BT: n avulla asiakkaat voivat estää häiritsevät puhelut napin painalluksella - ja voit valita sen ilmaiseksi

Bt Group Plc

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty)



BT on lanseerannut palvelun, jonka tavoitteena on estää jopa 30 miljoonaa häiritsevää puhelua ennen kuin ne saapuvat koteihin viikoittain.



Puhelun suojauspalvelusta vastaa BT: n Oswestry, Shropshire -keskuksen tiimi, joka analysoi reaaliaikaiset tiedot huijatajien numeroiden tunnistamiseksi - tyypillisesti ne, jotka soittavat valtavan määrän puheluita - ja lisää ne mustalle listalle.



Palvelu, jonka BT -asiakkaat voivat valita ilmaiseksi, siirtää puhelut ennen kuin he saapuvat koteihin, toisin kuin reaktiivinen esto, jota on estänyt häiritsevät soittajat usein muuttamassa numeroitaan havaitsemisen välttämiseksi.

Onneton nainen älypuhelimessa

Ihmiset saavat keskimäärin neljä häiritsevää puhelua viikossa (Kuva: Getty)

andy olen julkkis

BT: n mukaan viimeaikaiset tiedot osoittivat, että se voisi siirtää jopa 15 miljoonaa puhelua viikossa pelkästään onnettomuuksista ja PPI -yrityksistä.



Käyttäjät voivat myös koota oman henkilökohtaisen mustan listansa lisäämällä yksittäisiä ei -toivottuja numeroita soittamalla numeroon 1572 puhelun vastaanottamisen jälkeen tai siirtymällä verkkoon.

Luetteloon lisätään myös haitallisia soittajia, jotka tunnistavat suuret asiakasmäärät.



BT: n kysely osoitti, että ihmiset saavat keskimäärin neljä häiritsevää puhelua viikossa ja 60% pitää niitä stressaavina.

Vanhempi nainen puhelimessa, huolestuneen näköinen

BT voisi siirtää jopa 15 miljoonaa puhelua viikossa pelkästään PPI -yrityksiltä

'Olemme olleet eturintamassa varustaessamme asiakkaitamme puolustamaan valtavia määriä PPI: tä ja ei -toivottuja markkinointipuheluja, jotka kasvavat edelleen', auttaa BT Consumerin toimitusjohtaja John Petter.

'Nyt voimme ainutlaatuisen teknologiamme avulla tunnistaa ja käsitellä valtavan määrän näitä puheluita verkossa ja myös antaa asiakkaillemme mahdollisuuden hallita saamiaan puheluita.'

Digitaaliministeri Matt Hancock sanoi: 'Häiritsevät soittajat ovat kauhistuttavia yhteiskunnan tappioita, ja hallitus ja teollisuus työskentelevät yhdessä niiden torjumiseksi.

'Olemme pakottaneet yritykset näyttämään numeronsa soittaessaan sinulle, helpottaneet puheluihin osallistuvien syytteeseenpanoa ja nostaneet sakkojen enimmäismäärän 500 000 puntaan.

Nainen, jolla on iPhone 5s ja joka kerta tarkistaa älypuhelimensa internetyhteydellä.

Soita numeroon 1572 saatuaan häiritsevän puhelun mustan listan saamiseksi

'' Olemme tyytyväisiä BT: n uuteen palveluun, joka tarjoaa asiakkaille lisäsuojaa ja auttaa heitä torjumaan tätä jatkuvaa häirintää. ''

Vickie Sheriff, jonka kampanjoista ja viestinnästä vastaava johtaja?, Lisäsi, että teleyrityksillä on vastuu häiritsevien puheluiden torjumisesta.

milloin laina loppuu 2019

'Olemme jo pitkään kampanjoineet kovempien toimien toteuttamiseksi tämän ongelman ratkaisemiseksi, ja on rohkaisevaa nähdä uuden teknologian käyttöönotto osana ratkaisua', hän sanoi.

'Nyt sen on tuotettava tuloksia miljoonille ihmisille, joita häiritsevät puhelut häiritsevät päivittäin, ja odotamme muiden yritysten noudattavan esimerkkiä omilla ratkaisuillaan.'

Katso Myös: