Ant McPartlinin ja Lisa Armstrongin tuskallinen avioliiton romahdus - elämä rakkauden jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

23 vuoden yhdessä ja yksitoista naimisissa olleen jälkeen Ant McPartlin ja Lisa Armstrong menivät omille teilleen vuonna 2018.



Viihdemaailma hämmästyi kuullessaan, että avioliitto ei selviä Antin kuntoutuksen jälkeen, vaikka Lisa pysyi kiinni riippuvuustaistelussaan.



Kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun 43-vuotias TV-juontaja lähti kuntoutuksesta vuonna 2017, hän ilmoitti julmassa lausunnossaan, että kaikki oli ohi ja meikkitaiteilija, 42, jäi rullaamaan.



Ant vältti heidän 6 miljoonan punnan avioliittokotinsa 'tilaa' varten ja Lisa siirtyi sosiaaliseen mediaan, jossa hän toivotti faniensa tuen tervetulleeksi.

on shirley ballas naimisissa

Ant yritti noutaa omaisuutensa entisestä kodistaan (Kuva: Getty Images)

Lisa asuu edelleen entisessä avioliitossa (Kuva: PA)



Kuukautta myöhemmin ja pari on edelleen erimielisyyteen avioeroa koskevassa oikeusjutussaan sen jälkeen, kun heille annettiin nisi-asetus lokakuussa, mutta he eivät ole vielä sopineet eron taloudellisista ehdoista.

Nyt heidän taistelunsa on levinnyt oikeussalista kadulle sen jälkeen, kun Ant havaittiin toistuvasti soittavan entisen kotinsa ovikelloa päästäkseen sisään, ja Lisa on kieltäytynyt pääsemästä sisään.



Täällä katsomme kerran ärsyttävän puhtaan avioliiton järkyttävää hajoamista ...

Muurahaisten kuntoutustaistelu - heinäkuu 2017

Hän oli kamppaillut alkoholijuomien ja reseptilääkkeiden lisäyksen kanssa heidän eronsa lähestyessä ja jopa myönsi tekevänsä elämän helvetiksi vaimolleen ja läheisille ystävilleen.

Ennen ensimmäistä kuntoutusjaksoaan vuonna 2017 Ant sanoi: 'Olen vienyt Lisan helvettiin mielialan vaihteluilla ja masennuksella ja miten se vaikuttaa sinuun. Olen erittäin pahoillani sen vaikutuksesta kumppaneihin. ''

Ja kun kysyttiin, voisiko heidän avioliittonsa selviytyä, Ant jatkoi: 'Voin vain sanoa tällä hetkellä, että hän on ollut hämmästyttävä.

- Tällaiset asiat rasittavat jokaista avioliittoa. Mutta me olemme hyviä. Hän on ollut fantastinen koko kuntoutuksen ajan. Erittäin tukeva. '

Muurahainen erosi vaimostaan ​​Lisa Armstrongista tammikuussa 2018 11 vuoden avioliiton jälkeen (Kuva: PA)

Ant McPartlin ja Lisa Armstrong solmivat solmun vuonna 2006 (Kuva: FilmMagic)

Ant julistaa avioliiton virallisesti päättyneeksi - tammikuussa 2018

Vuoden 2017 loppuun mennessä pari asui erillään ja paljastui, että Ant ja Lisa eivät viettäneet joulua yhdessä.

Huhut pyörivät heidän suhteensa oli kivillä ja 13. tammikuuta mennessä Ant järkytti viihdemaailmaa, kun hän ilmoitti eroavansa Lisasta.

Tuolloin julkaistussa lausunnossa edustaja sanoi: ”Vastauksena äskettäisiin median spekulaatioihin Ant on erittäin surullinen ilmoittaa, että hän on yhdentoista vuoden kuluttua lopettamassa avioliitonsa Lisa McPartlinin kanssa.

- Ant pyytää yksityisyyttä tällä vaikealla hetkellä sekä itselleen, Lisalle että heidän lähisukulaisilleen.

'' Enää ei anneta lausuntoa. ''

joka haluaa olla miljonäärihakemus

Muukalaisparin on ollut vaikea sopia huoltajuusehdoista lemmikkikoiransa Hurleyn suhteen (Kuva: Splash News)

Antin ja Lisan raivoisa puhelu ennen rattijuopumusta - maaliskuussa 2018

Muukalaispari oli ollut kontaktissa Antin lausunnon jälkeen, mutta vain muutama tunti ennen hänen humalaista kauhuäänestystään heillä oli räjähtävä rivi.

Uskottiin, että pariskunta puhui puhelimessa viimeisen kerran, kun Ant pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle Richmondissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

Heidän kuumaa vuoropuhelua käsiteltiin suklaalaborador Hurleyn hoitosopimuksista, jotka pari sai vuonna 2011 ja on ollut valtava osa heidän elämäänsä.

Antille läheinen ystävä oli sanonut, että Hurleyn huoltojärjestelyt olivat kiistanalainen asia avioeroprosessin aikana, ja molemmat heidän lakitiiminsä selvittivät, miten he voivat loikata 62 miljoonan punnan omaisuutensa - mukaan lukien avioliittoasun, korut ja taideteokset.

Ant sai ajokiellon 20 kuukaudeksi ja sai 86 000 punnan sakon ajamisestaan ​​yli kaksi kertaa lakisääteisen rajan verran (Kuva: Getty)

Ant ja Hurley olivat kävelleet läheisessä Richmond Parkissa äitinsä Christine Woodhallin ja hänen koiransa kanssa vähän ennen kuin hän tuli mustan ja punaisen Mininsa rattiin.

Päiviä pidätyksen jälkeen Antia kehotettiin ilmoittamaan paikalliselle poliisiasemalle, jotta häntä syytettäisiin virallisesti. Hän ilmestyi asianajajansa ja uuden tyttöystävänsä Anne -Marie Corbettin kanssa - kerran Lisan hyvä ystävä ja pariskunnan henkilökohtainen avustaja.

Huhtikuussa hänet kiellettiin tieliikenteestä 20 kuukaudeksi ja hänelle määrättiin 86 000 punnan sakko ajamisesta yli kaksinkertaisella sallitulla rajalla.

Ant tulee julkisuuteen Anne -Marien kanssa - kesäkuu 2018

Lisa sanoi ensimmäisen kerran kuulleensa Antista ja Anne-Marie Corbettista lehtien kautta kuten kaikki muutkin, ja syytti kahden lapsen äitiä tyttökoodin rikkomisesta.

Anne-Marie työskenteli aiemmin Antin ja Lisan palveluksessa kuusi vuotta ja jopa järjesti parin 10. hääpäiväjuhlat vuonna 2016.

Ant ja Anne-Marie Wimbledonissa (Kuva: James Veysey/REX)

Sisäpiiriläiset väittivät, että he kasvoivat lähelle vasta, kun Ant tuli kuntoutukseen toisen kerran maaliskuussa, kun hänet todettiin syylliseksi rattijuopumukseen.

He menivät julkisuuteen kesäkuussa Antin kanssa, ja Lisa lisäiskuina hän hyvitti toipumisensa riippuvuudesta uudelle tyttöystävälleen.

huippuvaihde jeremy clarkson

Britain's Got Talent -meikkitaiteilija kertoi häpeistään, kun hän sai tietää uutisen, että Ant oli uudessa suhteessa. Hän twiittoi aivotärkinsä sydänten särkyään ja lähetti särkyneitä sydämen hymiöitä.

Ant myönsi uskottomuutensa avioeroprosessissa (Kuva: PA)

Avioero ja Ant tunnustavat uskottomuutensa - lokakuu 2018

Entinen pari - joka solmi solmun vuonna 2006 - tuomari Alun Jenkins antoi asetuksen nisi 16. lokakuuta 2018 Lontoon Central Family Courtissa, alle 30 sekuntia kestäneessä kuulemisessa.

Asiakirjojen mukaan Lisa haki avioeroa, koska hänestä tuli 'sietämätön elämään', ja paperit, joissa todettiin, että avioliitto oli 'hajonnut peruuttamattomasti'.

Ant myönsi aviorikoksen, koska hänen suhteensa Anne -Marieen alkoi, kun he olivat vielä naimisissa - vaikka he olivat erossa.

Hänen romanssinsa Anne -Marien kanssa - joka oli ennen hänen ja Lisan PA: ta - paljastettiin muutama kuukausi sen jälkeen, kun Ant vahvisti tammikuussa, että hän ja hänen vaimonsa olivat hajoamassa muutaman kuukauden spekuloinnin suhteen suhteen.

Lisa erotettiin Britannian Got Talentista - joulukuu 2018

Lisaa iskettäessa Lisa jätettiin meikkitaiteilijaksi Britain’s Got More Talentille 10 vuoden kuluttua näyttelyssä, koska oli kestämätöntä työskennellä exänsä kanssa.

Hänen pyrkimyksensä oli varmistaa, että hänen paluu televisioon sujuu ilman tarpeettomia häiriötekijöitä, BGT -sisäpiiriläinen sanoi tuolloin.

Ant palasi Britannian Got Talentille

Ja Lisa päästettiin irti Britannian Got More Talentista vaikeuksien välttämiseksi (Kuva: NEWSAM.co.uk)

Lähde lisäsi: Vaikka kaikki pitävät Lisasta kovasti, oli selvää, ettei ollut kestävää jatkaa yhteistyötä.

Ant ja Dec ovat kaksi sarjan vanhimpia ihmisiä, joskus nämä vaikeat päätökset on tehtävä.

Liisan ystävät sanoivat, että hän oli odottanut pudottamista.

Ant murskasi Anne-Mariea haastattelussa tammikuussa (Kuva: Splash)

justin bieber calvin klein

Muurahainen valuu Anne -Marien yli - tammikuu 2019

Muurahainen tervehti tyttöystävää Anne-Mariea hänen hengenpelastajakseen. tammikuussa jyrkässä haastattelussa ja sanoi, ettei hän ole koskaan ollut onnellisempi taisteltuaan rattijuopumuksesta viime vuonna.

Juontaja puhui ensimmäistä kertaa uudesta suhteestaan ​​palattuaan BGT: hen sanomalla, ettei hän usko, että paluu olisi mahdollista ilman häntä hänen rinnallaan.

Haastattelussa Aurinko , Ant sanoi: 'Hän on ollut minun kallioni. Hän on kaunis sielu. Olemme erittäin onnellisia. '

'Olen parhaassa paikassa, missä olen ollut elämässäni, ollakseni rehellinen sinulle. Se on hienoa ', hän lisäsi.

Lisa ja Ant heiluttavat edelleen taloudellisia yksityiskohtia (Kuva: PA)

The ovella ding -dong - heinäkuu 2019

Nopeasti eteenpäin muutama kuukausi ja molemmat ovat siirtyneet työhönsä.

Mutta kun Ant yritti päästä sisään entiseen kotiinsa viedäkseen omaisuutensa, parin kerrottiin lukittuun toiseen raivoisaan sotkuun.

Vaikka sotivalle parille on myönnetty tutkintotodistus - heidän avioeronsa seuraava vaihe - katkerat neuvottelut ovat edelleen kesken siitä, kuinka jakaa talous ja kuinka suuri osa Antin arvioidusta 60 miljoonan punnan omaisuudesta tulee luovuttaa.

The NEWSAM paljasti yksinomaan, että Antin ja Lisan avioliitto oli jopa valunut asianajajien & apos; toimistoihin ja kadulle, kun Lisa esti Antin pääsemästä Länsi -Lontoon kartanoon, jossa hän asui.

Muurahainen astui Liisan kanssa asuneen entisen kotinsa ovelle (Kuva: Alamy)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

I'm A Celebrity -tähti hämmästyi, kun Lisa kieltäytyi päästämästä häntä sisään huolimatta siitä, että hän soitti toistuvasti sisäpuhelimen ovikelloa.

Ant halusi viedä viimeisen omaisuutensa ja oli järjestänyt asianajajiensa kautta mennä kartanoon Länsi -Lontooseen, jossa Lisa asuu nyt yksin.

Mutta Antin leiri vaatii, että edustajat olivat ilmoittaneet Lisalle, että hän osallistuu, ja aika sovittiin.

Vastakkainasettelu tulee, kun parin avioero-oikeusjuttu jatkuu ilman ratkaisua.