Bella Italia ja Cafe Rouge aloittavat hallinnon - 1900 työpaikkaa ja 91 ravintolaa

Koronaviirus

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Liverpool Echo)



Casual Dining Group, joka omistaa Bella Italian, Las Iguanasin ja Café Rougen, on siirtynyt hallintoon, ja kymmeniä ravintoloita kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa on vaarassa.



Yli 1900 työpaikkaa on tarkoitus lopettaa, vaikka 4000 on toistaiseksi turvattu.



missä dibleyn kirkkoherra kuvattiin

Noin 91 myyntipistettä 250: stä suljetaan, ja järjestelmänvalvojat arvioivat nyt uudelleen yrityksen taloutta.

Casual Dining Group totesi, että äärimmäisen toimintaympäristön vuoksi kaikkien sidosryhmien edun mukaista oli päästä hallintoon, jotta yritys voisi neuvotella kiinteistöstään vuokranantajien kanssa.

Suurin osa sulkemisista koskee Café Rouge- ja Bella Italia -brändejä, vaikka 11 Las Iguanas -myymälää, kolme Belgo -ravintolaa ja useita lentokentän sivustoja suljetaan.



Toimitusjohtaja James Spragg sanoi: '' Tarkastellessamme kaikkia vaihtoehtojamme neuvonantajien kanssa kävi selväksi, että meidän on ryhdyttävä tähän toimenpiteeseen liiketoiminnan suojelemiseksi ja Casual Dining Groupin parhaan mahdollisen tulevaisuuden varmistamiseksi, kun odotamme mahdollisen myynnin toteuttamista. ''

Yhteinen ylläpitäjä Clare Kennedy Alix Partnersista sanoi: '' Välittömänä painopisteinämme on auttaa niitä, joiden työllisyys on kärsinyt tämän päivän ilmoituksesta, ja turvata myynti ryhmälle työpaikkojen suojaamiseksi ja tarjota konsernin rakastetuille tuotemerkeille kestävä alusta tulevaisuutta varten.'



Boardmasters 2017 rivissä

Cafe Rougen haara Chesterissä (Kuva: Chester Chronicle)

Ilmoitus tulee, kun Frankie & Bennyn pomot ilmoittivat aikovansa sulkea 125 myymälää välittömästi - ilman suunnitelmia avata sivuliikkeitä uudelleen lauantaina 4. heinäkuuta.

Kaikkiaan 61 Chiquito -paikkaa suljetaan pysyvästi, kun taas EAT on poistettu kokonaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Ruokailuketju Carluccio’s valmistautuu myös kirvelemään oksia huolimatta siitä, että se ostettiin pelastussopimuksella, joka säästää 30 ravintolaa viime kuussa.

Burger -ketju Byron, joka työllistää noin 1200 työntekijää, teki maanantaina ilmoituksen KPMG: n järjestelmänvalvojien nimittämisestä.

tuleeko spacex näkymään Isosta-Britanniasta

On selvää, että siirtoa käytetään suojaamaan velkojia, koska se käy yksityiskohtaisia ​​neuvotteluja mahdollisesta pelastusmyynnistä.

51 sivustoa ylläpitävä hampurilaisketju aloitti myyntiprosessin KPMG: n kanssa aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun se oli pakotettu sulkemaan sivustonsa pandemian vuoksi.

Katso Myös: