Currys PC World julkisti erittäin halvat Nintendo -kytkimet Black Fridaylle

Currys Group Oyj

Horoskooppi Huomenna

Currys PC World aloitti Black Friday -myynninsä viime viikolla ja sai suuria alennuksia Fitbitsin, kannettavan tietokoneen ja Dysonin kaltaisista tuotteista.



Mutta todistaakseen, että varhainen lintu todella saa maton, tekniikka- ja sähköalan jättiläinen on paljastanut parhaan hinnan Nintendo Switch -konsoli jonka olemme koskaan nähneet.



Kyseinen hinnanalennus liittyy nippusopimukseen, jonka avulla saat uusimman version Nintendo Switchistä (jossa akku kestää kauemmin kuin vanhempi malli) sekä ilmaisen kopion joko Pokemon Swordista tai Pokemon Shieldistä.



Osana Black Tag -myyntiään Currys myy paketin vain 279,99 £.

Amazonissa pelkkä konsoli asettaa sinut takaisin 279 £, Tämä tarkoittaa sitä, että suositun pelin lisääminen konsoliostoon maksaa Curry'sissa vain 99 p.

Sillä välin Pokemon Swordia ja Pokemen Shieldiä pidetään kahden vuoden kuumimpana pelinä Ninty'sin kädessä pidettävässä hybridissä, ja pelit saavat sinut takaisin 44,99 £ jos ostat ne yksin.



Kaiken kaikkiaan sama Nintendo Switch -konsoli ja Pokemon -pelisopimus maksaisivat 323,99 puntaa, jos ne ostettaisiin erikseen, jolloin saat kunnollisen 44 punnan alennuksen osana Musta perjantai tarjous.

Lue lisää



Musta perjantai 2020
Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi? Milloin on musta perjantai 2020? Milloin on Cyber ​​Monday 2020? Parhaat Black Friday -tarjoukset

Onko sinulla jo kytkin? Currys on myös ilmoittanut alennuksesta myös Nintendo Lite -versiosta - hieman budjettiisemmasta versiosta konsolia, joka toimii vain kämmenlaitteessa.

Osana Black Tag -säästötapahtumaa voit saada pelin vain 20 eurolla halvemman konsolin 199 euron hinnan lisäksi 219 € koko paketista.

Katso Myös: