Cristiano Ronaldo avaa suunnitelmansa mennä naimisiin tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin kanssa

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Cristiano Ronaldo on avannut suunnitelmansa mennä naimisiin tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin kanssa.



Juventus-tähti, 34, on seurustellut 25-vuotiaan mallin kanssa vuodesta 2016.



amazonin musta perjantai 2019

Vaikka pari jakaa yhden tyttärensä yhdessä kasvattaen samalla Ronaldon kolme muuta lasta, he eivät ole vielä virallisesti solmineet solmua.



Ronaldo on kuitenkin paljastanut aikovansa mennä naimisiin Rodriguezin kanssa, mutta ei antanut viitteitä siitä, milloin se voisi tapahtua.

Puhuessaan paljastavassa haastattelussa Piers Morganin kanssa, joka esitetään tiistaina, hän sanoi: 'Me olemme (naimisissa) jonain päivänä, varmasti.

Cristiano Ronaldo on seurustellut Georgina Rodriguezin kanssa vuodesta 2016 (Kuva: REUTERS)



'' Se on myös äitini unelma. Joten, eräänä päivänä. Miksi ei?'

Rodriguez, joka syntyi espanjalaiselle äidille ja argentiinalaiselle isälle, tapasi ensimmäisen kerran Ronaldon pelatessaan Real Madridin kanssa.



bulger tappajat nyt

Hän asuu nyt viisinkertaisen Ballon d & apos; tai voittajan kanssa Torinossa yhdessä lasten Cristiano Jr (8), kaksoset Eva ja Mateo (2) ja heidän tyttärensä Alana Martina (1) kanssa.

Espanjalainen malli paljasti äskettäin yksityiskohdat ensimmäisestä tapaamisestaan ​​pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa väittäen, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Ronaldo puhui suhteestaan ​​Piers Morganin haastattelussa (Kuva: Getty Images for CR7 Play It Coo)

kuka on melanie sykesin isä

'Ensimmäinen tapaamisemme oli Guccissa, jossa työskentelin myyntiassistenttina', hän muisteli haastattelussa Aurinko .

'Päiviä myöhemmin näimme toisemme jälleen toisen brändin tapahtumassa.

- Silloin saimme puhua rennossa ilmapiirissä työympäristön ulkopuolella. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä molemmille. ''

Pariskunta asuu nyt Torinossa, missä Ronaldo pelaa Juventuksessa (Kuva: SIPA USA / PA Images)

Lue lisää

x-faktorin kaksoset
NEWSAM Footballin suosituimmat tarinat
Rekisteröidy päivittäiseen NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen Siirrä uutisia LIVE: Viimeisimmät juorut Mourinho tähtää onnekkaaseen Man Utdiin Messi kommentoi lähtöä Barcelonasta

Hän lisäsi: 'Ei ole helppoa olla niin kuuluisan jonkun kumppani, mutta en vaihtaisi sitä maailman hyväksi. Se, mitä tunnen häntä kohtaan, on vahvempi kuin mikään, mikä tahansa paine. ''

Ronaldo on äskettäin aloittanut toisen kautensa Juventuksen kanssa autettuaan italialaisia ​​jättiläisiä puolustamaan Serie A -mestaruutta debyyttikampanjassaan.

Hän on aloittanut jokaisessa kolmesta ensimmäisestä ottelusta tällä kaudella ja tehnyt maalin kerran auttaakseen Maurizio Sarrin joukkuetta ottamaan kaksi voittoa ja tasapelin.

  • Cristiano Ronaldo tapaa Piers Morganin esityksen tiistaina klo 21.00 ITV: ssä.

Katso Myös: