Jesy Nelson näyttää upealta meikittömässä videossa Chris Hughesin eron jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jesy Nelson näyttää kauniilta uudessa videossa, jonka hän julkaisi tänään uskollisen pentunsa sylissä.



Little Mix -tähti, joka erosi äskettäin poikaystävästään Chris Hughesista, on ollut eristyksissä parantuessaan heidän surullisesta erostaan ​​18 kuukauden yhdessäolon jälkeen.



Mutta Jesy, 28, näytti vahvalta ja onnelliselta, kun hän halasi upea koira Reggiea jäähdytettyä videota varten.



Hän hymyili kameraan vähäisellä meikillä ja esitteli upouuden lyhyemmän leikkauksensa.

Britannialla on kykyjä vuoden 2019 mestarit

Jesy näytti luonnolliselta ja säteilevältä lähettäessään videon Instagramiin (Kuva: Instagram)

Sitten hän suurensi kuvaa, kun hän silitti unisen näköistä Reggieä, joka istui sylissään.



Jesy kertoi hiljattain, että hän kaipaa bändikavereitaan Perrie Edwardsia, Leigh-Anne Pinnockia ja Jade Thirlwallia, kun hän jatkaa kotonaan valtakunnallisen lukituksen aikana.

Puhuessaan Perry O & Bree'lle Instagram Live -palvelussa Jesy paljasti odottavansa innokkaasti tapaamistaan ​​tyttöjen kanssa illanviettoon yhdessä.



Kun häneltä kysyttiin, miten hän selviytyi ilman bändikavereitaan, Jesy sanoi: 'Se on todella outoa, koska olen tottunut olemaan heidän kanssaan koko ajan, joten en voi mennä tapaamaan heitä, kun haluan, tuntuu todella oudolta.'

Hänen söpö Pomeranian koira näytti uniselta sylissään (Kuva: Instagram)

Jesy ja Chris lopettivat romanssinsa äskettäin, ja huhut viittaavat siihen, että poptähti jätti Love Islandin kimppuun puhelimeen.

Koronavirusepidemia on ajanut parin erilleen, koska he ovat eristäytyneet kotoaan.

nigel havers carolyn cox

Jesy oli vihjannut erottamattoman parin eronneen äskettäin haastattelussa, kun hän myönsi, ettei ollut nähnyt Chrisiä hetken kuluttua.

Laulajatar sanoi myös, että hän oli räjäyttänyt Little Mixin uuden Break -kappaleen tarpeeksi ärsyttääkseen naapureitaan.

Jesy ja Chris erosivat hiljattain 18 kuukauden yhdessäolon jälkeen (Kuva: jesynelson/Instagram)

Lähde kertoi Aurinko Chris kieltäytyy uskomasta, että hänen eronsa Jesyn kanssa on pysyvä ja toivoo tapaamista uudelleen, kun lukitus on ohi.

esther mcvey ja lorraine kelly

Chris on täysin vakuuttunut siitä, että hän tulee takaisin Jesyn kanssa heti, kun eristäytyminen loppuu ja he voivat olla jälleen yhdessä ', lähde sanoi.

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hänen mukaansa tämä jako on vain väliaikainen ja se on enemmän taukoa kuin eroa.

Chris on edelleen hullusti rakastunut Jesyyn ja on vakuuttunut siitä, että hän kamppailee vain olemasta erillään hänestä. '

Katso Myös: