Parhaat opiskelijapankkitilit rautakorteille, korkoille ja runsaammille eduille: Kuinka valita oikea sinulle

Opiskelijat

Horoskooppi Huomenna

Nuori mies käyttää kannettavaa tietokonetta yliopiston kirjastossa

Oikea tili voi helpottaa elämääsi paljon UNI: ssa(Kuva: Getty)



Tänä syksynä korkeakoulutukseen suuntautuvat joutuvat tekemään monia rahoitusta koskevia päätöksiä, joista yksi on päättää, kenen kanssa pankkia.



Korttisi pelaaminen voi tarkoittaa, että saat halvemmat kotimatkat, ilmaisen pääsyn TV -ohjelmiin ja runsaan tililuoton, jotta voit nähdä tutkintosi.



jeremy clarkson lyö Piers Morgania

Mutta kun tarjolla on niin paljon kannustimia ja etuja - miten valita, kumman valita?

Tässä on oppaamme, joka auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Kyse ei ole vain ilmaistarjouksista

Rautakortit ovat mukavia, mutta raha on mukavampaa (Kuva: PA)



Jälleen kerran pankit yrittävät houkutella opiskelijoita monenlaisiin etuihin, mukaan lukien rautakortit, valmentajakortit ja alennuskortit.

On kuitenkin tärkeää, ettet heittäydy niihin tarkistamatta kaikkia tarjolla olevia ominaisuuksia.



Moneycommsin talousasiantuntija Andrew Hagger selittää: Kaikki suuret pankit haluavat voittaa tottumuksesi.

'Sinua pidetään huomispäivän ansaitsevana - joten he yrittävät houkutella sinua kaikenlaisilla herkuilla saadaksesi sinut kirjautumaan opiskelijapankkitililleen.

'' Suurimmalle osalle opiskelijoista kuitenkin mahdollisuus saada mahdollisimman paljon korotonta lainaa on suurin taloudellinen hyöty. ''

Mieti kahdesti ennen kuin rekisteröidyt luottokortille

Käteisellä olevat opiskelijat voivat pitää näitä houkuttelevina - mutta onko sinulla todella varaa siihen? (Kuva: Getty)

Samoin monet pankit ruoskivat opiskelijaluottokortteja voittaakseen sinut.

Se on houkutteleva askel avata joitakin parhaista tilinylitysmaksuista, joten tarvitset huippuluokan luottotiedot - luottokortti voi auttaa sinua.

Ongelmana on kuitenkin se, että luottokortilla voi olla tuhoisia seurauksia, jos sinulla ei ole varaa maksaa velkaa kokonaisuudessaan joka kuukausi.

'' Hyvä luottoluokitus antaa opiskelijoille paremmat mahdollisuudet tulla hyväksymään antelias koroton luottoraja, joten kannattaa tehdä tutkimusta luottotietojen parantamisesta '', Rachel Springall kertoo Rahatiedot .

'' Tämän torjumiseksi opiskelijat voivat ottaa opiskelijaluottokortin taloudellisen jalanjälkensä rakentamiseksi, mutta heidän on oltava varovaisia ​​sen käyttämisessä. Yksi asia, jota kannattaa välttää luottokorttia käytettäessä, on kuitenkin käteisen nostaminen, koska se on paljon kalliimpaa kuin osto.

Toisin kuin korottomat tililuotot opiskelijatilillä, opiskelijaluottokortteja on käytettävä säästäväisemmin. Se voi näyttää ilmaiselta rahalta, mutta velat on maksettava takaisin ajoissa, jotta vältetään korot tai maksuviivästykset, muuten jälkimmäiset voivat vahingoittaa luottotietojaan.

'' Jos oppilaat eivät ole varovaisia, he voivat päätyä oppimaan huonon oppitunnin lainaamisesta, mikä heikentää heidän mahdollisuuksiaan tulevaan lainaan, kuten saada asuntolaina. ''

Jos harkitset luottokorttia ja sinulla on kysyttävää, älä pelkää nostaa niitä - voit puhua vanhemmille, perheenjäsenille tai yliopiston henkilökunnalle.

Voit ehkä käydä kampuksen pankissa lisäneuvontaa varten. Selitä taloudellinen tilanteesi - viime kädessä, onko sinulla varaa maksaa se kokonaan takaisin joka kuukausi?

Jos haluat luottokortin jälkeen kerätä pisteitäsi tilinylitystarkoituksiin, sinun on ehkä parempi valita tili, joka antaa sinulle tililuoton riippumatta. Katso lisätietoja alla.

Parhaat opiskelijapankkitilit tilinylitykseen

Elämä poissa kotoa on vaikeaa - mutta tilinylitys voi suojata sinua, jos rahat loppuvat tilapäisesti (Kuva: GETTY)

Opiskelukustannukset voivat olla taakka, joten kunnollinen tilinylitys turvaverkkoina on tärkeää monille opiskelijoille, erityisesti niille, jotka asuvat poissa kotoa.

Jos olet huolissasi pulahtumisesta punaiseen, kannattaa löytää tili, joka tarjoaa hyvän korottoman järjestelyn.

alexander skarsgard 50 harmaan sävyä

Mikä on 'järjestetty tilinylitys'? Tämä on sopimus sinun ja lainanantajan välillä, jonka avulla voit lainata rahaa ennalta sovittuun rajaan asti.

Jos esimerkiksi haet onnistuneesti 250 punnan suuruista tilinylitystä ja sinulla oli sitten vain 50 puntaa omaa rahaa tililläsi, järjestelyn avulla voit maksaa jopa 300 puntaa. Opiskelijoille tämä ylellisyys on usein maksutonta, mutta luottotiedot voivat riippua siitä, hyväksytäänkö sinut. Mikä on luottotulos? Ota selvää tästä.

Näillä tileillä on tällä hetkellä suurimmat järjestetyt tililuototarjoukset ilman erityistä järjestystä.

  1. HSBC: n opiskelijapankkitili : Taattu 1000 euron koroton tilinylitys, kun avaat tilisi. Voit pyytää korotusta jopa 2000 puntaan toisena vuonna ja 3 000 puntaan vuonna 3.

  2. Santander 123 opiskelijan vaihtotili : Yhteensä enintään 1 500 puntaa kolmen vuoden ajan ja 2 000 puntaa, jos jatkat viidennen vuoden ajan. Sinun on maksettava 500 puntaa lukukaudelta (joka todennäköisesti katetaan opiskelijarahoituksella.

  3. Lloydsin opiskelijatili : Tällä Lloyds-tilillä voit hakea maksutonta porrastettua suunniteltua tililuottoa, joka on enintään 1 500 puntaa vuosina 1–3 ja enintään 2 000 puntaa vuosina 4–6.

  4. Valtakunnallinen FlexStudent -tili : Ensimmäisenä vuotena voit saada jopa 1 000 puntaa. Suurin käytettävissä oleva raja kasvaa vuosittain (enintään 3 000 puntaa kolmantena vuonna).

  5. Halifaxin opiskelijatili : Maksuton suunniteltu tililuotto enintään 1 500 puntaa kurssin ajalta sekä lisävuosi valmistumisen jälkeen, enintään kuusi vuotta.

  6. Barclays Student Adds -tili : Opiskelijat voivat hakea ensimmäistä 500 punnan tililuottoa avatessaan tilinsä, joka on enintään 1000 puntaa ensimmäisenä vuonna, 2000 puntaa toisena vuonna ja 3 000 puntaa kolmantena vuonna ja sen jälkeen.

  7. Natwest -opiskelijatili : Voit hakea ylikurssirajaa, joka on enintään 500 puntaa ensimmäisellä toimikaudellasi, ja enintään 2 000 puntaa sen jälkeen luottotietojesi perusteella.

  8. TSB : Suunniteltu tilinylitys enintään 1 510 puntaa alkaen 500 puntaa ensimmäisten kuuden kuukauden aikana. Voit sitten hakea korotusta 1 010 puntaan seitsemän ja yhdeksän kuukauden välillä ja kymmenestä kuukaudesta 1 510 puntaan.

Huomaa vertaillessasi tarjontaa, että jotkut antavat 'taattuja' määriä, kun taas toiset tarjoavat 'jopa' määriä.

Jos tilillä lukee & apos; enintään & apos; saat tämän summan vain, jos sinulla on hyvä luottotieto ”, selittää Martin Lewis Moneysavingexpert.com -sivustolta. 'Kaikki tilit edellyttävät luottotarkistuksen läpäisemistä.'

Esimerkiksi Halifaxilla opiskelijoille tarjotaan enintään 1 500 punnan ylitysrajoituksia. Tosiasiallisesti saamasi summa päätetään kuitenkin tapauskohtaisesti.

Mitä tahansa teetkin, varmista, ettet ylitä tilinylitysrajaasi, koska saatat saada isoja maksuja siitä, että sukellat punaiseen ilman lupaa.

Parhaat opiskelijapankkitilit ilmaistarjouksille

Ilmainen Amazon -lahjakortti on yksi vaihtoehto

Vaikka pääpaino olisi oltava pisin taattu 0%: n tililuotto, tämä sääntö ei päde vain, jos tarjottu ilmaistarjous on arvokkaampi.

Tässä on tämän vuoden tarjonta (ei erityisessä järjestyksessä):

  1. Santander 123 opiskelijatili : Ilmainen 4-vuotinen 16-25 -kortti, joka voi säästää 1/3 junamatkasta Isossa-Britanniassa.
    Paljonko se kannattaa? Et voi itse ostaa neljän vuoden rautakorttia etukäteen, mutta voit ostaa kolmen vuoden yhden ja yhden vuoden sen jälkeen, mikä maksaisi sinulle yhteensä 100 puntaa.

  2. Natwest -opiskelijatili : NatWest tarjoaa kolme vaihtoehtoa: 1 vuoden Amazon Prime Student -jäsenyyden ja 10 punnan Amazon.co.uk-lahjakortin; TAI National Express Coachcard, jossa on 1/3 alennusta 4 vuoden ajaksi, plus 15% alennus tapahtumiin ja festivaaleille TAI 50% alennusta ruoasta tai 2 1 ateriasta tuhansissa brittiläisissä ravintoloissa, joissa on makukortti. Lisäksi säästöjä elokuvateattereissa, hotelleissa ja muissa
    Paljonko se kannattaa? Amazon -tarjouksen arvo on 49 puntaa; valmentajakortin arvo on 42,50 puntaa (kolmen vuoden autot + yksi lisämaksu), alennukset riippuvat siitä, lähdetkö; tasticard -jäsenmaksut 1 £ tällä hetkellä 90 päivän ajan , mutta sen uusimiskustannus on 34,99 puntaa - NatWest on voimassa 4 vuotta.

    george galloway isoveli
  3. HSBC -opiskelijatili : Hanki 80 £: n Amazon.co.uk -lahjakortti ja vuoden Amazon Prime Student.
    Paljonko se kannattaa? Näiden etujen arvo on yhteensä 119 puntaa.

Lue lisää

Opas opiskelijarahoihin
Opiskelijoiden talous selitetty Opintolainat: tosiasiat Maksavatko opiskelijat veroa? Parhaat opiskelijapankkitilit 2018

Parhaat opiskelijatilit luottotiedoille

Harvat pankit tarjoavat nyt anteliaita korkoja luottotileille, mutta on muutamia, jotka kannattaa katsoa (ei erityisessä järjestyksessä):

  1. Santander maksaa 3% saldoista 300 puntaa ja enintään 2 000 puntaa.

  2. Nationwide maksaa 1% saldoista aina 1000 puntaan asti.

  3. TSB maksaa 5% saldoista aina 500 puntaan asti.

  4. Halifax maksaa 0,1% kaikista koroista.

Tee tutkimuksesi

Opiskelijatilillä on vain yksi mahdollisuus, joten valitse viisaasti

Ennen kuin teet mitään päätöksiä, on tärkeää tehdä tutkimustasi vertaamalla eri tilien tarjoamia ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt päätöksesi, sinun ei tarvitse pysyä palveluntarjoajan kanssa. Sinun tulee tarkistaa joka vuosi, onko sinulle uusi tili, joka sopisi sinulle paremmin.

Jos on, sinun on oltava valmis vaihtamaan. Jos haluat lisätietoja vaihtamisesta, katso oppaamme täältä.

Voit avata tilin verkossa tai käydä paikallisessa sivuliikkeessä sellaisen luomiseksi. Valitsitpa minkä tahansa, sinun on toimitettava seuraavat asiakirjat:

  • Useita valokuvallisen henkilöllisyyden muotoja: kuten passi tai ajokortti

  • Todistus osoitteesta: kuten äskettäinen sähkölasku tai tiliote

  • Todistus opiskelija -asemasta: yliopistosi hyväksymiskirje tai UCAS -tarjouskirje.

Katso Myös: