Jahdattu velkaa, jota en kerännyt - mitä tehdä, kun perintäyritykset soittavat

Argus

Horoskooppi Huomenna

Mutta mitä tapahtuu, jos laskut eivät ole sinun?



Lukija, jolle on lähetetty lukuisia kirjeitä perintäyrityksiltä ja vaatii 1 323,67 puntaa, voi joutua identiteettivarkauspetoksen uhriksi.



Hillesden Securities Ltd -niminen laillinen perintäyritys sanoi, että lukijamme rouva M suoritti velan Argos -myymäläkortilla.



He väittivät, että hänellä oli se marraskuusta 2003, mutta maksukyvyttömyys oli tilillä vuonna 2007.

joka voitti cruftit 2013

Hillesden osti velan Argosilta marraskuussa 2009.

Mutta rouva M kiistää koskaan pitäneensä Argos -korttia ja kiistää asuneensa Hillesdenin osoitteessa. Hän on asunut nykyisessä osoitteessaan heinäkuusta 2002 lähtien.



tesco 5p alennettu bensa

Kun hän otti yhteyttä Argos -korttipalveluihin, he vahvistivat, että hänen nimessään oli avattu tili, mutta osoite ei vastannut hänen nimeään.

Lue lisää:



Ei ota vastausta ei

(Kuva: Getty)

Rouva M pyysi heitä olemaan ottamatta yhteyttä häneen, ellei heillä ollut todisteita hänen vastuustaan ​​velasta.

kara tointon ja artem

Silti perintäyritys kesti, sanoen: Meillä on oikeus luottaa säänneltyyn luottosopimukseen todisteena siitä, että olet suostunut maksamaan kaikki velkasi.

Tilisi saldo on velka, joka on syntynyt asianmukaisesti sinun allekirjoittamasi sopimuksen mukaisesti ja jota säännellään vuoden 1974 kulutusluottolailla.

Lain 78 §: n 4 momentin mukaisesti alkuperäinen lainanantaja on lähettänyt sinulle säännöllisiä lausuntoja edelliseen osoitteeseesi pitäen sinut ajan tasalla lainauksestasi ja erääntyneistä vähimmäismaksuista.

Sellaisena emme tarjoa lisävahvistusta, validointia tai väitteen todistamista.

Mitä voit tehdä

Rouva M: n pitäisi vaatia alkuperäisen luottosopimuksensa Argosin kanssa. Jos tätä ei voida tuottaa (ja näin on usein), perijä ei voi lainkaan panna velkaa täytäntöön.

im a celebrity jacqueline jossa

Heillä ei yksinkertaisesti ole rouva M: n aitoa allekirjoitusta, koska kyseessä on henkilöllisyyspetos. Jos näin on, he eivät voi suorittaa velkaa häntä vastaan.

Lopuksi olen kertonut rouva M: lle, että vaikka hänellä olisi Argos -kortti, häntä vastaan ​​nostettu vaatimus on nyt vanhentunut. Sitä kutsutaan vanhentuneeksi.

Lain mukaan tämä vaatimus olisi pitänyt nostaa kuuden vuoden kuluessa viimeisestä velan tunnustamispäivästä. Hän ei ole koskaan kuullut tästä velasta tai saanut kirjeenvaihtoa tähän asti, joten ilmeisen laiminlyönnin päivämäärä oli vuonna 2007. He ovat liian myöhäisiä.

Katso Myös: