Britannian 'huonoin' matkaviestinverkko - ja yritys, jossa asiakkaat ovat onnellisimpia

Mobiiliverkot

Horoskooppi Huomenna

Vodafone on luokiteltu asiakastyytyväisyysraportissa Britannian huonoimmaksi matkapuhelinoperaattoriksi seitsemättä vuotta peräkkäin.



EE ja Virgin Mobile ovat onnettomien listalla seuraavaksi, kun taas pienemmät palveluntarjoajat, kuten Utility Warehouse ja Giffgaff, nousivat palvelun ja vastineen rahalle.



Vuosittainen Kumpi? Raportissa kysyttiin 3 683 yleisöltä, kuinka he luokittelisivat palveluntarjoajansa arvon ja palvelun suhteen.



Joka seitsemäs Vodafonen asiakas sanoi saavansa äskettäin odottamattoman kalliin tai virheellisen laskun (Kuva: AFP)

Se havaitsi, että Ison -Britannian suurimmat yritykset - Vodafone, EE, O2 ja Three - vaihtelivat asiakkaiden mukaan keskiarvosta pettymykseen huolimatta siitä, että ne toimittivat ylivoimaisen enemmistön markkinoista.

Tämän lisäksi kaikki nostavat hintoja tässä kuussa inflaatioon liittyvän nousun myötä, jolloin laskut hyppäsivät jopa 4,1%.



Vodafonen asiakastyytyväisyys oli huonoin (49%), ja joka kuudes asiakas kertoi kumman? he eivät suosittelisi sitä ystävälle tai perheenjäsenelle.

Joka seitsemäs Vodafonen asiakas kertoi myös saaneensa odottamattoman kalliin tai virheellisen laskun.



Se tulee kahdeksan kuukauden kuluttua siitä, kun yritys lisäsi ylimääräiset 1–1 miljoonan punnan laskut - ilmaisessa tietoturvakokeilussa & apos; joka uusitaan automaattisesti, jos sitä ei peruuteta.

Luvut tulevat myös kaksi vuotta sen jälkeen, kun yritykselle oli määrätty 4,6 miljoonan punnan sakko kahdesta tutkimuksesta, joissa todettiin, että se oli käsitellyt virheellisesti asiakkaiden valituksia ja jättänyt luottamatta yli 10 452 pay-as-you-go-asiakkaan, jotka täydensivät tilejään.

miten makkaraa paistetaan

Matkaviestinverkot luokiteltu

Lähde: Mikä?

Muualla EE sijoittui toiseksi viimeksi, kun se oli jakanut alimman sijoituksen Vodafonen kanssa viime vuonna.

Joka seitsemäs EE: n asiakkaista maksaa yli 50 puntaa kuukaudessa sopimuksestaan, joten verkon alhainen hinta -laatusuhde ei ole yllättävä.

gary lineker ottelun päivän alusvaatteet

Lähes joka viides EE -asiakas sanoi, että heidän kuukausilaskunsa on liian kallis.

O2 -yrityksen logo

EE -asiakkaat sanovat, että laskunsa ovat liian kalliita - kun taas O2: n asiakkaat sanovat, että Priority tasapainottaa sen (Kuva: Getty)

O2 ylitti Vodafonen ja EE: n, mutta oli silti kaukana arvostetuimmista palveluntarjoajista.

Asiakkaat & apos; suurin valitus oli saada ei -toivottua ja ärsyttävää markkinointiviestintää.

Kaikkia asiakkaita ei kuitenkaan lykätty, koska yli puolet arvostivat O2: n tarjoamia kannustimia ja palkintoja, kuten sen ilmaista ensisijaista palvelua.

Kolme Mobile -asiakasta sanoi, että suurin käänne on huono yhteys (Kuva: Tämä sisältö on tekijänoikeuden alaista.)

Neljän suurimman palveluntarjoajan korkein sijoitus, Three, sai hyvän vastineen rahalle, mutta kolme kymmenestä asiakkaasta kertoi saaneensa erittäin huonon signaalin ja kolmasosa niistä, jotka olivat lähteneet kolmesta kahden viime vuoden aikana, oli tehnyt niin parempi verkon kattavuus toiselta palveluntarjoajalta.

86% asiakkaista suosittelisi kuitenkin kolmea ystävälleen tai perheenjäsenelleen.

Huono merkki? Sitä tapahtuu miljoonille meistä joka vuosi

Utility Warehouse ylitti pöydän tänä vuonna ja voitti kilpailijansa Giffgaffin ensimmäistä kertaa.

Yhdeksän kymmenestä haastatellusta asiakkaasta sanoi suosittelevansa Utility Warehousen ystävälleen.

Asiakkaat arvioivat sen vastineen rahalle hyväksi tai erinomaiseksi-10 punnan kuukausihinnalla sen asiakkaat saavat enemmän minuutteja ja kolme kertaa enemmän dataa kuin ihmiset Vodafonen 30 päivän sim-suunnitelmassa, joka maksaa 13 puntaa.

Alex Neill, missä? sanoi: 'Suurimmat palveluntarjoajat ovat jäljessä pienemmistä kilpailijoista, jotka tekevät paremmin työtä tarjotakseen asiakkaille mitä he haluavat palvelun ja vastineen rahoille suhteen. Kyllästyneiden asiakkaiden tulisi vaihtaa palveluntarjoajaa mahdollisimman pian.

'' Uudet uudistukset merkitsevät pian sitä, että mobiiliasiakkaat voivat vaihtaa palveluntarjoajaa tekstiviestillä, mikä toivottavasti nopeuttaa ja helpottaa asiakkaiden paremman tarjouksen etsimistä. ''

Lue lisää

Kuluttajien oikeudet
Oikeutesi pääkadun hyvitykseen Kuinka valittaa palkkapäivälainasta Matkapuhelinsopimukset - oikeutesi Huonot arviot - kuinka saada hyvitys

Auta! Saan huonoa palvelua

Kun rekisteröit sopimuksen, odotat sen olevan melko suoraviivainen prosessi, eli saat palvelun ja maksat sen jälkeen.

Kuten yllä olevat tilastot viittaavat, näin ei kuitenkaan usein ole, sillä monet asiakkaat saavat huonon tarjouksen, joka ei hyödytä heitä kokonaan.

Jos olet tässä tilanteessa, voit tehdä sen muutamalla tavalla.

  • Huono mobiilisignaali: Sinulla on tavara- ja palvelulain mukaiset oikeudet. Jos alueellasi ei ole mobiilisignaalia ja menetät jatkuvasti palvelua, voit ehkä irtisanoa sopimuksen sopimattomuuden vuoksi.

    Käsittele huolenaiheesi asiakaspalvelussa ja pyydä heitä korjaamaan se. Mukautumisen säilyttämiseksi he voivat tarjota sinulle signaalinvahvistimen (reitittimen kokoinen laite, joka muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon). Tämän pitäisi olla ilmainen, jos he pyytävät sinua maksamaan, pysy paikallaan.

    Huomaa, että voit myös vaatia rahaa takaisin mahdollisista katkoksista ja korvauksista - ota tämä huolenaihe esille. Jos ongelma jatkuu kaikkien keinojen tutkinnan jälkeen, voit jättää rangaistuksen ilmaiseksi.

    Britannian suosikki suklaapatukka
  • Jos puhelimesi on huonontunut: Jos puhelimesi ei sovellu tarkoitukseen & apos; ilman omaa syytäsi sinulla on tavara- ja palvelulain mukaiset oikeudet. Ota asia puheeksi palveluntarjoajasi kanssa ja pyydä heitä ratkaisemaan ongelma. He voivat vaihtaa sen tai tarjota puhelimen korjaamista - ja tämän pitäisi olla maksutonta.

    Jos he kieltäytyvät yhteistyöstä, eskaloi se valituksilla ja jos et vieläkään ole tyytyväinen lopputulokseen, pyydä umpikujaa ja eskaloi se jollekin Oikeusasiamiehen palvelut: Viestintä tai Viestintä- ja Internet -palvelujen tuomiojärjestelmä (CISAS). Kaikkien yritysten on kuuluttava johonkin näistä kahdesta järjestelmästä.

  • Käytä irtisanomisaikaa: Jos asut alueella, joka on erityisen ongelmallinen, tai haluat testata verkkoa, sinulla on 14 päivää myyntipisteestä aikaa muuttaa mieltäsi.

  • Nousuko laskusi? Jos sinua ei varoitettu tästä, kun allekirjoitit sopimuksen ensimmäisen kerran tai sitä ei mainita pienessä kirjaimessa, sinulla on laillisesti oikeus lopettaa suunnitelmasi ilman rangaistusta. Nämä ovat Ofcomin sääntöjä, eikä yritys voi kieltää sinua. Jos haluat pysyä heidän kanssaan, vaihda se alas parempaan tarjoukseen.

  • Olen loukussa palveluntarjoajan kanssa, koska haluan säilyttää numeroni. Ota yhteyttä verkkoon ja pyydä PAC -koodiasi - tämän avulla voit siirtää numerosi uudelle palveluntarjoajalle. Verkostosi voi käyttää tilaisuutta hyväkseen ja saada sinut keskustelemaan heidän kanssaan uudesta sopimuksesta - mutta jos se ei ole tarpeeksi hyvä, älä pelkää sanoa ei. Ofcom toteavat he on pakko anna PAC -koodisi, jos haluat sen, ja se on annettava sinulle välittömästi puhelimitse tai kahden tunnin kuluessa tekstiviestinä.

Katso Myös: