Billie Jo Jenkinsin äiti kehottaa poliiseja avaamaan tapauksen uudelleen 20 vuotta murhan jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Billie -Jo Jenkins pahoinpideltiin telttakiinnitteellä Hastingsin sijaiskodin takapihalla(Kuva: PA)



Murhatun koulutytön Billie-Jo Jenkinsin äiti on pyytänyt poliisia avaamaan tapauksen uudelleen kuoleman 20. vuosipäivänä.



Deborah Barnett, 58, puhui sen jälkeen, kun tuli ilmi, että 13-vuotiaan ratkaisemattomaan murhaan liittyvät asiakirjat eivät ole koskettaneet yli kymmeneen vuoteen.



Billie-Jo pahoinpideltiin kuoliaaksi vuonna 1997 rautateltan tapilla kodin takapihalla, jonka hän jakoi isä Sion Jenkinsin, hänen vaimonsa Loisin ja heidän neljän tyttärensä kanssa.

Jenkins tuomittiin murhasta ja tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, mutta hänet vapautettiin vuonna 2006 kahden epäselvän uudelleenkäsittelyn jälkeen.

Puhuessaan ennen tämän päivän surullista vuosipäivää Deborah sanoi: Olisi hienoa, jos he voisivat aloittaa tutkinnan uudelleen ja saada siihen tuoreita silmiä.



ranskalainen rakkauden rock

Poliisilla ei ole mitään menetettävää ja kaikki voitettavaa.

En voi kuvata sitä sinulle, ellet ole menettänyt lasta, se on painajainen. Haluan saada hänelle oikeuden.



1144 enkelinumeron merkitys

Särkynyt Deborah Barnett haluaa vastauksia tyttärensä murhasta (Kuva: )

Haluan heidän [poliisin] tekevän kaiken mahdollisen.

Jeremy Paine, eläkkeellä oleva etsivä, joka johti ensimmäistä tutkimusta, on edelleen toiveikas siitä, että oikeuslääketieteen parannukset johtavat tappajaan vankilaan.

Herra Paine sanoi: Billie-Jo olisi nyt 34-vuotias ja hänellä olisi voinut olla oma perhe. Olen varma, että ajoittain poliisi tutkii tätä tapausta uudelleen nähdäkseen, voivatko uudet rikostekniset tekniikat tarjota enemmän todisteita.

Tapauksessa kävi lopulta esiin 158 pientä Billie-Jo: n verta, jotka löytyivät herra Jenkinsin fleecestä, housuista ja kengistä.

Puolustus väitti, että sen aiheutti hieno verisuihku, kun hän hoiti häntä hyökkäyksen jälkeen.

Muut oikeuslääketieteen tutkijat kertoivat poliisille uskovansa, että veren kuvio oli seurausta iskusta, ja sanoivat, että pisaroiden muoto ja sijainti osoittivat, että heidän täytyi olla perillä, kun Jenkins seisoi Billie-Jo: n päällä ja löi häntä toistuvasti.

Sion Jenkins tuomittiin murhasta ja tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, mutta hänet vapautettiin vuonna 2006 (Kuva: PA)

Entinen Met -murhaetsivä Peter Kirkham on yllättynyt siitä, että tiedostoja ei ole tarkistettu vuosikymmeneen.

Hän sanoi: Tämä tapaus perustui tieteelliseen näyttöön ja sen tulkintaan, ja tämä muuttuu, joten tämä asia on ehdottomasti tarkistettava.

pitkä akseliväli maarover

Billie-Jo oli asunut Jenkinsin perheen kanssa viisi vuotta, kun hänet murhattiin.

Jenkins asuu nyt Bathissa, Somersetissa, toisen vaimonsa kanssa.

Hänen ensimmäinen avioliitonsa Loisin kanssa hajosi murhan jälkeen ja hän syytti myöhemmin entistä aviomiestä väkivaltaisesta luonteesta.

Kohtaus, jossa Billie-Jo Jenkins murhattiin takapihallaan Hastingsissa (Kuva: PA)

Hän kiistää tämän ja sanoo, että Billie-Jo murhasi vakooja.

Jenkins kertoi tässä kuussa NEWSAMille, että hänen on täytynyt ymmärtää, että viime vuosina puhuneet todistajat ovat unohtaneet keskeiset yksityiskohdat.

Vastauksena haastattelupyyntöön hän kirjoitti: Uusien tutkimuslinjojen etsintä jatkuu, mutta toistaiseksi ei ole olemassa uutta kehitystä, joka olisi luotettava ja joka vie meitä eteenpäin.

x-faktori mihin aikaan

Ainoa kiinnostukseni on nykyään aidot uudet todisteet, jotka ovat uskottavia, luotettavia ja tutkimuksen arvoisia.

Peilaa Billie-Jo: n murhan mysteerin etusivulle

Hän sanoi, että avain on löytää uusia todisteita ja lisätä, että keskittyminen muuhun kuin aitoon vakaaseen näyttöön olisi Billie-Joa häpäisevä.

Jenkins lisäsi: Yksi tapaukseen liittyvistä vaikeuksista on se, että monet tutkimukseen liittyvät ihmiset ovat joko kuolleet tai vanhuus on saavuttanut heidät.

efl ottelut 2020/21

Monet asiantuntijoista, lakiryhmien jäsenistä, poliiseista ja muista todistajista on kuollut.

Olen puhunut todistajien kanssa viimeisten kolmen vuoden aikana ja joutunut kohtaamaan oivalluksen, että heidän muistonsa ovat haalistuneet ja että he eivät enää muista tärkeimpiä yksityiskohtia. Olen kuitenkin edelleen avoin uusien todisteiden mahdollisuudelle enkä luovuta toivomasta ja etsimästä.

Billie-Jo: n hauta Itä-Lontoossa (Kuva: )

Murhan aikaan Jenkins oli William Parkerin poikien peruskoulun apulaisrehtori Hastingsissa, Itä -Sussexissa, jossa perhe asui.

Hän oli asettunut paikallisneuvoston vaaleihin ja häntä pidettiin yleensä yhteisön pilarina. Sussexin poliisin tiedottaja vahvisti, että tapausta ei ole tutkittu vuoden 2006 jälkeen.

Hän lisäsi: Tämä tapaus on ratkaisematta, ja kaikki uudet tiedot, jotka voivat johtaa uusiin tutkimuslinjoihin, arvioidaan ja tutkitaan tarvittaessa.

Kuitenkaan uutta tietoa ei ole saatu kymmenen vuotta sitten toisen oikeudenkäynnin päättymisen jälkeen, eikä tapausta käsitellä tällä hetkellä. ''

Katso Myös: