BBC:n uusi 'Own It' -sovellus käyttää erityistä näppäimistöä verkkokiusaamisen havaitsemiseen ja puuttumiseen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Isossa-Britanniassa on julkaistu uusi BBC-sovellus, jonka tarkoituksena on auttaa nuoria älypuhelinten käyttäjiä navigoimaan verkkomaailmassa.



nigella suklaa- ja maapähkinävoikakku

Perustasolla 'Own It' -sovelluksen avulla käyttäjät voivat pitää päiväkirjaa tunteistaan, jolloin he voivat kirjata, miltä heistä tuntuu ja miksi.



Älykäs on kuitenkin se, että siinä on erityinen näppäimistö, joka toimii kaikissa puhelimen sovelluksissa ja tunnistaa koneoppimisen avulla kielen, joka saattaa viitata lapsen olevan vaikeuksiin.



Jos käyttäjän käyttäytyminen alkaa poiketa normaalista, sovellus vastaa tarjoamalla käyttäjälle apua ja neuvoja sekä rohkaisemalla häntä keskustelemaan luotettavan aikuisen kanssa.

Jos lapsi esimerkiksi kirjoittaa jotain, mikä saattaa ärsyttää sen vastaanottajaa, sovellus rohkaisee häntä pohtimaan, miten muut voisivat sen nähdä.

Tavoitteena on ennaltaehkäistä kyberkiusaamista puuttumalla asiaan varhaisessa vaiheessa ja varustaa lapsia taitoja, joita he tarvitsevat ollakseen hyviä digitaalisia kansalaisia.



Erikoisnäppäimistö voi myös havaita, milloin lapsi syöttää henkilökohtaisia ​​tietoja, ja muistuttaa häntä miettimään kahdesti, onko se turvallista tehdä ennen jakamista.

Sovellus on kehitetty organisaatioiden panoksella, jotka kuuluvat Cambridgen herttuan kokoamaan The Royal Foundationin verkkokiusaamisen ehkäisyä käsittelevään työryhmään.



Se sisältää myös erityisesti tilattua BBC-sisältöä, jonka lähetystoiminnan harjoittaja sanoi auttavan nuoria saamaan kaiken irti online-ajastaan ​​ja rakentamaan terveellistä verkkokäyttäytymistä esimerkiksi ruutuajan ja yleisen digitaalisen hyvinvoinnin hallintaan.

onko katie Price raskaana

Tyttö katsoi puhelintaan (Kuva: Getty)

'Digitaalinen maailma on fantastinen paikka ihmisille oppia ja jakaa, mutta tiedämme, että monet nuoret kamppailevat löytääkseen tervettä verkkotasapainoa, varsinkin kun he hankkivat ensimmäiset puhelimensa', sanoi Alice Webb, BBC Children's and Educationin johtaja.

'Oma It -sovelluksemme antaa heille auttavan kätensä heidän navigoiessaan tässä uudessa kokemuksessa, jotta he voivat hyödyntää puhelimensa parissa viettämänsä ajasta ja välttää joitakin sudenkuoppia.

'Käytämme uusinta koneoppimisteknologiaa tavalla, jota kukaan ei ole ennen tehnyt, ja annamme apua, tukea, apua ja vähän hauskaa liian suoraan nuorten käsiin juuri silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat.'

BBC sanoi, että mitään käyttäjän kirjoittamia ei poistu laitteestaan, sillä koneoppimiskäsittely tapahtuu heidän älypuhelimelsa. Sovellus ei anna vanhemmille raportteja tai palautetta.

(Kuva: Getty)

pete ja sophie -lasilaatikko

Cambridgen herttua sanoi sovelluksesta: 'On upeaa, että BBC on julkaissut sovelluksen, joka tarjoaa tukea nuorille heidän navigoiessaan verkkomaailmassa.

'Olen iloinen nähdessäni tämän myönteisen ja käytännöllisen tuloksen, joka on seurausta The Royal Foundation Taskforce -työryhmästä verkkokiusaamisen ehkäisystä.'

Sovellus julkistettiin ensimmäisen kerran viime vuonna Cambridgen herttuan ja herttuattaren tuella, ja se sisältää panoksensa organisaatioilta, mukaan lukien teknologiajätit Apple ja Google , sekä Barnardo's, Internet Matters ja NSPCC.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: