Burger King tuo markkinoille uuden pekonihampurilaisen, jonka mukana tulee nuggets alle 5 puntaa

Burger King Inc.

Horoskooppi Huomenna

Sen jälkeen kun McDonalds paljasti Big Mac Juniorinsa pekonilla viime kuussa, heidän pitkäaikainen vihamiehensä Burger King on nyt julkaissut oman kilpailijansa version historiallisesta hampurilaisesta.



Burger King -menuun liittyy tänään uusi Bacon King Junior, joka syntyi ottamaan vastaan ​​McDonaldsin & apos; Mac Jr.



Bacon King Jr on juuri sitä mitä luulet: kaikki samat ainesosat poikkeuksellisen maukkaasta tavallisesta Bacon Kingista, juuri juniorikokoisena.



Mutta jos mietit, kuka haluaisi pienemmän version ikonisesta hampurilaisesta, et ole yksin, koska Bacon King Jr on osa Burger Kingin uutta unelmien kuninkaallista ateriaateriaa, josta saa hampurilaisen, nuggetteja , sirut ja juoma viiden alle.

Kaikki tämä alle 5 puntaa

Viimeisin lisäys brändin King Box -kauppaan, hintaan 4,99 puntaa, saat uuden, pienemmän kokoisen Bacon King Juniorin sekä rapeat perunat, neljä maukasta kananmunaa ja kylmän juoman.



Pikaruokajättiläiden mukaan pekoninen pulla sisältää kaksinkertaisella liekillä grillattua 100% naudanlihahampurilaista, jonka päälle asetetaan neljä paksuun leikattua savupekonia, sulatettua amerikkalaista juustoa, ketsuppia ja kermaista majoneesia, kaikki kääritty paahdetun seesaminsiemenpullon väliin .

Se on jo saatavilla Burger Kingissä (Kuva: Getty Images Europe)



Puhuessaan menun uudesta lisäyksestä Burger King UK Group Ltd: n brändi- ja markkinointiviestinnän johtaja Soco Nunez de Cela sanoi: BURGER KING UK: ssa tiedämme, että King Box on asiakkaiden suosikki ja tarjoaa hyvää vastinetta täydellisellä yhdistelmällä herkullisesta ruoasta ja edullisista hinnoista.

Ison-Britannian vieraamme rakastavat pekonia, joten toivomme, että tuomalla BACON KING Jr King Box -valikkoon autamme tyydyttämään heidän pekonia rakastavat vatsansa hinnalla.

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 €

Katso Myös: