Cheryl ja Liam Payne näyttävät hyviltä ensimmäisissä kuvissa yhdessä eron jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Cheryl ja Liam Payne päättivät suhteensa vuonna 2018.



Ja vaikka pariskunta ei toimi romanttisesti, he ovat pysyneet yhteydessä poikansa Bearin jakamisen vuoksi ja useaan otteeseen, he ovat kertoneet, että heillä on upea vanhemmuussuhde.



Nyt, kun ensimmäiset otokset, jotka on otettu yhteen entisistä liekkeistä yhdessä kolmen vuoden aikana, on selvää, että he ovat rauhassa toistensa seurassa.



joka on Naten äiti Emmerdalessa

One Direction -tähti, 27, ja Girls Aloud -laulajatar, 37, esiintyivät hyvissä väleissä kuvissa, jotka ottivat heidät lähtemään Liamin veljentytärn ensimmäisestä syntymäpäiväjuhlasta Wolverhamptonissa viikonloppuna.

Cheryl ja Liam poistettiin talosta, jossa juhlat pidettiin, ja lastattiin auto perheajan jälkeen.

Son Bearia ei havaittu napsautuksissa, kun he astuivat mustaan ​​autoon.



Cheryl kiinnitti silmänsä hihaton harmaa huppari, jossa oli pitkä liila laskostettu hame, ja esiintyi rento keskustelussa exänsä kanssa.

Cheryl ja Liam Payne

Cheryl ja Liam Payne kuvattiin yhdessä viikonloppuna (Kuva: MEGA)



Liam - joka äskettäin päätti kihlauksensa mallin Maya Henryn kanssa - leikkasi perheen juhliin rentoa hahmoa mustissa shortseissa, joissa oli hupullinen pusero, jonka rinnassa oli suunnittelijabrändi Givenchy.

euromillions uk miljonääri valmistaja koodi

Strip That Downin muusikko Liam otti tarinoidensa mukaan kertoakseen, että hän kärsi heinänuhasta kuvissa.

Hän jakoi kaksi valokuvaa hänestä keskellä aivastusta ja vitsaili: 'Lievä hyökkäys on kuumetta tuli otsikoihin tänään Ah Choo elää unelmansa. '

Cheryl ja Liam alkoivat seurustella vuonna 2016 ja toivottivat pojan Bear Grey Paynen tervetulleeksi vain vuotta myöhemmin, mutta erosivat vuonna 2018, kun Fight For This Love -hittipäällikkö astui ulos parrasvaloista kasvattaakseen poikansa.

Huolimatta romanssin epäonnistumisesta pari on aina puhunut toisistaan ​​ja kertonut, ettei heillä ole ongelmia vanhemmuuden kanssa.

Cheryl ja Liam Payne

Molemmat pop -tuntemukset jakavat pojan Bearin (Kuva: MEGA)

Cheryl ja Liam Payne

Entiset liekit ovat hyvässä kunnossa huolimatta siitä, että ne hajosivat vuonna 2018 (Kuva: MEGA)

Liam puhui aiemmin yhteisestä vanhemmuussuhteestaan ​​Cherylin kanssa ja sanoi, että viimeisten 18 kuukauden aikana hänestä on tullut paljon lähempänä nelivuotiasta Karhua.

Puhua Glamour aikakauslehti, hän sanoi: Se on hyvin, hyvin rento ja vietämme paljon aikaa FaceTimen kanssa. Se on ollut todella ihanaa, ja olen lähempänä heitä kuin koskaan ennen, mikä on todella mukavaa.

Mutta nukkumaanmeno FaceTime voi joskus mennä todella hyvin. Tai ostin hänelle eilen leluja, jotka näytin heille FaceTimen kautta, ja oli kuin minun olisi pitänyt matkustaa ja luovuttaa lelut aidan yli!

menetettyjen syiden suojeluspyhimys
Cheryl ja Liam Payne

Kaksikko nähtiin nousemasta autoon osallistuttuaan perheen meluun (Kuva: MEGA)

Cheryl ja Liam Payne

Cheryl ja Liam ovat onnellisesti yhdessä vanhempia poikansa kanssa (Kuva: MEGA)

Viime vuoden maaliskuussa Liam kiitti exäänsä siitä, että he näyttivät heidän poikansa Bearille kaiken rakkauden maailmassa suloisessa Instagram -postauksessaan äitienpäivän kunniaksi.

Hän kirjoitti: ”Kaksinkertainen erityinen päivä tänään kahden erityisen naisen ja erityisen pienen miehen ansiosta ... Hyvää äitienpäivää äiti ja Cheryl.

jada pinkett smith nuori

`` Te kaksi olette hämmästyttävimpiä Bearin äitejä, ja olisimme voineet pyytää sitä, kiitos, että kasvatitte minut oikein, ja kiitos Cheryl, että olet osoittanut pojalleni kaiken rakkauden maailmassa. ''

Liam Payne

Myöhemmin Liam nauroi haukkoja ja sanoi kärsivänsä heinänuhasta

Aiemmin tässä kuussa laulaja Liam vahvisti eronsa kihlattunsa Maya Henrystä esiintyessään Steven Bartlettissa. Toimitusjohtajan päiväkirja podcast.

Pariskunta oli kihloissa alle vuoden sen jälkeen, kun boyband -tähti esitti kysymyksen lukituksen aikana 3 miljoonan punnan renkaalla elokuussa 2020.

Katso Myös: