Corrien spoilerit ensi viikolla: Stun sairaala ja pidätys, Ryanin poistuminen ja Hämähäkin synkkä salaisuus

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Coronation Streetin fanit voivat odottaa ilotulitteita mukulakivillä ensi viikolla, kun lasku jatkuu salaisuuden paljastumisen jälkeen ja yksi hahmo valmistautuu poistumaan ITV saippua.



Tällä viikolla saippualla fanit katselivat, kuinka Stu Carpenter (Bill Fellows) paljasti suuren salaisuutensa, mutta asiat menevät huonompaan suuntaan. kun hän päätyy vaaraan ja sitten käsiraudoihin.



jody jenkins danniella tytär

Muualla palaava saippuatähti Spider Nugent (Martin Hancock) näkee oman salaperäisen salaisuutensa kiusaavan, kun hän lähestyy Toyah Habeebia (Georgia Taylor).



Samaan aikaan Ryan Connor (Ryan Prescott) selvittää rangaistuksensa sen jälkeen, kun hänet pidätettiin bistrossa lavastetusta ryöstöstä.

Tässä on kaikki Coronation Street fanit voivat odottaa tätä saippuaa ensi viikolla…

  Stu päätyy käsiraudoissa ensi viikolla saippualla
Stu päätyy käsiraudoissa ensi viikolla saippualla

Stu kiidätettiin sairaalaan romahduksen jälkeen salaisuutena

Kun Stun entinen vaimo Lucy ilmestyi mukulakiville kertomaan pommin hänen menneisyydestään, ITV:n spoilerit ovat paljastaneet, että ensi viikolla Kelly on hämmästynyt lukeessaan juoruja tilanteesta sosiaalisessa mediassa.



Zeedan palaa kotiin lomalta, ja Alya täyttää hänet huolestuttavan tilanteen vuoksi, kun hän on huolissaan vaikutuksista Yasmeeniin.

  Tämä puuseppä's secret is exposed on Corrie
Stu Carpenterin salaisuus paljastuu Corriella

Pysyessään uskollisena ystävälleen Kelly lupaa puhua Stun kanssa ja saada hänen puolensa tarinasta, mutta pian he löytävät hänet humalassa ja tuskin tajuissaan kaduilta.



Aadi hyppää toimeen ja soittaa hätäkeskukseen, joka kiidättää hänet sairaalaan, jossa Kelly hengittää helpotuksesta, kun Stu palaa täyteen tajuihinsa.

Hän päättää, että on aika kysyä vaikeita kysymyksiä hänen menneisyydestään, ja Kellyltä sairaalassa saamansa vihjeen jälkeen Yasmeen tulee käymään hänen luonaan.

Hän on iloinen nähdessään, että hän on kunnossa, mutta kieltäytyy kuulemasta häntä Lucyn syytöksistä, jolloin Stu päätti, että Kellyllä on myös parempi olla ilman häntä.

  Kuunteleeko Yasmeen häntä koskaan?
Kuunteleeko Yasmeen häntä koskaan?

Hän päättää työntää hänet pois sanomalla Kellylle, ettei hän halua nähdä häntä enää, jättäen hänet murskattuna.

Myöhemmin viikolla Yasmeen saapuu kotiin ja löytää Stun, joka kieltäytyy lähtemästä numerosta 6 ennen kuin Yasmeen kuulee hänen puolensa tarinasta.

Yasmeen lähettää huomaamattomasti viestin anoen apua Zeedanille, joka ilmestyy Craigin kanssa ja tilanteen karkaaessa käsistä Stu pidätetään rauhan rikkomisesta.

Hämähäkki piilottelee synkkää salaisuutta uuden romanssin keskellä

Muualla Coronation Streetillä ensi viikolla Spider vierailee Toyahin luona, joka uskoo hänelle kuinka yksinäiseksi hän tuntee olonsa Imranin kuoleman jälkeen.

  Toyah on kamppaillut Imranin seuraamisessa's death
Toyahilla on ollut vaikeuksia Imranin kuoleman jälkeen

Myöhemmin Leanne vierailee Toyahissa ja selittää, että Spider välitti viestin ja kutsuu Toyahia muuttamaan luokseen Victoria Courtiin.

Myöhemmissä kohtauksissa Toyah yrittää pitää etäisyyttä Spideriin, kun Imranin Alfielle avaama säästötili järkyttää hänet.

minne mennä lomalle huhtikuussa

Huolimatta yrityksistä etääntyä Spideristä, kun Toyah myöhemmin saa tietää, että Spider on pidätetty mielenosoituksen yhteydessä, hän päättää tarkistaa hänet.

Palattuaan asuntoon Toyah nojautuu suudelmaan Spiderin kanssa ja vanhat liekit ovat pian matkalla makuuhuoneeseen yhdessä.

  Mitä Spider piilottaa?
Mitä Spider piilottaa?

Mutta myöhemmin Toyahia painaa syyllisyys ja hän käskee Spideriä lähtemään, ennen kuin tämä vakuuttaa hänelle olevansa onnellinen heidän ystävystyessään.

Myöhemmin Spider soittaa salaisen puhelun ja kertoo puhelimen toisessa päässä olevalle henkilölle että hän ei malta odottaa pääsevänsä takaisin. Mitä hän piilottelee?

Ryan lähtee, koska häntä uhkaa vankila väärennetyn ryöstön jälkeen

Muualla mukulakivillä Ryan Connorin uloskäynti Coronation Streetiltä näyttää olevan väistämätön, koska häntä uhkaa vankila ensi viikolla.

  Ryan Connor näyttää poistuvan Coronation Streetiltä
Ryan Connor näyttää poistuvan Coronation Streetiltä

Onneton baarimikko oli toivonut voivansa kääntää omaisuutensa osallistumalla vakuutushuijaukseen Debbie Websterin kanssa – mutta jäi kiinni ja häntä uhkaa nyt pitkä vankeustuomio.

Ensi viikolla Ryania syytetään ja häntä käskettiin osallistumaan seuraavana päivänä maistraatin oikeuteen, kun taas Craig vahvistaa, että CCTV-materiaali on tuomittava todiste häntä vastaan.

Ryan kertoo myöhemmin Debbielle, että heidän pitäisi kuvata väärennettyjä CCTV-videoita naamioituneesta pyssymiehestä, joka pakotti hänet ryöstämään bistron, mutta tämä kieltäytyy yhteistyöstä.

  Hän odottaa tuomiota Bistro-ryöstöstä
Hän odottaa tuomiota Bistro-ryöstöstä

Ronnie löytää Ryanin yrittävän itse korjata kameraa Bistrosta ja neuvoo häntä hyväksymään rangaistuksensa.

Keskiviikkona Ronnie tukee Ryania maistraatin tuomioistuimessa, kun tämä tunnustaa syyllisyytensä. Piirituomari hyväksyy hänen vaatimuksensa ja hän odottaa tuomiota.

Coronation Street esitetään ITV:llä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20.

Katso Myös: