X Factorin Fleur Eastin poikaystävä säästyi vankilasta, kun hän myönsi käsitelleensä lähes 14 000 puntaa varastettuja tavaroita

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Fleur East ja poikaystävä

Fleur Eastin poikaystävä välttää vankilaa(Kuva: WENN / CENTRAL)



X Factor -tähden Fleur Eastin poikaystävä säästettiin tänään vankilasta, koska hän käsitteli Selfridgesin lähes 14 000 punnan suunnittelija käsilaukkuja.



28-vuotias Marcel Badiane-Robin, joka myönsi yhden syyllistyneensä varastettujen tavaroiden käsittelyyn viime kuussa sen jälkeen, kun hänet jäi kiinni kahdeksasta Celine-käsilaukusta, jotka entinen Selfridges-työntekijä Yannick Nlate, 24, oli varastanut, tuomittiin Southwark Crown Courtissa keskiviikkona.



Käsilaukut, joiden arvo oli 13 700 puntaa, löydettiin hänen kodistaan ​​Limehousesta, Itä -Lontoosta, sen jälkeen kun ne oli varastettu myymälän Oxford Streetin haaratoimistosta.

Fleur Eastin poikaystävä tuomittiin tänään (Kuva: PA)

Kuvassa Marcel Badiane-Robin oikeudessa

Marcel Badiane-Robin oikeudessa (Kuva: CENTRAL NEWS)



muurahainen ja joulukuu kirja

Tuomari Stephen Robbins määräsi Badiane-Robinille 12 kuukauden vankeusrangaistuksen, joka oli keskeytetty kahdeksi vuodeksi, ja sanoi: 'Tulit niin lähelle kuin kukaan voi mennä suoraan vankilaan.'

Badiane-Robinia puolustava rouva Beth O'Reilly sanoi: ”Hän on valmistunut yliopistosta ja opiskellut Pariisissa kauppatieteiden maisteriksi.



'Hän on perustanut oman muotimerkinsä kolme vuotta sitten, ja hän tietää, että tämä teko oli suunnattoman typerää.'

kuinka vanha toyah willcox on

Pariskunta on ollut yhdessä siitä lähtien, kun Fleur osui suureen aikaan (Kuva: WireImage)

Hän saavutti mainetta vuoden 2014 X Factorissa (Kuva: WireImage)

Tuomari Robbins kehui Badiane-Robinia siitä, että hänellä oli 'hyvä järki tunnustaa syyllisyytensä', ja määräsi hänet tekemään 250 tuntia palkatonta työtä.

Badiane-Robin, Salton Square, Limehouse, myönsi käsitelleensä varastettuja tavaroita.

Nlate, Draycott Avenuelta, Harrow, on myöntänyt kaksi rikosta.

Hänen odotetaan tuomitsevan myöhemmin tänään.

Kaksi vuotta sitten X Factorissa kuuluisuuteen noussut 28 -vuotias Fleur East myönsi tuolloin olevansa valmis tyytymään Marceliin.

British Soap Awards 2019 -voittajat

Hän kertoi NEWSAM TV: lle: 'Meillä ei ole suunnitelmia mennä naimisiin tällä hetkellä, mutta me näemme kuinka se menee', hän naurahti. 'Jos hän kysyisi minulta, en sanoisi ei, en varmasti. Sanoisin kyllä. '

Hän kuvailee poikaystäväänsä: 'Hän on sellainen henkilö, jota on niin vaikea ostaa, koska hänellä on kaikki tarvitsemansa. Mutta luultavasti kohtelen häntä rentoutusviikonloppuna, koska hän työskentelee kovasti. '

Katso Myös: