Kuka on Tasmin Lucia-Khan? BBC: n uutisankkuria syytetään 'seksinauhojen tekemisestä ja valheiden levittämisestä karkeasta näyttelijästä'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tasmin Lucia-Khania syytetään, koska häntä syytettiin seksinauhojen tekemisestä ja valheiden levittämisestä pakottaakseen näyttelijä pois hänen perustamastaan ​​tuotantoyhtiöstä.



LA County High Courtissa jätettyjen asiakirjojen mukaan Ryan Wiik väittää, että Lucia-Khan manipuloi häntä seksuaalisesti ja levitti vääriä huhuja.



Keskiviikkona nostetussa kanteessa väitetään, että hän teki videoita seksuaalisista kohtaamisistaan ​​puhelimessaan ja lensi kateelliseen raivoon vaatien häntä pidättäytymään suudelmakohtauksista harjoituksissa.



james bulger killers Facebookissa

35-vuotias haastaa hänet oikeuteen kunnianloukkauksesta, petoksesta ja yksityisyyden loukkaamisesta.

Tasmin Lucia Khan (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Lucia-Khan on nimittänyt oikeudenkäynnin perusteettomaksi ja lisännyt sen sanovan Hollywood-elokuvan käsikirjoituksen.



36-vuotias sanoi: 'Mielestäni on erittäin tyhmää vetää viettelykorttia.

- Olen ylpeä siitä, että saan kovalla työllä haluamani työpaikan. Meillä oli juuri kansainvälinen naistenpäivä. Minua ei väheksytä tuntematon näyttelijä, joka sanoo nämä asiat minusta. '



Mutta kuka hän on?

nainen heittää vauvan ulos ikkunasta

Tasmin Lucia Khan (Kuva: Splash News)

ITV jahdasi toimittajaa päähahmojen eteen uutisoimaan epäonnisen Daybreak (nyt Good Morning Britain) -sarjansa uutisista ja jatkoi myöhemmin BBC: n uutisankkurina.

Lucia-Khan on ollut mukana useissa korkean profiilin tapahtumissa uransa aikana, mukaan lukien entinen poikaystävä, joka vuotaa alasti kuviaan.

Uutistenlukija avasi aiemmin kuvat.

Hän kertoi MailOnline tuolloin: 'Olen järkyttynyt siitä, että olen pettänyt ja hämmentynyt miehestä, jonka kerran luulin voivani luottaa.

'Nämä ovat yksityisiä kuvia kauan sitten. Ilman sitä, että joku olisi kiistänyt tekoja, jotka ansaitsisivat urani, he olisivat pysyneet sellaisina. ''

Katsojat myös kerran uskoivat, että hän koki seksuaalista nautintoa suorana lähetyksenä BBC: ssä, kun he kuulivat 'huohottavia' ääniä, mutta lähetys selitti, että hän oli hengästynyt, kun hän oli myöhässä studioon tiedotteen uudelleenjärjestelyn jälkeen.

Hänet tunnetaan myös Britanniassa BBC Three Newsin kasvona.

Tasmin Lucia Khan osallistuu The Asian Awards 2015 -tapahtumaan

Tasmin Lucia Khan osallistuu The Asian Awards 2015 -tapahtumaan (Kuva: WireImage)

Toimittaja on syntynyt Lontoossa ja on bengalilainen.

Hän opiskeli Oxfordin yliopistossa ja valmistui politiikasta, filosofiasta ja taloustieteestä.

Hän aloitti mediauransa vuonna 1999 viihde -juontajana ja uutistoimittajana Zee TV Networkissa, ennen kuin isännöi omaa keskusteluohjelmaansa haastattelemalla showbiznin, urheilun ja politiikan kuuluisuuksia.

Lucia-Khan on toiminut uransa aikana myös radio-juontajana ja käsitellyt valtavia tarinoita, kuten Michael Jacksonin ja Heath Ledgerin kuolemat ja Paul McCartneyn ja Heather Millsin avioerot, sekä kovia uutisia, kuten Lontoon mellakat vuonna 2011 ja Osama bin Ladenin kuolema.

richard burton elizabeth taylor
Tasmin Lucia Khan (kuva: Rex -ominaisuudet)

Tasmin Lucia Khan (kuva: Rex -ominaisuudet)

Vuonna 2010 hän isännöi Commonwealth Games Queenin Baton -viestiä Buckinghamin palatsissa ja on isännöinyt useita palkintojenjakotilaisuuksia.

Hän on pääpuhuja muun muassa tekniikasta, mediasta ja mainonnasta.

Lucia-Khan, joka asuu nyt Los Angelesissa, nimettiin sanomalehti Eastern Eye vuonna 2010 maailman 27. seksikkäimmäksi aasialaiseksi naiseksi ja on Walesin prinssin suurlähettiläs & apos; hyväntekeväisyysjärjestö, British Asian Trust.

Katso Myös: