Ison-Britannian huonoimmat asiakaspalvelun laajakaistatoimittajat paljastettiin – onko sinun häpeällisten listalla?

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Talk Talk ja BT on nimetty Britannian pahimmiksi laajakaista asiakaspalvelun tarjoajat, kirjoittaa Stephen Hayward Sunday People -lehdessä .



Ison-Britannian suurimmat internetpalveluyritykset sijoittuvat asiakastyytyväisyystutkimuksessa neljään viidestä alimmasta paikasta.



Talk Talkilla on alhaisin asiakasarvio, heti jäljessä BT Kuluttajajärjestöjen mukaan.



kielletyt koirat Isossa-Britanniassa

Virgin ja Sky menestyivät vain hieman paremmin asiakaspalvelun, laajakaistan nopeuden, vastineen rahalle ja yhteyden helpottamiseksi, sanoo Who?

Pienemmät Internet-yritykset Zen Internet ja Utility Warehouse saavuttivat ensimmäisen ja toisen sijan asiakkaiden tyytyväisinä pitämisessä.

BT Home Broadband -keskitin ja puhelin

BT sai asiakasarviotutkimuksessa 47 prosenttia (Kuva: Steve Parsons/PA)



Mikä? pomo Richard Lloyd vaati nopeampaa, luotettavampaa laajakaistaa ja automaattista korvausta asiakkaille, kun asiat menevät pieleen.

jesy nelson ei meikkiä

Hän sanoi: Kuluttajia johdetaan jatkuvasti harhaan, ja sääntelyviranomaisen on tehtävä enemmän varmistaakseen, että laajakaistayhtiöt pitävät kaupan.



Lue lisää:

Havainnot tulivat päivää sen jälkeen, kun kansanedustajat väittivät, että laajakaistanopeuksinen mainonta oli harhaanjohtavaa ja sitä pitäisi uudistaa.

Tory kansanedustaja Grant Shapps mainittujen asiakkaiden on voitava irtisanoa sopimukset ja saada korvaus, jos palveluntarjoajat ovat johtaneet heitä harhaan.

Grant Shapps

kansanedustaja Grant Shapps (Kuva: PA)

TalkTalk sanoi: Pyrimme aina tekemään parhaamme asiakkaillemme ja tunnustamme, että viime vuoden loppu oli TalkTalk-kodeille suuren epävarmuuden aikaa.

salaisuus (tv-sarja)

Siitä lähtien jatkuva investointi verkostoomme ja jatkuva parannusohjelmamme ovat jo alkaneet tehdä palvelustamme yksinkertaisempaa, nopeampaa ja turvallisempaa.

Asiakastyytyväisyys on noussut viime kuukausina. Olemme kuitenkin päättäneet tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja ymmärtää, että voimme aina tehdä enemmän.

Miten he arvioivat:

  1. Zen Internet 83%
  2. Käyttövarasto 80 %
  3. Plusnet 65 %
  4. John Lewis 64 %
  5. Posti 59 %
  6. Vodafone 58%
  7. Virgin Media 54%
  8. Sky 50%
  9. EE 49 %
  10. BT 47 %
  11. Puhu Puhu 38%
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: