Mallorcalla ja Ibizalla all inclusive -loman viettäneiden brittien on ehkä aloitettava ylimääräinen juominen

Eurooppa

Horoskooppi Huomenna

All inclusive -paketit hotspoteissa saattavat lakata sisältämästä viinaa(Kuva: E +)



Mallorcan ja Ibizan all inclusive -hotelleihin suuntautuvat brittilomalaiset voivat joutua maksamaan alkoholista, jos Baleaarien hallituksen ehdottamat uudet säännöt tulevat voimaan.



Matkailupäälliköt ovat luvanneet toimia jo muutaman kuukauden ajan ilmaisten huolensa siitä, että rajoittamaton viina on saarten ytimessä. epäsosiaalisia käyttäytymisongelmia.



Nyt ymmärretään, että keskustelut etenevät ajatuksesta sulkea kokonaan ilmainen ja rajoittamaton alkoholi pois päälomakohteista, ja ehdotus julkaistaan ​​todennäköisesti julkiseksi kuulemiseksi myöhemmin tänä kesänä.

Saaren sanomalehti Mallorcan sanomalehti sanoo, että hallitus tutkii kaavaa pakottaa hotellit veloittamaan alkoholista erikseen all inclusive -järjestelmässä, 'pysäyttäen näin toisinaan massiivisen kulutuksen, joka tapahtuu tätä palvelua tarjoavissa laitoksissa'.

Britit saattavat joutua maksamaan ylimääräistä alkoholista (Kuva: Ylempi)



mikä on sotatila

Virallista ilmoitusta ei ole vielä tehty, mutta Baleaarien matkailun pääjohtaja Antoni Sansó sanoi sanomalehdelle: 'Emme aio kieltää alkoholia, koska et voi, mutta voimme säännellä sitä.

'Sen sijaan, että asetamme rajoituksia kulutukselle tai ajalle, ehdotamme, että alkoholi ei sisälly yhtälöön, mutta se ei ole helppoa.



'Hallitus haluaa luottaa samaan kaavaan, jota käytetään puoli- ja täysihoitopaketeissa, joissa he veloittavat alkoholista erikseen.'

Kaikki pyrkii tukahduttamaan epäsosiaalisen käyttäytymisen (Kuva: AFP)

Yhdessä vaiheessa Baleaarien hallitus oli puhunut all-inclusive-hotelleista, jotka tarjoavat ilmaista alkoholia vain aterioilla, mutta tämä ehdotus näyttää menevän askeleen pidemmälle ja todennäköisesti osoittautuvan erittäin epäsuosituksi.

Saaren johtajat haluavat vain tarjota all-inclusive-vieraille lisäarvoa muilla tavoilla.

Jälleen tätä ei ole täsmennetty, mutta sanaa 'ympäristö' on käytetty, joten se voi sisältää ilmaisia ​​matkoja tai opastettuja kierroksia.

Lue lisää

Lomat Espanjassa
Löydä parhaat tarjoukset Halvat lennot Espanjan parhaat hiekkarannat Kanariansaarten opas

Baleaarien hallituksen mukaan se keskustelee kaikkien yksittäisten neuvostojen kanssa ennen kuin se tekee mitään ehdotuksia.

mitä 312 tarkoittaa

Yhdessä vaiheessa niiden osuus majoitustarjonnasta oli 22 prosenttia, mutta se on laskenut. Nyt on rekisteröity noin 270 all inclusive -hotellia.

Matkailupäälliköt ovat erityisen innokkaita puristuksiin Mallorcan Calvian alueella, johon kuuluu Magaluf.

Calvian neuvosto on vaatinut all-inclusive-hotellitarjouksen pikaista sääntelyä ja haluaa hallituksen antavan ilmoituksen mahdollisimman pian.

Eräs ravintolan omistaja kertoi Diario de Mallorcalle: 'Hotelliyhtiöllä ei ole valvontaa, vaikka he sanoisivat kyllä, ja on niitä, jotka poistuvat hotellista todella humalassa, se satuttaa meitä kaikin tavoin.'

Katso Myös: