Cody Gakpo tekee tunteet selväksi, kun Man Utd:n siirto tulee mahdolliseksi

Siirtouutiset

Horoskooppi Huomenna

Manchester Unitedin pitkä hyökkääjän etsintä kesän siirtoikkunassa saattaa olla loppusuoralla, kun Cody Gakpon kerrotaan olevan kiinnostunut liittymään seuraan.



United on jahdannut monipuolista hyökkääjää siitä lähtien Erik ten Hag saapuivat klubille, mutta aivan kuten heidän harjoittamisestaan Barcelona 's Frenkie de Jong , ovat tähän mennessä jääneet lyhyeksi. Ten Hag kehotti alun perin seuraansa hankkimaan Anthonyn entisestä seurastaan ​​Ajaxista, mutta he ovat nyt luopuneet tästä siirrosta hollantilaisen seuran 70 miljoonan punnan arvon vuoksi.



ryan mark parsons vanhemmat

Tappio 2-1 Brighton sunnuntaina on saanut seuran tehostamaan ponnistelujaan hyökkääjän hankkimiseksi Cristiano Ronaldo ainoa täysin kunnossa oleva keskihyökkääjä Anthony Martialin loukkaantumisen jälkeen. United on jo kiinnostunut Bologna-hyökkääjä Marko Arnautovicista hylätty , lähtee Gakpo on heidän jäljellä oleva päätavoitteensa .



He voisivat vihdoin olla voittaja Lennätin raportoi, että Gakpo on kiinnostunut liittymään Ten Hagiin, jota edustaa sama virasto. 23-vuotias pelaaja teki viime vuonna vaikuttavat 12 maalia ja 13 syöttöä 27 liigaottelussa ja on herättänyt huomiota kaukaa.

Arsenaali ovat olleet vahvasti sidoksissa Gakpoon, joka on oikeajalkainen ja pelaa ensisijaisesti vasemmassa laidassa. PSV Eindhoven ei halua menettää tähtipelaajaansa, mutta saattaa joutua myymään, jos noin 35 miljoonan punnan tarjous tehdään.

United on tehnyt kyselynsä selväksi PSV:lle, jota johtaa Ruud van Nistelrooy, mutta jotka eivät ole vielä tehneet virallista tarjousta. Gakpo on tietoinen siirtokiinnostuksesta palveluissaan, mutta on edelleen sitoutunut asiaan nykyisen seuransa kanssa.



jason statham ja rosie

OTA KANTAA! Onko Cody Gakpo oikea hyökkääjä Manchester Unitedille? Kommentoi alle .

  Ruud van Nistelrooy PSV:stä, Cody Gakpo PSV:stä
Cody Gakpoa valmentaa Ruud van Nistelrooy PSV Eindhovenissa ( Kuva: Soccrates/Getty Images)

'Meidän on ensin keskityttävä [toiseen osaotteluun Monacoa vastaan] ja yritettävä päästä maaliin Mestarien liiga , silloin on todennäköisempää, että jään.' hän kertoi ESPN:lle ennen PSV:n 3-2 voittoa varmisti 4-3 yhteisvoiton Monacosta tiistai-iltana ja varmisti pudotuspelin Rangersia vastaan.



'En usko, että olen sanonut missään, että lähden, joten on olemassa mahdollisuus, että jään. Olen avoin kahville johdon kanssa - tai kahvia heille ja vettä minulle. Me' saa nähdä kuinka käy.'

United menetti toisen tavoitteen aiemmin tällä viikolla, kun RB Leipzig vahvisti sopimuksen jännittävän nuoren hyökkääjän Benjamin Sekon hankkimisesta ensi kesänä. Gakpo teki viime kaudella 21 maalia 47 ottelussa kaikissa kilpailuissa, ja hänen katsotaan olevan valmis nousuun. Valioliiga .

Telegraphin mukaan agentit ovat myös rohkaisseet Unitedia harkitsemaan Atletico Madridin entistä Chelsea hyökkääjä Alvaro Morata. Espanjalaisen hyökkääjän odotettiin siirtyvän Juventus pysyvästi pitkän laina-ajan jälkeen, ja Atleti haluaa nyt epätoivoisesti vapauttaa hänet vuosi ennen hänen sopimuksensa päättymistä. United ei todennäköisesti ole kiinnostunut 29-vuotiaasta pelaajasta, joka kamppaili kolmen vuoden aikana Chelseassa.

on parasetamoli turvallinen raskauden aikana

Katso Myös: