Bitcoin SCAM -verkkosivusto käyttää Dragon's Den -tähtiä huijatakseen ihmisiä rahoistaan

Muut

Horoskooppi Huomenna

On paljastettu väärennetty Bitcoin -huijaus, joka käyttää Irlannin lohikäärmeen luolan tähtiä uhrien uhrien jakamiseen käteisellä.



Huijaus pyrkii tarjoamaan uuden tavan käydä kauppaa kryptovaluutalla tavalliselle ihmiselle - BitCoin Trader -alustan kautta.



Verkkosivu, joka mainostaa BitCoin Traderia, väittää, että se on kahden ystävän työ, jotka ilmestyivät Lohikäärmeen luolaan ja saivat useita sijoittamisesta kiinnostuneita tähtiä.



Sitten se pyytää lukijoita sijoittamaan siihen rahaa itse, ja vähimmäismääräksi on asetettu 250 puntaa.

Kaikki on huijausta.

(Kuva: EyeEm)



Sen sijaan järjestelmän takana olevat tietoverkkorikolliset yksinkertaisesti ottavat rahasi ja taloudelliset tietosi.

Mainokset BitCoin Traderille - joissa on lainauksia Dragon's Denin irlantilaisilta tähdiltä: Gavin Duffy, Eleanor McEvoy ja Eamonn Quinn - ilmestyivät BBC: llä ja Guardianin verkkosivuilla ennen niiden poistamista.



Koko tarina lukee todella hyvin, jos se ei ollut täysin väärennös. Tiedän, että se ei ole totta, mutta voisin kuvitella, että jos olet joku Isossa -Britanniassa, saatat helposti huijata tämän. Gavin Duffy kertoi RTE .

Se on täydellinen huijaus. Otin yhteyttä BBC: hen, mutta yritin saada nämä asiat pois verkkosivustoilta, koska tämän huijauksen takana olevien ihmisten maksama mainos antaa jonkinlaisen virallisen viilun, hän sanoi.

Esityksen brittiläiset tähdet, mukaan lukien Deborah Meaden ja Peter Jones, ovat myös tukeneet hanketta.

(Kuva: BBC Pictures)

Väärennettyjen maksuja keräävän verkkosivuston mukaan BitCoin Trader -alusta on `` automatisoitu bitcoin -kauppapaikka '', joka antaa tavalliselle ihmiselle mahdollisuuden lunastaa bitcoin -nousun. Vaikka heillä ei ole lainkaan investointi- tai teknologiakokemusta. ''

Siihen liittyy suositteluja lukijatulosten muodossa, joissa käyttäjät vahvistavat tekemänsä rahasumman. NEWSAM Tech on kuitenkin varmistanut, että nämä ovat myös täysin vääriä.

Tarkoitus huijata ihmisiä bitcoinin kautta on ymmärrettävää, koska monet ihmiset eivät vieläkään tiedä, mitä se on tai miten se toimii.

Lue lisää

Mitä sinun tarvitsee tietää Bitcoinista
Bitcoinin perusteet: mitä sinun tarvitsee tietää Kuinka saada Bitcoin Bitcoin -huijaus Mitä Bitcoinia seuraavaksi voisi tulla?

Pilvijakelijan intY: n tekemä tutkimus paljasti, että 36% briteistä uskoo, että 'kryptovaluutta' liittyy hautausrahoitukseen.

ricky wilson kaiser chiefsin tyttöystävä

Kyselyyn osallistui 2 000 brittiläistä kansalaista, joilta kysyttiin 20 kysymystä, jotka liittyvät tietojenkäsittelyyn ja tekniikkaan.

Ja kun kysyttiin Mikä on lohkoketju?, 41 prosenttia vastasi, että se oli toinen nimi vanhanaikaiselle wc-vedelle.

Katso Myös: