Conor McGregor kiusoittelee 'historian suurinta paluuta' ennen UFC:n paluuta

HYVÄ

Horoskooppi Huomenna

Conor McGregor on kiusannut 'historian suurinta urheilupalautetta', kun entinen kahden painon UFC-mestari valmistautuu kahdeksankulmaiseen paluunsa.



McGregor, 34, palasi täyteen harjoitteluun viime kuussa ennen odotettua UFC-paluuaan. Irlantilainen ei ole taistellut sen jälkeen, kun hän mursi sääriluunsa Dustin Poirieria vastaan ​​heidän UFC 264 -trilogiaottelussaan viime vuonna. McGregor joutui leikkaukseen hänen vammansa vuoksi, ja hänen jalkaansa laitettiin metallitanko ennen intensiivistä kuntoutusjaksoa.



Hänen taistelutulevaisuutensa asetettiin kyseenalaiseksi, kun hän äskettäin twiittasi: 'MMA, en koskaan unohda sinua! Helppoa työtä'. Fanit eivät olleet vakuuttuneita McGregorin vetäytymisestä MMA:sta, ja UFC-tähti on nyt luvannut palata voittoisasti urheiluun. 'Historian suurin ja suurin urheilun paluun', McGregor kirjoitti videon mukana menneistä UFC-otteluistaan. 'Tuletko todistajaksi?'



Jotkut fanit ovat sittemmin pilkanneet McGregoria hänen 'paluu'-väitteestään, ja yksi käyttäjä kirjoitti: 'Bro on puhunut paluun vuodesta 2020'. Toinen sanoi, että McGregorin pitäisi harkita höyhenpainonsa paluuta ja lisäsi: 'Et koskaan tule mestariksi 155- tai 170-vuotiaana. Varsinkin kun Islam [Makhachev] ja [Charles] Oliveira ovat kevyessä painossa. Ehkä yrität painaa 145 paunaa?'

McGregor kutsui keskisarjan mestarin Kamaru Usmanin paluutaisteluaan toivoen, että hänestä tulisi UFC:n kaikkien aikojen ensimmäinen kolmen painon mestari. Irlantilainen ei todennäköisesti saavuta hänen toivettaan, sillä Usmanin on määrä puolustaa vyötään huippuehdokas Leon Edwardsia vastaan ​​UFC 278 -turnauksessa 20. elokuuta.

Kolmas käyttäjä uskoo, että McGregor ei koskaan jäljittele muotoa, joka hänellä kerran oli kahdeksankulmiossa, ja kommentoi: 'Olen pahoillani, mutta hän on ollut poissa liian kauan, elleivät he ole antaneet hänelle temppua. Rakastin Conoria, mutta hän ei vain ole sama. kaveri. Kaikki rekvisiitta maailmassa, mutta hänellä ei ole niin voimaa kuin ennen kuin hän rikastui. Täysin ymmärrettävää, miksi taistella, jos ei tarvitse tai todella halua.'



Kenet Conor McGregorin pitäisi kohdata UFC-palussaan? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosio alla

Äskettäin ilmoitettiin, että McGregor esiintyy yhdessä Road Housen Hollywood-versiossa näyttelijä Jake Gyllenhaal. Uudelleenversion kuvaukset on määrä tapahtua Dominikaanisessa tasavallassa myöhemmin tässä kuussa, mikä tulee kyseenalaiseksi, milloin McGregor aikoo palata UFC:hen.



McGregorilla on vain yksi voitto viimeisen kuuden vuoden aikana, 40 sekunnin tyrmäysvoitto Donald Cerronesta vuonna 2020 toisen tauon jälkeen häkistä. Irlantilainen voitti kahdesti Poirierilta viime vuonna, ja katkera kilpailija Khabib Nurmagomedov esitti hänet viimeisessä ottelussaan ennen sitä.

Katso Myös: