siis @bbc5live @5liveSportilta, miksi olet järkyttänyt miljoonia ja miljoonia jalkapallofaneja tällä häpeällisellä päätöksellä???' kirjoitti eräs vihainen jalkapallofani Viserrys . 'Kuka uusi trendikäs tuottaja teki tämän päätöksen??'



OTA KANTAA! Mitä mieltä olet päätöksestä? Kaipaatko luokiteltuja tuloksia? Kommentoi alle .

 Yksityiskohta otos hänen ottelumuistiinpanoistaan ​​ja BBC Radio 5:n lähettäjän Alan Greenin mikrofonista
BBC on ollut jalkapallofanien suosikki jo vuosia ( Kuva: John Gichigi / Getty Images)

'Mitä?! BBC on häpeä urheiluraportin kirvestä', toinen kirjoitti. 'Mikä järkyttävä päätös', lisäsi toinen. 'Se oli ikoninen.'



paul mason laihtuminen

Mutta jotkut puolustivat päätöstä. '(Melkein) jokaisella on älypuhelin vuonna 2022, joten toisin kuin vuonna 1982, tietävät pisteet jo autoille mennessään. KO:t eivät enää vain klo 15 lauantaina”, eräs fani perusteli. Toinen lisäsi: ”Päätöstä ei puolusteta, mutta mitä ei mainita, on se, että turvaluokiteltujen tulosten nopea lukeminen klo 17 ei ole enää kannattavaa. Ottelut venyvät silloin ohi. VAR ja ylimääräiset tilaukset tekevät siitä vielä myöhemminkin.'

BBC:n Sports Report -ohjelma lähetettiin ensimmäisen kerran lauantaina 3. tammikuuta 1948 klo 17.30-18.00. Luokitellut tulokset eivät alun perin sisältyneet ohjelmaan, mutta ne otettiin käyttöön 1950-luvun alussa tiedottamaan yleisölle päivän tuloksista.

Monille ne ovat aina synonyymejä Gordonille, joka kuoli 78-vuotiaana elokuussa 2014 sairastuttuaan kurkkusyöpään. Hän oli lauantai-iltapäivien ääni ennen älypuhelimien ja sosiaalisen median päiviä.

Katso Myös: