Byron Burger tuo takaisin lippulaivaravintolan, kun viime vuoden aikana myytiin 31 myymälää

Ravintolat

Horoskooppi Huomenna

Byron tuo takaisin lippulaivaravintolan, kun viime vuoden aikana myytiin 31 myymälää

Lippulaivatoimisto oli yksi monista sulki ovensa, kun liiketoiminta siirtyi hallintoon ja vähensi 650 työpaikkaa(Kuva: Alamy Arkistovalokuva)



Ravintolaketju Byron avaa uudelleen lippulaivansa Covent Gardenin sivuliikkeen yhdeksän kuukauden kuluttua lopullisesta sulkemisesta.



Vuonna 2007 perustettu yritys kertoi tänään The NEWSAMille, että se palaa liiketoimintaan, kun se ilmoitti avaavansa Lontoon haarakonttorin ja kaksi uutta toimipistettä Wembleyssä ja Central St Gilesissä.



Siitä tulee vajaa vuosi sen jälkeen, kun yritys oli myyty valmiiksi pakattuna, minkä seurauksena yli puolet konsernin 51 yrityksen kiinteistöstä suljettiin pysyvästi.

Byron aloitti hallinnossa viime vuoden heinäkuussa ja palkkasi KMPG: n konsultteja tarkistamaan ketjun salkun suljettuaan tilapäisesti koko kiinteistönsä Covid -epidemian vuoksi.

Byron tuo takaisin lippulaivaravintolan, kun viime vuoden aikana myytiin 31 myymälää

Yhtiö sulki viime vuonna 31 ravintolaa osana esipakkaushallintoa (Kuva: Google)



Byron Covent Garden -haaratoimiston sisällä, kun se valmistautuu toivottamaan asiakkaat takaisin

Kiiltävä ja uusi: Byron Covent Garden -haaran sisällä, kun se valmistautuu toivottamaan asiakkaat takaisin

Yhteiset ylläpitäjät myivät tuotemerkit sijoitusyhtiö Calveton UK Limitedille, ja Three Hills Capital Partners otti vähemmistöosuuden.



matta horne james corden

Yrityskauppa johti 31 välittömään sulkemiseen ja 651 irtisanomiseen - se tapahtui vain kaksi vuotta sen jälkeen, kun pomot sulkivat 19 myyntipistettä.

'Tuemme Byronia, koska uskomme, että sillä on suuret mahdollisuudet edessä, ja sillä on hyvät mahdollisuudet sopeutua uuteen kuluttajaympäristöön ja ruokailutrendeihin', Sandeep Vyas Calvetonista sanoi tuolloin.

'' Tuomme jatkossakin Byronin maukkaita ruokia asiakkaille ravintoloissa ja digitaalisten tilausalustojen kautta, olivatpa he sitten töissä, kotona tai kadulla, ja odotamme innolla työskentelyä tiimin kanssa.

Byronin toimitusjohtaja Simon Wilkinson kertoi The NEWSAMille, että Wembleyn avaus on ketjun ensimmäinen uusi ravintola viiteen vuoteen

Byronin toimitusjohtaja Simon Wilkinson kertoi The NEWSAMille, että Wembleyn avaus on ketjun ensimmäinen uusi ravintola viiteen vuoteen (Kuva: Getty)

Rento ruokaketju toivoo nyt paluuta.

Osana lukituksen jälkeisiä juhlia Byron sanoi, että sen lippulaiva Covent Garden -ravintola avataan uudelleen 17. toukokuuta, kun sisätiloissa ruokailu jatkuu Englannissa.

10 punnan seteli 2017

Ketjun on tarkoitus avata myös kaksi uutta sivuliikettä-yksi Wembleyssä 27. toukokuuta ja toinen Keski-St Gilesissä kesäkuussa osana kasvusuunnitelmaa.

Byron sulki 31 ravintolaa lopullisesti vuonna 2020

Byron sulki 31 ravintolaa lopullisesti vuonna 2020 (Kuva: Birmingham Mail)

Byronin toimitusjohtaja Simon Wilkinson kertoi The NEWSAMille, että Wembleyn avaus on ketjun ensimmäinen uusi ravintola viiteen vuoteen.

Meillä on paljon juhlittavaa Byronissa tässä kuussa, hän sanoi.

Paitsi että merkitsemme sisätiloissa ruokailun paluuta rajoitetulla painoksella valmistetulla Freedom Burgerilla, avaamme uudelleen ovia Lontoon keskustan ravintoloissamme Covent Gardenissa ja Central St Gilesissä sekä avaamme ensimmäisen aivan uuden Byronin. ravintola viiden vuoden ajan Wembleyssä.

Byron -ravintolat avoinna illalliselle sisällä ja ulkona 17. toukokuuta alkaen:

· Sininen vesi

· Bury St Edmunds

· Cambridge

· Chelmsford

· Covent Garden

jess exän kanssa rannalla

· Ipswich

· Leeds

· Liverpool

· Lothian Road

Manchester

Milton Keynes

· Norwich

· Vanha Brompton Road

numero 31 tarkoittaa

· Oxford

· Royal Mile (Edinburgh)

· Salisbury

marco pierre white jr äiti

· Southampton

· Waterloo

· Valkoinen kaupunki

York

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: