Currys -hintahäiriö näkee iPadit myynnissä 4 puntaa ennen Black Fridaya

Ipad

Horoskooppi Huomenna

Ostajat innostuivat vakavasti viime yönä sen jälkeen, kun Currys PC Worldin hintahäiriö näki 289 punnan iPadit vain 4 puntaan kassalla.



Erittäin halpa kauppa tuli, kun vähittäiskauppiaan Black Friday -tarjoukset lanseerattiin, ja sitä sovellettiin, kun tilasit 9,7 tuuman 2018 Apple iPadin (32 Gt) ja annoit kassalla koodin FREECASE.



Sen, joka oli tarkoitettu 30 punnan alennukseksi tapauksesta, pudotti satoja hintoja.



Uutiset megakaupasta levisivät kulovalkeana sosiaalisessa mediassa.

tommy lee ja pamela anderson

'Puolet Blackpoolista sai juuri iPadin viiden alle Currylta. Joku erotetaan aamulla, yksi kirjoitti Twitterissä.

Mitch lisäsi: 'Sain 4 punnan iPadin. Tsemppiä currys! '



Melko pian iPad ei ollut saatavana toimitukseen tai noutoon, kun taas keskiviikkoaamuna sitä ei yksinkertaisesti enää ole luettelossa.

Ja ostajat ovat skeptisiä siitä, että he tulevat koskaan - jotkut näkevät tilaukset peruutettuina.



- Ymmärrän, että en luultavasti koskaan saisi 5 punnan iPadia, Toby twiittasi.

'[Mutta] he voisivat ainakin olla kelvollisia lähettämään minulle sähköpostia, ainoa syy, jonka tiedän, että se on peruutettu, johtuu DPD: n tarkistamisesta, joka on pettynyt Currysiin, pettynyt perusteellisesti.'

Toinen kirjoitti: 'Curryn on parempi lähettää minulle tämä ipad tai haastan asian.'

paras paikka ostaa matkalaukkuja

Kaupassa, kun raha on vaihtanut omistajan, osto katsotaan oikeudellisesti sitovaksi sopimukseksi - se tarkoittaa, että kaupat eivät voi vaatia tavaroita takaisin, jos niiden hinnat ovat liian alhaiset.

Mutta laki ei ole online -sopimusten metsästäjien puolella - kuten vähittäiskauppiaat ei pakko myydä tavaroita ilmoitettuun hintaan.

Tämän Tesco -ostajat saivat selville jo vuonna 2012 sen jälkeen, kun jälleenmyyjä listasi iPadin hintaan 49,99 puntaa eikä 499 puntaa, vain nähdäkseen, että kauppa kieltäytyi noudattamasta tilauksia.

Lue lisää

Joulukaupan kuluttajien oikeudet
Kuinka kauan sinulla on palautusta Puuttuvat tai rikkoutuneet paketit Sinun oikeutesi, jos paketti katoaa Joulu palauttaa käytäntöjä suurille kaupoille Jos ostat jotain kaupasta väärään hintaan, he eivät voi pyytää sitä takaisin, kun raha on vaihtanut omistajaa

Jos ostat jotain kaupasta väärään hintaan, he eivät voi pyytää sitä takaisin, kun raha on vaihtanut omistajaa

Joskus kaupat ovat kunnioittaneet näitä virheitä - kun Marks & Spencer mainosti Panasonicin 50 -tuumaista televisiota, jonka arvo oli 1 099 puntaa vain 199 punnalla, kauppa loukkasi online -paineen ja pysyi tilauksissa.

Barney hautausmaan kissa

Mutta ei näytä siltä, ​​että se olisi tällä kertaa yhtä hyvä tulos.

Currys PC Worldin tiedottaja kertoi NEWSAM Moneysaidille: Verkkosivustomme hinnoitteluvirheen vuoksi useilta asiakkailta veloitettiin väärä summa iPadista. Tämä ongelma korjattiin nopeasti verkkosivustolla ja pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

Ehtojemme mukaisesti, jotka löytyvät verkkosivustoltamme tässä , emme ota huomioon hinnoitteluvirheitä. Mainostettu hinta oli oikea, mutta inhimillisen erehdyksen vuoksi, kun asiakas käytti tarjouskoodia lisälaitteelle, hän käsitteli hintaa väärin.

kuka on I'm a celebrity 2019 -sarjassa

Annamme täyden hyvityksen ja pyrimme vähentämään tällaisia ​​virheitä tulevaisuudessa.

Black Friday 2019 - huippumyyjät osallistuvat

Musta perjantai 2017
  • Argus (myymälässä ja verkossa) - loistava lelujen, tekniikan ja elektroniikan, kuten kannettavien tietokoneiden ja televisioiden, noutamiseen.

  • Amazon (verkossa) - valtava valikoima tekniikka- ja pelituotteita, mukaan lukien vähittäiskauppiaan omat tavarat, kuten Echo -kaiutin ja Fire -tabletit. Myös tonnia alennettuja koruja, muotia, kauneutta ja viinaa.

  • ASOS (verkossa) - satoja huippumerkkejä, muotia, kauneutta, asusteita ja jalkineita esitetään alennuksissa.

  • John Lewis (verkossa ja myymälässä) - heidän kanssaan 'koskaan tietämättä aliarvostettu' & apos; Tag line, jälleenmyyjä on hintatason kilpailija suosittujen tekniikan, kodin ja muodin linjoilla.

  • Tesco (myymälässä) - supermarket -jättiläinen tarjoaa valtavia alennuksia suosituista sähkölaitteista, kuten älykkäistä HD -televisioista ja Dyson -pölynimureista.

  • Saappaat (myymälässä ja verkossa) - kauneus, meikit, ihonhoito ja henkilökohtaiset sähkötuotteet ovat osa High Street -ketjun laajaa tarjontaa.

  • Currys PC World (myymälässä ja verkossa) - ostajat voivat odottaa tarjouksia älykkäistä kodin laitteista, Applen kannettavista tietokoneista ja tableteista sekä videopelikonsoleista.

  • PELI (myymälässä ja verkossa) - valtavat alennukset uusimmista PS4- ja XBOX -konsolipaketeista sekä huippupeleistä, kuten FIFA 19.

    Princess Diana -teemapuisto
  • Seuraava (myymälässä ja verkossa) - esillä on laaja valikoima naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita. Jälleenmyyjän suositun kodin rinnalla

  • Erittäin (verkossa) - odota monenlaisia ​​tuotteita alennuksella huonekaluista sähkölaitteisiin sekä leluja ja muotia.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

Lisää päivityksiä ja viimeisimmät uutiset ja tarjoukset, kun ne julkistetaan tutustu Black Friday 2019 -oppaaseemme .

Katso Myös: