Kallein Championship XI paljastettiin, mukaan lukien Arsenal ja Manchester City

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Siirtoikkunassa on vielä kuukausi, ja liiketoiminnan odotetaan piristyvän eurojen valmistumisen jälkeen.



Monet Valioliigan joukkueet ovat tehneet toistaiseksi hyvin vähän tai ei lainkaan sopimuksia.



Euroopan markkinat ovat sellaisia, joita huippuluokan seurat pyyhkäisevät säännöllisesti, mutta entä lähempänä kotia? Viime vuosina isot pojat ovat salanneet EFL -tähtiä.



xavier dupont de ligonnes

Ollie Watkins meni Brentfordista Aston Villaan huikealla 28 miljoonalla punnalla, kun taas aiempina vuosina James Maddison ja Adam Webster etenivät suurille palkkioille, lähtiessään Norwichista ja Bristol Citystä.

James Maddison lähti Norwichista, joka oli silloin mestaruudessa, suurella maksulla vuonna 2018

Mutta entä SM -pelaajien nykyinen sato?



Joitakin äskettäin putoaneiden joukkueiden tähtiä on jo kiinnostunut. Matheus Pereira West Bromista houkuttelee katseita ylemmän pöydän joukkueilta, mutta tarkkaa tarjousta ei ole vielä jätetty.

Nyt käytetään lukuja arvostetulta alan verkkosivustolta Siirtomarkkinat , olemme koonneet toisen tason pelaajien kalleimman XI: n.



Ja vaikka jotkut pelaajat, kuten Pereira, yllättäen jäävät paitsi, Sheffield United -parin Aaron Ramsdalen ja Sander Bergen mukana on tuttuja nimiä.

Kaksikko on yhdistetty nopeaan paluuseen Valioliigaan, ja Arsenal tunnetaan molempia ihailijoita - vaikka tuore raportti väittää, että he eivät ole halukkaita velvoittamaan 35 miljoonan punnan maksulla, jonka Blades vaatii keskikenttäpelaaja Bergeltä.

Tämä on jonkin verran pois sivuston norjalaisen arvion mukaan 16,2 miljoonaa puntaa.

Kalleimmalla toisen tason puolella on myös toinen Blades -pelaaja, ja puolustaja Jayden Bogle on arvoltaan 6,3 miljoonaa puntaa.

Fulham, joka myös putosi ykkössarjasta, joukkueessa on neljä pelaajaa. Puolustajat Tosin Adarabioyo ja Antonee Robinson tekevät leikkauksen. Robinson on alustavasti yhdistetty siirtymiseen mestariksi Manchester Cityyn, vaikka Wolvesin sanotaan myös haisevan ympäri Yhdysvaltojen kansainvälistä.

Antonee Robinson

Muita Fulhamin pelaajia ovat 22,5 miljoonan punnan keskikenttäpelaaja André -Frank Zambo Anguissa - pelaaja, jolla on korkein markkina -arvo divisioonassa - ja hyökkääjä Aleksandar Mitrovic.

Bournemouthissa, joka kaatui pudotuspeleissä viime kaudella, on kolme pelaajaa: Lloyd Kelly, Jefferson Lerma ja David Brooks.

mitä 1221 tarkoittaa

Blackburnin maalikone Adam Armstrong täydentää kokoonpanoa ja joukkueen kokonaismarkkina-arvo ylittää 140 miljoonaa puntaa.

Kallein Championship XI

Aaron Ramsdale - 10,8 miljoonaa puntaa

Antonee Robinson - 6,3 metriä

Lloyd Kelly - 9 miljoonaa puntaa

Tosin Adarabioyo - £10.8m

Jayden Bogle - 6,3 miljoonaa puntaa

Sander Berge - 16,2 miljoonaa puntaa

André -Frank Zambo Anguissa - 22,5 miljoonaa puntaa

Fulhamin Andre-Frank Zambo Anguissa

Jefferson Lerma - 13,5 miljoonaa puntaa

Aleksandar Mitrovic - 14,4 miljoonaa puntaa

enkelin merkitys 333:lla

David Brooks - 14,4 miljoonaa puntaa

Adam Armstrong - 16,2 miljoonaa puntaa

* Luvut Transfermarktin mukaan

Rekisteröidy NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen täältä saadaksesi viimeisimmät uutiset ja siirtoketjut

Katso Myös: