Big Brother 2016 -kotilaiset paljastivat: Mistä tiedät kilpailijat?

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tämän vuoden Big Brother -asukkaat on paljastettu.



Hunky -malli Marco Pierre White Jr oli ensimmäinen taloudenhoitaja, joka tuli taloon hänen kanssaan näyttäen erittäin jännittävältä tullakseen kuuluisaksi.



Kokki Marco Pierre Whitein poika lupaa tehdä siitä 'helvetin kesän muistettavaksi' - kokki Marco Pierre Whitein poika - käveli raskaasti tatuoidulla vartalollaan Channel 5 -todellisuusohjelmassa toistaiseksi suurimpaan sarjaan.



Junior tunnetaan parhaiten Instagramissa, jossa hän esittelee laajan tatuointikokoelmansa 40 000 seuraajalleen, mutta nyt hänen kuuluisuutensa on nousussa.

Marco Pierre White Jr tulee Big Brother Houseen

Marco Pierre White Jr oli ensimmäinen talonmies, joka tuli taloon (Kuva: PA)

Pian hänen kanssaan tulivat kaksoset Emma ja Victoria Jensen.



Identtiset kaksoset, 30, ovat kotoisin Essexistä ja ovat itse tunnustettuja kansainvälisiä DJ: itä, malleja ja tanssijoita, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että he ovat avaruusolentoja.

Pariskunnalla oli kaksi järkyttävää eläinpainatusta, lateksisia luomuksia, joissa oli kukkia hiuksissaan päästäkseen taloon, ja he kamppailivat ymmärtääkseen isäntänsä Emma Willisin. kysymyksiä.



Victoria ja Emma Jensen astuvat Big Brother Houseen

Victoria ja Emma Jensen hyppäsivät taloon mielenkiintoisissa asuissaan (Kuva: PA)

Kun pari lopulta pääsi taloon, he ottivat heidät hyvin vastaan ​​luonnollisen kokoinen seepra ja valikoituja välipaloja.

Entisestä BBC: n reportterista Andy Westistä tuli kolmas talonmies, joka liittyi taloon.

34-vuotias homo-toimittaja lähti yhtiöstä sen jälkeen, kun se kieltäytyi poistamasta nyrkkeilijä Tyson Furya vuoden urheilupersoonallisuuden listalta.

Andy West astuu Big Brotherin taloon Big Brother Launch 2016 -tapahtumassa

Entinen BBC: n toimittaja Andy West käveli taloon, mutta ei ehkä ymmärtänyt, mihin hän joutui (Kuva: Getty)

Laura Carter saapuu Big Brotherin taloon Big Brother Launch 2016 -tapahtumassa

Malli Laura Carter suuttui taloon tullessaan (Kuva: Getty)

Hän lupasi olla olematta tuhma & apos; talossa, mutta myönsi, että hän oli kauhuissaan mahdollisuudesta viettää aikaa kasvojesi kanssa, ra-ra-ra-ihmiset & apos ;. Mikä lupaa hyvää.

Malli Laura Carter pahoinpideltiin voimakkaasti ennen kuin hän tuli taloon ja väitti olevansa 'normaali'. puhuessaan Emman kanssa.

isoveljen talo 2014

30-vuotias huomasi tekevänsä aikakauslehtien ja sanomalehtien sivuja joulukuussa, kun hän kehui kolmiyhteistä Justin Bieberin kanssa.

Alex Cannon oli kävelemässä taloon vierestä ja saanut valtavia terveisiä yleisöltä.

Vicky Pattisonin paras kaveri Alex Cannon lupasi paljastaa kaikki talossa aiheuttaen masennusta koko maassa

Tuomari Geordie -kimpale - joka on erittäin hyvä ystävä hänen tähti Vicky Pattisonin kanssa - on paljastettu Kanava 5 -todellisuusohjelman uudelle sarjalle, ja katsojat toivovat ystävyytensä salaisuuksia.

Huolimatta huhuista upean parin välillä, Vicky on aina väittänyt, että he ovat vain hyviä ystäviä, mutta jos hän virittyy näyttelyyn, hän voisi nähdä paljon enemmän hänestä.

Malli Alex lupasi näyttää & apos; kaiken & apos; ja ota paketti pois talosta, mikä epäilemättä jännittää hänen uusia kotoaan.

mihin aikaan wetherspoons aukeaa

MTV: n Walesin todellisuussarjan The Valleys entinen tähti Lateysha Grace käveli taloon seuraavaksi ja vaati kaikkia pitämään hänestä.

Valleys -tähti Lateysha Grace haluaa toisen halkeaman kuuluisuuteen BB -talossa

Suoraan sanottu Lateysha osui otsikoihin aiemmin tällä viikolla, kun kerrottiin, että hän oli menossa taloon, mutta joutui jättämään yhdeksän kuukauden ikäisen tyttärensä taakse.

Kun Lateysha tuli taloon, Big Brother pudotti suurimman käänteensä katsojille, sillä The Others - ne muut kuin kotitaloudet salaisessa talossa - eivät pääsisi sisään.

Sen sijaan kuuden asukkaan on otettava alas todelliset asukkaat voittaakseen paikkansa talossa, ja toisessa käänteessä todelliset kotoisat ovat ihmisiä, joita he tuntevat - ja VIHAA.

Muiden paljastaminen BB: llä

Toiset käyttivät uskomattoman kammottavia naamioita kulttimaisten paljastustensa aikana

X Factor & tähti & apos; Ryan Ruckledge, entinen hallitsija Natalie Rowe, PR -maven Jayne Connery , nuori Hughie Maughan, tanssija Charlie Doherty ja potkunyrkkeilijä Andrew Tate joutuvat taistelemaan paikkansa puolesta.

Palattuaan päärakennukseen australialainen baarin emäntä Evelyn Ellis, 20, huomasi, että väkijoukko ilahtui hänen saapuessaan taloon.

Huolimatta siitä, että hän sanoi kärsivänsä kroonisista b **** - kasvoista & apos; yleisö rakasti hänen tarttuvaa persoonallisuuttaan, ja kotoisat seurasivat esimerkkiä ja ottivat hänet innokkaasti vastaan.

Evelyn Ellis astuu Big Brother -taloon Launch 2016 -tapahtumassa

Evelyn sai valtavia hurrauksia kuplivasta persoonallisuudestaan (Kuva: Wireimage)

Sam Giffen astuu Big Brotherin taloon Big Brother Launch 2016 -tapahtumassa

Malli Sam Giffen ei ymmärtänyt, että yleisö nauroi hänen törkeälle VT: lle eikä hänen kanssaan (Kuva: Getty)

Itsensä tunnustava käytännössä täydellinen & apos; Sam Giffen oli seuraava ja hänen itsensä imevä VT näki hänet massiivisesti booed ja pilkataan väkijoukosta.

Blackpoolin malli ei näyttänyt ymmärtävän, että hänelle naurettiin pikemminkin kuin hänen kanssaan, joten hän hyppäsi melko onnellisesti taloon.

Georgina Leigh Cantwell tuli seuraavaksi tällä ei ole hänen ensimmäinen kokemuksensa televisiosta.

Georgina Leigh Cantwell saapuu Big Brother -taloon Launch 2016 -tapahtumassa

Georgina Leigh Cantwell ilmeisesti osti asunsa luettelosta (Kuva: WireImage)

26-vuotiaasta brittiläisestä tähdestä on tullut suuri nimi New Yorkin sosiaalisessa elämässä, ja hän aikoo nähdä profiilinsa nousun Isossa-Britanniassa sekä Channel 5-reality-ohjelmassa että omassa tulevassa projektissaan.

Hänen esityksensä Taking New York seuraa brittiläisten 20-vuotiaiden elämää, jotka tekevät nimensä Yhdysvalloissa, ja urheilufani aikoo tuoda taloon jotain erilaista.

Toistaiseksi työtön yksinhuoltaja on riippuvainen äidin ja isän pankista ja sanoo: 'No, sinulla ei ole varaa elää siinä, jos sinulla ei ole työtä'.

Jason Burrill astuu Big Brother Houseen

Kiinteistökehittäjä-cum-elokuvakappale kaksinkertainen Jason Burrill tuli taloon suosionosoituksin

Kiinteistökehittäjä ja elokuvan runko kaksinkertainen Jason Burrill käveli itse seuraavaksi taloon, mutta varoitti, että hän ei selviä hyvin 'nippuista' reikistä.

45-vuotias haluaa tehdä näyttelemisestä päivittäistä työtä, mutta hän on toistaiseksi esiintynyt vain yhdessä elokuvassa.

Onnellisella puolella hän pääsi työskentelemään Danniella Westbrookin rinnalla yhdessä elokuvassa - Essex Vendetta - näytellen Vincentin käsimiestä.

Hänet valittiin myös Dave Bautistan ruumiinkuplaksi elokuvassa Spectre and the Guardians of the Galaxy.

Jackson Blyton astuu Big Brother Houseen

Jackson Blytonilla oli outo pakkomielle vihata proteiinipirtelöitä (Kuva: PA)

Jackson Blyton astuu Big Brother Houseen

Entinen malli iski asentoon kävellessään lavalle (Kuva: PA)

Anti-proteiini ravistella entinen malli Jackson Blyton oli seuraavana ja hän kutsui nopeasti mallinsa Sam Giffenin.

oli muurahainen Middleton sasissa

24-vuotias on epäilemättä valmistautunut elämään julkisuudessa, koska hän on aiemmin näytellyt korkean profiilin mallinnuskuvissa, joissa on joukko kuuluisia kasvoja, mutta hän varoitti, että ilotulitus tapahtuisi, jos häneltä riistettäisiin aamu.

Lue lisää

Big Brother -kilpailijat 2016
Kuka on Marco Pierre White Junior? Keitä ovat Emma ja Victoria Jensen? Kuka on Andy West? Kuka on Alex Cannon?

Miljonääri -liikemies Chelsea Singh ei tehnyt suurta vaikutusta, kun hän debytoi Big Brother -lavalla.

Menestynyt yrittäjä - joka on viime vuosina käynnistänyt projekteja, kuten kauneushoitolan, Kanariansaarten ravintolan ja Stack Cupin - on liittynyt tämän vuoden asukasryhmään ja paljastanut kaipaavansa Bentleyään ja lapsiaan, kun hän oli talossa .

Monimiljonääri-liikemies Chelsea herätti röyhkeitä kommenttejaan

Valitettavasti hänen röyhkeät kommenttinsa saivat väkijoukosta ylpeyden, mutta kun hän oli saanut aurinkolasit takaisin turvallisuudesta, hän oli valmis kiipeämään portaita.

Sen jälkeen kun kaikki asunnot olivat tulleet päärakennukseen, 12 varsinaiselle talonmiehelle annettiin ensimmäinen tehtävä.

Heidät esiteltiin 12 palkintokorokkeella ja heidän täytyi laittaa itsensä sanan taakse, joka heidän mielestään vastasi heidän persoonallisuuttaan.

Sanat, kuten 'pelin pelaaja', 'apo; kaunis', ja & armoton & apos; aiheutti asukkaille ongelmia, mutta heidän tietämättään yksi Muista odotti varastaakseen paikkansa talossaan.

Muut päättävät, ketkä ovat ehdolla

Muut saivat mahdollisuuden valita ensimmäisen kohteensa, vaikkakin sokeasti

Muut päättävät, ketkä ovat ehdolla

He päättivät poistaa itsensä kutsuvan seksikkäimmän kotiäiti valintansa mukaan

Playstation plus 12 kuukauden tesco

Muille annettiin sitten mahdollisuus ottaa yksi pelaaja tietyllä sanalla.

Sanan 'seksikäs' valitseminen he valitsivat mallin Lauran siirtymään kohdealueelle ja Big Brother ilmoitti, että peli oli käynnissä.

Tämän seurauksena Laurasta tuli ensimmäinen kotoa kotoisin oleva kotiäiti, mutta BB: llä oli toinen yllätys, joka pakotti hänet nimeämään toisen kotiäidin liittymään hänen luokseen.

'' F ***, okei '', hän sanoi. 'Olen todella pahoillani, mutta sanon Lateysha, koska en ole puhunut sinulle yhtä paljon kuin kaikki muut.

Laura nimittää Lateyshan

Laura huomasi olevansa ehdolla, kun hän oli valinnut seksikkään & apos; parhaana kuvauksena itsestään

Laura nimittää Lateyshan

Tämän jälkeen Laura joutui tekemään oman ehdokkuutensa ja valitsi entisen The Valleys -tähden Lateyshan

Laura nimittää Lateyshan

Lateysha halusi kaikkien tietävän, että hän oli FINE, kun hänet nimitettiin. HIENO.

'Vaikutat ihanalta tytöltä, mutta minun on todella vaikea tehdä sitä.'

Tulinen Lateysha vaati, että hän oli kunnossa, ja kertoi Lauralle, ettei hänen tarvitse huolehtia valinnastaan.

Mutta onko hänen syytä huolestua, jää nähtäväksi.

Lue lisää: Big Brother aloittaa avajaisillan ENSIMMÄISEN HAASTEEN muodossa 'Muut'. väittää uhrinsa

Emma kuitenkin paljasti, että kierre ei olisi niin suoraviivainen kuin kaikki ajattelivat ja vihjasi, että pari ei ehkä joudu häädettäväksi.

* Big Brother jatkaa arki -iltoja kanavalla 5, ja ensimmäinen Big Brotherin live -häätö on perjantaina 10. kesäkuuta

Lue lisää: Mihin aikaan Big Brotherin elävä häätö on?

Big Brother 2016 kilpailijat Iso veli 2016 Katso galleria

Katso Myös: