Black Friday -puhelinsopimukset 2018: 5 hullua tarjousta heti

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Olemme valinneet suosikki viisi - ja ne ovat erittäin, erittäin hyviä



Musta perjantai ei ole vielä täällä, ja tunnemme jo tulvamme tarjouksia.



Joten kävimme läpi kaikki mustan perjantain tarjoukset Ison -Britannian puhelinmyyjiltä jäljittääksesi viisi parasta Black Friday -puhelintarjousta sinulle - ja suosikkimme ovat todella vaikuttavia.



Uskomattomista vain SIM -tarjouksista, joita emme ole koskaan nähneet ennen (ei todellakaan), Samsung S9: n kaikkien aikojen alhaisimpaan hintaan, lukuisten teknisten alennusten alla, on olemassa uskomattomia puhelutarjouksia.

Erityisen hyvin tehty Three mobilelle, joka onnistuu esittelemään kaksi viidestä suosikkitarjouksestamme: a Vain 100 Mt: n SIM -tarjous villeimpien unelmiemme lisäksi ja vertaansa vailla oleva alennus uudesta Google Pixel 3.

ken dodd ja veromies

1. 100 Mt dataa 20 puntaa kuukaudessa

Kolme myy sitä, mitä voimme vain kuvata vuosisadan ainoana SIM -kaupana (Kuva: Bloomberg)



Joo, kuulit oikein. Three Mobile tarjoaa kädet alas kaikkein uskomattomimman SIM -tarjouksen, jonka olemme koskaan asettaneet.

Sen avulla saat valtavan 100 Mt dataa (joten voit periaatteessa vain peruuttaa wifi -yhteyden nyt), niukalla 20 puntaa kuukaudessa. Kuten kolme, saat myös pääsyn kuuluisaan Wuntu -ilmaissovellukseen, joten tarjoukset tulevat tulviin ympäri vuoden.



Kaikki tiedot: 100 Gt dataa, rajoittamattomat minuutit ja tekstit hintaan 20 puntaa kuukaudessa 12 kuukauden sopimuksella. Hanki se Three -sivustolta hintaan 20 £/m.

2. Upea S9 -kauppa

Oletko edes nähnyt S9: tä niin halvalla? (Kuva: julkisuuskuva)

jill halfpenny intiimejä kuvia

Jos olet odottanut uskomatonta S9 -kauppaa, 1) loistava päätös ja 2) sinun aikasi on vihdoin koittanut. Mikä on kaikkien aikojen paras Samsung S9 -kauppa, Mobiles.co.uk ovat leikanneet hintojensa tasan 23 puntaa kuukaudessa - ja se sisältää 4 Gt Vodafone -dataa.

Koodin käyttäminen OMD15 Jos haluat saada 15 euron bonuksen etukäteen, saat luurin kokonaishintaan 621,99 £ yli 24 kuukautta - selvä ero siihen 749 £ ilman SIM -korttia hintalappu.

Kaikki tiedot: 4 Gt dataa, rajoittamattomat minuutit ja tekstiviestit hintaan 23 puntaa kuukaudessa 24 kuukauden sopimuksella Vodafonen kanssa 69,99 puntaa etukäteen, kun olet käyttänyt tarjouskoodin OMD15 . Hanki se mobiles.co.uk -sivustolta.

Lontoon maraton 2020 reitti

3. Ilmainen Nintendo Switch puhelimilla

Nintendo Switch nolla penniäkään

EE on käynnistänyt vuoden ilmaistarjouksen luovuttamalla ilmaiset Nintendo Switch -konsolit joidenkin puhelimiensa kanssa.

Ilmaistarjous päättyy itse Black Fridayna (23. marraskuuta) valitse Huawei- ja Nokiea -puhelimet 10 Gt: n datalla.

Kaikki tiedot: Saat ilmaisen Nintendo Switchin kaikissa seuraavissa tilanteissa saa EE: n sivuilta :

4. Pixel 3 ja ilmainen Google Home mini

Tämä on ollut ulkona vain kuukauden (Kuva: ALBA VIGARAY / EPA-EFE / REX / Shutterstock)

on kelly bright raskaana

Sekä ehdottomasti edullinen Pixel 3 -luuri alle 50 puntaa kuukaudessa tämä paketti tarjoaa sinulle myös valtavan 100 Gt dataa ja Google Home minin. Niin. Monet. Ilmaiset.

Muualla muilla puhelinmyyjillä O2: lla on Pixel 3 20 Gt dataa hintaan 61 £ kuukaudessa (eikä ilmaista Google Homea), kun taas EE: llä on 100 Gt dataa hintaan 73 £ kuukaudessa. Kyllä, kerroimme sinulle, että se oli kauppa.

Kaikki tiedot: 100 Gt dataa 48 puntaa kuukaudessa 99 £: n ennakkomaksu 24 kuukauden suunnitelmassa, jossa on Three. Hae se Three -verkkosivustolta täältä. Tarjous päättyy 22.11.

5. 100 puntaa pudotettiin iPhone X: stä

Onnistuimme jopa löytämään alennuksen iPhone X: stä (Kuva: päivittäinen ennätys)

Olemme pyytäneet sitä sen jälkeen, kun Apple julkaisi halutun laitteen, ja nyt Black Friday on vihdoin antanut sen meille: alennus SIM -kortin vapaasta versiosta iPhone X.

Manchester United vs colchester televisiossa

Molemmat John Lewis ja Currys sinulla on nyt luuri 799 puntaa (tavallisen 899 punnan sijasta), ja entinen tarjous sisältää myös kolmen kuukauden ilmaisen Apple Musicin.

Kaikki tiedot: John Lewisilla on Apple iPhone X hintaan 799 puntaa (oli 899 puntaa), mukaan lukien 3 kuukauden ilmainen Apple Music. Hanki se John Lewis täällä tai samaan hintaan (ilman Apple Music -tilausta) täällä Currys.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Lue lisää

Parhaat Black Friday -tarjoukset vuodelle 2020
Parhaat tarjoukset Muoti Älypuhelimet Televisiot

Katso Myös: