Corrie -tähti Tina O'Brienin tytär Scarlett, 11, koettelee Disney -elokuvaa Los Angelesissa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Julkkiksen odottaminen Zoomissa voi olla hermoja raastavaa, mutta Corrien Tina O’Brienin kanssa se on kuin tervehti vanhaa ystävää.



Kaikki tuntuu hyvin tutulta, mutta niin se olisi - loppujen lopuksi hän on ollut näytöllä vain 16 -vuotiaasta lähtien ja Sarah Lou on elänyt melkoisen elämän. Ja olemme eläneet sen hänen kanssaan.



Hän juttelee meille Manchesterin kodista, jonka hän jakaa puolisonsa Adamin, Scarlettin, 11-vuotiaan (tyttärensä ex-kumppanin ja entisen Corrien näyttelijän Ryan Thomasin) ja pojan Beaun kanssa, viisi, ja tulee esiin kateellisen tuoreen näköisenä, yllään vaaleanpunainen vaaleanpunainen, joka on täydellisesti koordinoitu pastellimaalauksen kanssa hänen takanaan.



Tina kääntää kuitenkin kameransa antaakseen meille nopean katsauksen 'tuhmaan nurkkaan'-viina täynnä olevaan baariin. Ja jos hänen hilpeät humalassa olevat Instagram -videonsa ovat jotain ohi, luulemme, että se on Tina pähkinänkuoressa - mukava, tuhma etu.

Tina on ollut Corriassa 21 vuoden suurimman osan (Kuva: CAMERA PRESS/Rachel Joseph)

Sarahin rooli, jonka Tina on tehnyt omansa sen jälkeen, kun se otti sen vastaan ​​vuonna 1999, ja poika, hän on kokenut paljon - jopa saippuastandardien mukaan.



Siitä teiniraskaudesta pahan, käsineitä käyttävän Richard Hillmanin ajamaan kanavaan, panttivangiksi joutumiseen ja alttarin kimppuun-hänen lapsuutensa oli oppikirja Saippua.

Mutta vielä nyt hän on aikuinen, hän ei ole paennut draamaa (kuka haluaa onnellisia, normaaleja ihmisiä mukulakiville, eikö?) Ja on parhaillaan rakkauskolmion keskellä aviomiehensä Adamin ja hänen entisen Garyn kanssa.



Onneksi ruudun ulkopuolella hänen elämänsä on äärettömän rauhallista ja tapaamme koko jengin heidän pistäessään päänsä huoneeseen, Adamista - jota hän suloisesti kutsuu lempinimeltään 'kana' - uusimpaan perheenjäseneensä, pentu Cookie, joka hyppää hänen päälleen kierros päästäkseen toimintaan.

Täällä Tina puhuu avioliitosta, paluusta töihin ja kuuluisuuden eduista…

Tina sanoo, että palaaminen Corrie -sarjaan lukituksen jälkeen sai hänet takaisin kouluun (Kuva: CAMERA PRESS/Rachel Joseph)

Kuinka söpö Cookie -pentu on?

onko jamie homo

Tiedän, hän on kuin pieni nalle. Saimme hänet kiinni, päivää ennen kuin menin takaisin töihin. On ollut kuin vauva! Hän joskus itkee yöllä ja sinun täytyy mennä ratkaisemaan hänet, eikä hän ole vielä täysin wc -koulutettu.

Saimme lempinimen hänelle Gizmo Gremlin mukaan, koska hänellä on silloin tällöin hullu tunti, missä hän puree nilkkasi pois, jos menet hänen lähelle. Sanomme: 'Voi rakas, hän on poissa Gizmo!'

Millainen sulku sinulle oli?

Vietimme vain paljon aikaa yhdessä perheenä, mikä oli hienoa. Ja kasvatin vihanneksia - kesäkurpitsaa ja tomaattia. Yritän edelleen, he eivät näytä hyvältä!

Entä avioliitto vuoden päästä?

Olemme vain todella onnellisia. Olen tottunut sanomaan 'aviomies'! Olemme olleet onnekkaita lukituksen takia. Oli yksi päivä, kun olin hieman sulanut ja kaikki vapautuivat, mutta sen lisäksi tulimme niin hyvin. Rakastan olla naimisissa. Suosittelen sitä lämpimästi.

yorkin herttuatar yläosattomissa

Varhaisina Corrie -päivinä näytteliäidin Helen Worthin kanssa (Kuva: Granadan televisio)

Millaista oli palata mukulakiville kolmen kuukauden tauon jälkeen?

Oli kuin olisi palannut kouluun lomien jälkeen, sata kertaa. Mutta hyvin nopeasti tajusin, kuinka ihanaa oli palata.

Vaikka he ovat ottaneet käyttöön toimenpiteitä ja rakennus tuntuu hieman oudolta lattialla olevien nuolien ja teipin kanssa, huomasin, että ihmiset tekevät rakennuksen.

Se on klisee, mutta se on perhe. Jack (P Shepherd, joka esittää Davidia) on kuin ärsyttävä veli ja saa minut hulluksi. En usko, että hän olisi koskaan sanonut minulle mitään sydäntä lämmittävää ... koskaan! Ja rakastan myös Galenia näyttelevää Helen Worthia.

Kun sait puhelun sanoa, että sinut on valittu, kuvittelitko sen muuttavan elämäsi kokonaan?

En koskaan unohda sitä päivää. Agenttini kertoi äidilleni, joka tuli sisään ja kertoi minulle. Olin juuri aloittanut yliopiston, enkä voinut kertoa ystävilleni, miksi lähdin, joten se oli suuri salaisuus.

He sanoivat jatkuvasti: 'Miksi olet keskeyttänyt opiskelun ?!'

Siellä oli myös ristiriitaisia ​​tunteita ja itkin. Olin järkyttynyt, mutta olin myös erittäin tietoinen siitä, että elämäni tulee muuttumaan - että minusta tulee yhtäkkiä tunnistettava ja etten aio kävellä supermarketissa omia asioita ajatellen. Pidin sitä aika pelottavana.

Upea pentukeksi (Kuva: tinaobrien/Instagram)

No sehän selvisi…

Se on ollut hämmästyttävää. Näytin äskettäin tyttärelleni Scarlettille joitain ensimmäisistä jaksoista, jotka tein, ja hän piti sitä niin mielenkiintoisena, että tein perhekohtauksia perheen kanssa, joka ei ollut oma.

Hän oli melkein kateellinen! Hän sanoi: 'En pidä siitä, kun halaat sitä vauvaa!' Sitten: 'Olet pelannut tätä vuosia!', Ja tajusin, että olen todella.

Scarlettista puheen ollen hän näyttää oikealta pieneltä viihdyttäjältä…

Hän on! Hän on todella hyvä matkija. Ja uskomattomin laulaja. Hän on loistava ja paranee koko ajan. Olen todella innoissani hänestä, kun hän on vanhempi.

Juon draamakursseja lapsille, joten hän on käynyt heidän luonaan 4 -vuotiaasta lähtien. Kun hän oli nuorempi, hän sanoi: 'En halua mennä', mutta sanoisin: 'Kova, minä menen, joten tulet kanssani!'

numero 43 tarkoittaa

Miehensä Adam, tytär Scarlett ja poika Beau (Kuva: tinaobrien/instagram)

Nyt hän on kuin: 'Oletko menossa tänään? Voinko tulla! ”Hän rakastaa sitä ja jopa sanoo:” Se on suosikkipaikkani, koska minusta tuntuu, että saan olla se, joka olen. ”

Haittaako hän sitä niin nuorena?

Olisin iloinen, jos hän tekisi mitä haluaa. Hän on juuri kokeillut uutta Disney -asiaa, joka kuvataan LA: ssa.

Hänellä oli paljon käsikirjoitusta opittavana, ja minä sanoin: ’Tämä on todellisuus, Scarlett. Jos haluat tehdä tämän, sinun on käytettävä aikaa ja vaivaa. ”

Hänen amerikkalainen aksentti oli kuitenkin naurettava. Niin hyvä! Luulen, että hänellä on vika. Mutta hän rakastaa myös ajatusta olla yrittäjä - joten en ole aivan varma, mitä hän haluaa tehdä.

Hän katsoo setäänsä Scottia (Thomas, Love Islandilta) ja sanoo: 'Hänellä on oma bisnes ... Haluan tehdä niin!'

Oletko valmis juoksemaan hänen peräänsä, jos hänestä tulee pieni elokuvatähti?

alex oxlade chamberlain tyttöystävä

Ehdottomasti, ja olisin enemmän kuin iloinen voidessani tehdä sen. Ihailen häntä vain, joten olen varsin iloinen siitä, että olen lakki ja saattaja.

Näytöllä murhaavan entisen Gary Windassin kanssa (Kuva: ITV)

Mikä on parasta mainetta?

Saat tavata niin monia ihmisiä, saada niin upeita kokemuksia ja se on keskustelun avaaja.

Iän myötä olen paljon mukavampi omassa ihossani. Kun olin 16 -vuotias ja joku tuli luokseni ja sanoi: 'Olet Coronation Streetillä!'

Olisin hieman hämmentynyt, mutta nyt olen paljon avoimempi. Ihmiset aina sanovat, että kuulostan puhelimessa Sarah Plattilta!

Pidit tauon sosiaalisesta mediasta aiemmin tänä vuonna. Miksi?

Vertasin itseäni muihin ihmisiin. Katsoisin Instagramin läpi ja ajattelin: 'Voi, se tyttö, jonka tiedän, on niin kaunis. Katso kuinka onnellinen hän on! ”Ja sitten ajattelin:” Olenko minä yhtä onnellinen? Olenko minä yhtä kaunis? '

Tunsin itseni myös hieman vilpilliseksi, koska olin julkaisemassa asioita parhaan elämäni elämisestä, enkä julkaissut kuvaa minusta, jonka aikana puolivälissä söin suklaata sohvalla itkien Love Actuallya.

En vain ostanut sitä enkä halunnut teeskennelläkään. Joten päätin pitää tauon ja se oli itse asiassa hyvä idea.

Kuka on suurin julkkis, jonka olet tavannut?

Ihmiset, joita eniten hämmästyn, ovat ne, jotka olivat suuria 90 -luvulla. Jos näen Spice Girlin, en voi edes puhua. Tapasin Baby Spicen, Emma Buntonin, työpaikalla ja hän oli erittäin kohtelias minulle. En voinut uskoa sitä. Olen massiivinen, massiivinen Spice Girls -fani.

Surullisen kuuluisa kohtaus, jossa Richard Hillman ajoi Plattsin kanavalle (Kuva: ITV)

Onko sinulla piilotettuja kykyjä?

Jongleerausta. Pidän myös voimistelun sekoittamisesta ja pystyn tekemään pään- ja kädentuen. Mieheni on kuitenkin todella hyvä. Hän voi tehdä takaiskun trampoliinilla, kun taas minä voin vain kääntää eteen.

Corrien salaisuudet

Sarah on joutunut hieman hankalaan tilanteeseen Adamin ja Garyn kanssa, eikö niin?

Hänellä ei ole illuusioita siitä, että jos hän jatkaa suojellakseen Garyn salaisuutta, jonka mukaan hän tappoi lainahain Rickin, hän voi menettää miehensä. Hänen uskollisuutensa Garylle voisi mahdollisesti tuhota hänen avioliitonsa.

Lue lisää

Sunnuntai -lehdet
Nolanin sisaret kamppailevat & apos; paitsi Coleen Rasistiset potilaat tuhoavat julmasti mustaa lääkäriä Päällystyslaatan tappaja hyökkäsi kahdeksan äidin kimppuun Miksi Diane Morgan odotti miehen lyövän häntä

Mistä tarinasta ihmiset puhuvat sinulle eniten?

amy winehouse ja blake

Monet tietyn ikäiset ihmiset palaavat edelleen teiniraskauteen. Sitten he sanovat: 'Olen katsellut Corriea vuosia - muistatko, kun menit kanavalle?'

Millaisia ​​muistoja sinulla on näiden kohtausten kuvaamisesta?

Oli kylmää! Jack kertoo, että heidän täytyi ilmeisesti murtaa jäätä. Muistan otosten välillä, että voisimme mennä ulos ja käydä lämpimässä suihkussa, koska se oli niin kylmä.

Olin silloin nuori ja se oli niin jännittävää. Nyt luultavasti sanoisin: ’On vähän kylmä ja kello on kaksi yöllä. Voimmeko mennä kotiin, kiitos? '

- Seuraa Coronation Streetia Twitterissä @itvcorrie ja Instagram @coronationstreet

Katso Myös: